Изтрити теми

преди 18 години 10 месеца #21998
Знам, че не ви пука, но на мен ми пука. Държа да бъдат изтрити моите неща от тоя сайт, където имате толкова гадно мнение за мен. Щом съм алкохолик, цигански турчин и още не помня какво махнете моите неща и да приключваме.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22001

Елтимир писа: Знам, че не ви пука, но на мен ми пука. Държа да бъдат изтрити моите неща от тоя сайт, където имате толкова гадно мнение за мен. Щом съм алкохолик, цигански турчин и още не помня какво махнете моите неща и да приключваме.

На който не му пука,значи мястото му не е тука!
Много добре знаем,че мотора на сайта си ти,така,че не е хубаво това,което казваш,че имаме гадно мнение за теб.Повечето знаем,че не си алкохолик и цигански турчин,а това го плещят само провокаторите за да предпремеш тези действия,които в момента правиш.Не искам да вярвам,че са успели...

преди 18 години 10 месеца #22006
Ако някой изтърпи и една десета от това, което изтърпях аз, нека остане. Ако някой изтърпи и една десета от гадостите, без никой да каже и дума в негова защита, нека остане. Аз повече не мога. Останете си с чифутите и с ЛЕМС. Аз няма да остана. Болно ми е, и ми е мъчно, че се получи така, но все пак имам дойстойнство. Ако остана, и него ще загубя. Не искам, само то, достойнството ми остана.

преди 18 години 10 месеца #22008
Настоявам за махане на всичко мое от тоя сайт. Тоя сайт няма нищо общо с мен и аз нямам нищо общо с него. Как по-ясно да го кажа? Щом съм алкохолик, сексуален маианиак, наисилник, импотентен при това, цигански турчин и още забравих какво - нямам място в тоя сайт. Админите търпят клеветниците, значи аз се оттеглям. А какъв съм - хората, които са идвали тук, които ме познават лично - те ще решат. Е, не всички. Севар и Запознат също са идвали и ме познават лично, но не се решиха да решат. Тяхна работа. Лайно и орел не могат да стоят под една стряха. "Аз отлитам" - рекло цигането на милиционера.

преди 18 години 10 месеца #22011

Елтимир писа: Настоявам за махане на всичко мое от тоя сайт. Тоя сайт няма нищо общо с мен и аз нямам нищо общо с него.

Никой не е в състояние да попречи на някой, който почне да плюе себе си, а ти в момента точно това правиш. Сайтът нямал нищо общо с него...ами с кого има по-вече общо бе, Елтимире? Абе ти чуваш ли се какво говориш изобщо или си допуснал да ти зомбират тиквата с тези глупости? Я помисли барем веднъж и от тази страна-това настроение твое ли си е или ... а?
Аз ако съм на мястото на админа ше те банна веднага, за да останат нещата, които си писал.

И не си мисли , че те кандърдисвам, прави каквото си намислил...Колобъре. Просто лично мнение изразявам.

преди 18 години 10 месеца #22012
Ако нещата бъдат изтрити, то това найстина ще доведе до осакатяването на сайта.

преди 18 години 10 месеца #22014

Миро писа:

Елтимир писа: Настоявам за махане на всичко мое от тоя сайт. Тоя сайт няма нищо общо с мен и аз нямам нищо общо с него.

Никой не е в състояние да попречи на някой, който почне да плюе себе си, а ти в момента точно това правиш. Сайтът нямал нищо общо с него...ами с кого има по-вече общо бе, Елтимире? Абе ти чуваш ли се какво говориш изобщо или си допуснал да ти зомбират тиквата с тези глупости? Я помисли барем веднъж и от тази страна-това настроение твое ли си е или ... а?
Аз ако съм на мястото на админа ше те банна веднага, за да останат нещата, които си писал.

И не си мисли , че те кандърдисвам, прави каквото си намислил...Колобъре. Просто лично мнение изразявам.

"Аз отлитам" - рекло цигането на милиционера.

преди 18 години 10 месеца #22015
И аз трия. "Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град." - това значи изтрито от мен.

преди 18 години 10 месеца #22016
ime, аз познавам лично един от "заговорниците", които изтрепаха дупедатите в арменския парламент. Пихме с него бутилка вино в Париж. В бивша България такива мъже няма. Затова тоя сайт да се чисти от всичко мое.
"С моето копие хлябът ми ръжен замесен е;с моето копие мачкат йонийското грозде за вино, за мене;
пия облегнат на моето копие."

преди 18 години 10 месеца #22053
Продължавам да държа на своето решение. Колко пъти да го кажа?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.