Българите в бесарабия

преди 18 години 11 месеца #21238
Имат ли Българите в бесарабия сайт, организация и как мога да се свържа с тях?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21241
Нюхофф, ще попитам и ще пусна информация тук. Дори смятам да ходя натам след няколко месеца. За какво точно ти трябва?

преди 18 години 11 месеца #21242
Ами гледах "Българите" на БТВ и се трогнах като видях как младите българи там мечтаят да дойдат в българия а не в някои по-добре устроени западноевропейски държави. Като разбрах, че чакат за Български паспорт по 5 години и ми стана лошо. А на турците дават ей така... имам чувството че нашите братя там са по-големи българи и от нас...

преди 18 години 11 месеца #21267

Snoopoff писа: Като разбрах, че чакат за Български паспорт по 5 години и ми стана лошо. А на турците дават ей така... имам чувството че нашите братя там са по-големи българи и от нас...

Това е целта на чифуто-джагалското ни правителство: да не допуща нови българи на тази територия, а колкото може повече други, най-вече немислещи и управляеми същества.

Аз имам позната бесарабска българка от Украйна. Завъешила е Българска филология в Шумен ,женена е за българин , имат детенце на почти 5 годинки и онези свине още не са и дали български паспорт. Кога си ходят на гости при родителите и в Украйна - вадят визи и плащат някакви шантави такси.
А друга позната лекарка от Молдова работи в моето село като джипи за година, правиха и от всякъде кофти номера - и тя се принуди да се върне. А искаше да се устройва в България жената, да доведе семейството си тук завинаги.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 19.9.2007, 9:51

преди 18 години 10 месеца #22624
Хайде де, никой ли няма да ми даде инфо?

преди 18 години 10 месеца #22758

georgi_nz писа:

Snoopoff писа: Като разбрах, че чакат за Български паспорт по 5 години и ми стана лошо. А на турците дават ей така... имам чувството че нашите братя там са по-големи българи и от нас...

Това е целта на чифуто-джагалското ни правителство: да не допуща нови българи на тази територия, а колкото може повече други, най-вече немислещи и управляеми същества.

Аз имам позната бесарабска българка от Украйна. Завъешила е Българска филология в Шумен ,женена е за българин , имат детенце на почти 5 годинки и онези свине още не са и дали български паспорт. Кога си ходят на гости при родителите и в Украйна - вадят визи и плащат някакви шантави такси.
А друга позната лекарка от Молдова работи в моето село като джипи за година, правиха и от всякъде кофти номера - и тя се принуди да се върне. А искаше да се устройва в България жената, да доведе семейството си тук завинаги.

Убиват ни нацията...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.