Изтрити теми

преди 18 години 10 месеца #21945
Днес поизтрих някои от моите тъпи теми. Доспа ми се, уморих се, утре ще продължа. Ако някои от модераторите се включат, ще привършим по-бързо. Благодаря им предварително. Знам, че за някои от тях ще бъде истинско удоволствие. И така, очаквам пълно освобождаване на този сайт от всичко мое.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #21960
Продължавам с разчистването, но не разполагам с много време. Ако и другите модератори се включат, ще стане по-бързо. Освен това нямам права да трия снимки. А държа снимките от пожара, например също да бъдат изтрити. Има още снимки, които не са за този сайт. Значи или другите модератори и админите да влязат в действие или да ми се дадат права на мен да довърша своята работа.

преди 18 години 10 месеца #21961
Елтимире, какво пак те прихвана? Не ти се струва достоен този сайт и форум за твоето мнение или има нещо дето не го знам и не съм достоен да знам?

преди 18 години 10 месеца #21965
Продължгавам да настоявам за изтриване на личните ми снимки от галерията. Някакви си снимки на пожар, при който съм се напил и съм се подпалил сам. И някакви си снимки на цигани и турци. нали така се твърди. Тогава или трийте или ми дайте права аз да си ги изтрия. Чужди материали няма да закачам, ще трия само своите.

преди 18 години 10 месеца #21969
Няма да променя своето мнение, затова изтрийте моите неща и да приключваме. Дотогава ще трия само мои теми и мнения, друго не ми е по силите. Но ще го правя, освен ако не получа БАН. Тогава вече няма да мога.

преди 18 години 10 месеца #21970
Какво става тука!?
И какво означава всичко това?!
Ако аз съм виновен за нещо - да се омитам овреме! :mad2:

преди 18 години 10 месеца #21972
Не, Георги, ти нямаш никакво участие в онова, което се случи. Един ден ще се видим с теб и ще ти разкажа подробно. Даже може да е по-скоро, отколкото сега предполагаме.
Тук се опитах нещо да предотвратя, не ми стигнаха силите. Вече е късно. Сега искам моята личност да не присъства повече в тоя сайт.

преди 18 години 10 месеца #21974
Нима Петимата от РЕМС са били отново на линия?
И май е време едно оловно тяло да пробие нечий чифутски череп. От двете страни, да замине в пространството и да няма намерен проектил за доказателство и улика. :karte4:

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 8.10.2007, 21:30

преди 18 години 10 месеца #21977
Най-малко ЛЕМС са причина за решението ми да се махна. Причините са далеч по-сложни. Някои явно знаят, затова си мълчат. Този път решението ми е окончателно. Може да се види по решимостта ми да трия свои мнения и теми. И ще продължа да го правя, докато не остане нищо, писано от мен. Човек трябва да има и достойнство.

преди 18 години 10 месеца #21986
Очаквам да бъдат изтрити личните ми снимки от галерията и да прекратяваме това безумие. От рекламата за книгите също няма нужда. Можете да я замените с нещо по-красиво и полезно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.