НЕДУРАЗУМЕНИЕ

преди 18 години 11 месеца #20531
Елтимир ми писа че отново не може да пише тук.

На мен нищо не ми стана ясно що Елтимир се сърди. Ако някой знае предисторията да ме светне.

Според мен петимата от ЛЕМС са се намесили по някакъв начин. Те вместо да си духат един на друг и да си бият шпакли - пак се занимават с туй дето не им се отдава.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20534
Георги и аз не мога да разбера, какво точно става, но стигам до същият извод, че пак има външно влияние от ЛЕМС.

Тук се случват разни неща, а в същото това време на едно друго място кака ни силвия си стои пред компа с шампанско в ръка и е пред оргазъм от нещата, които чете. Айде да не и доставяме удоволствие, а!
Нея даже и собственият и мъж я е зарязал след, като е разбрал в какво е замесена женичката му, та сега и се е наложило да живее при татко си който пък сутринта още хваща чашката. Не и е лесно на силви, но каквато попара си е дробила такава ще си я сърба. Защо ние трябва да и доставяме радост в пропадналият й живот?

преди 18 години 11 месеца #20535
Дари - и аз мисля да е така. Но малко късно се усетих, та първоначално бях публикувал писмо на Елтимир до мен. Премахнах го в последствие.
Петимата от ЛЕМС са си отдавна провалени агенти - както в службата, така и в живота. Защо ли обикновено все дегенерати избират за агенти?
Ето сега пак са на много ниско професионално ниво.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.