Началото на края на САЩ...

преди 18 години 11 месеца #20483
Представям ви един доста обширен доклад, който подробно онагледява всички деградивни процеси в САЩ, както и техните вдъхновители, подбудители и изпълнители... Обяснява и доста неща около началото и "края" на третия райх.. Абе нямам думи... Четивото е размазващо и лично на мен ми запълни доста бели петна... Събитята и фактите описани вътре, касаят косвено и пряко, и България, и дават непряко но доста логично обяснение на много събития от последните 100 години от нашата история, и особенно от последните дни! Става дума за манипулираната ескалация на етническо напражение, която тепърва започва, и още цял куп наболели злободневни и нетолкова злободневни проблеми...

www.xnetbg.com/special/omega/omegafiles.pdf

Бих искал да завърша с една гениална констатация на Томас Джеферсън, която прочетох в този доклад:

- ЕДНА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНОВРЕМЕННО НЕВЕЖА И СВОБОДНА..!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20488
Тоя линк го има тук в някоя от темите - оттук съм го чела. Но нека остане и в тая тема отделно, така повече отговаря на заглавието и се набива на очи по-лесно - а е много важно да се види.

преди 18 години 11 месеца #20530
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.