Как да се отървем от циганите
Нямам нищо против военното положение, но гадовете отрано деполитизираха воените и изритаха най будните от армията. Останали са само военни неспособни да докарат военно положение. Разни офицери дето се чудят какъв нов заем да изтеглят ( 10 000 или 20 000 лв), каква промоция на М-тел върви , как да се напият повече от предния път.ЛЕМС писа: Eй, ма вие не сте разбрали основната ми мисъл:
ДА ГИ НАТИРИМ БЕЗ ПРАВО НА ЗАВРЪЩАНЕ!!!!
Те и сега си щъкат из Ивропата, ма НИ ГИ ВРЪЩАТ скорострелно - при първото провинение на чужда територия са АУТ!!!!
Нали се пишат "роми" и не се имат за българи - ДА ИМ ОТНЕМАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВА, щом не си спазват БЪЛГАРСКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!
А по повод `министерското` вмешателство ... НЦ!!! Няма да стане! Поне докато не обявят ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ у нас.
ТЪРСИ СЕ .... Българският ПИНОЧЕТец!!! И на всяка цена да е ВЪЗДЪРЖАТЕЛ!
(За да не изпаднете в заблуждение пояснявам: ДА НЕ КОНСУМИРАТ "РОМ"!!!)
Някакви Други размисли?
П.П. Извинявай, Миро - оправих грешката с обръщението в предишното ми мнение!
Като се запознах от едно предаване как се прави военен метеж мисля, че при сегашните условия е невъзможно.
Това да ги натирим без право на завръщане е добра идея . Но хубаво да е съчетано с условия в страната при коити циганите да не искат да си идват. Т.е. двойно да се осигурим.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Лемс ще се съглася с теб ако ми кажеш кои сме това НИЕ. Кои сме които трябва да натирим циганите. Българите като цяло, воините на Тангра, националистите или ние, които пишем във вашият форум?ЛЕМС писа: Eй, ма вие не сте разбрали основната ми мисъл:
ДА ГИ НАТИРИМ БЕЗ ПРАВО НА ЗАВРЪЩАНЕ!!!!
!
та посмилих по въпроса и си мисля, че обтатното би било по сполучливо - релсите да вкараме в ромитеАтака е: Ромите да влизат в релсите.
Абе да вкараме ромите в релсите няма да е достатъчно: ще трябва после да мине товарния влак.Атила писа: мисля, че обтатното би било по сполучливо - релсите да вкараме в ромите
Локи писа: Лемс ще се съглася с теб ако ми кажеш кои сме това НИЕ. Кои сме които трябва да натирим циганите. Българите като цяло, воините на Тангра, националистите или ние, които пишем във вашият форум?
Лелеееее, пак съм била неясна!
Ти отскоро си `потребител` във воинския форум, Локи. Още не си се ориентирал, щом СЕ дистанцираш. И явно не си ми свикнал с глупотевините.
РАЗЯСНЯВАМ:
Няма "или", а само "И". Всичко що е БЪЛГАРИН е Отговорно за ДЕЙСТВИЯТА по ОЧИСТВАНЕТО на България от ПАРАЗИТИ и вредители!
И още нещо: не си длъжен ДА СЕ СЪГЛАСИШ с мен. Важното е да си СЪГЛАСЕН СЪС ... СЕБЕ СИ!
Искам и да ти кажа че е нормално черните да мразят белите така както ние мразим турците-щото белите нечий са го търсили в Африка а не обратното!
Не си по различен от ислямските екстремисти! Не искам да те нападам или обиждам, просто ти казвам мнение!
Честно да Ви кажа искам да стане Трета Световна Война!!!Израелика срещу Русия!!!Поне войната ще бъде много кратка няма да има разрушения и отопия!!!Само няколко атомни бомби и край!!!тогава ще съм щастлив ,защото еврей няма да има и ще мога за няколко секундида се почуствам победител и свободен и ще умра спокойно!!!
Ще ме прощаваш, но мнението ти е доста тъпо и ограничено.
"Евреи няма да има"
О повярвай ми ще има... може да се поспори дали те или хлебарките са по-издържливи
Искам да те попитам две неща:
-Ти познаваш ли някой евреин?
-Ако "ДА", то навредил ли ти е с нещо?
Предполага се, че за да пише сигурно има представа доколко издръжливи са и хлебарките и евреите нали? Представи си докъде водят те, за да е готов човекът да вдиша за последно? или може би и ти си от онези люде, които считат, че чичо Адолф е избил половината евреи на света>?Gewitter писа: -Ти познаваш ли някой евреин?
-Ако "ДА", то навредил ли ти е с нещо?
Колкото до идеята на Елтимир за китайска окупация -
Така или иначе след време всички ще си говорим китайски, та нека да позабързаме нещата - току виж сметките излезнат верни и мечтата стане реалност (ЧИСТОТА без мургавите "съ/братя", "сънародници").
Определено не съм от тези люде.
Просто искам да знам, защо ги мрази.
Защото батко му е бил лош чичко скинар, защото някой евреин го е изнасилил или какво?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.