Как да се отървем от циганите

преди 20 години 10 месеца #1485
КЕ ГИ ТЕПАМЕ ЛИ КИТАЙЦИТЕ
Много мислих по въпроса как да се отървем от циганите. Ето до какво решение стигнах.
В България живеят няколко хиляди китайци. Да хванем и да ги изколим. Всичките. После Китай ще ни обяви война и ще ни окупира. След като ни окупира, ще въведе тук китайските закони. А както знаем, в Китай смъртното наказание не е отменено. Нещо повече. За престъпления като посегателства срещу енергетиката, за посегателства срещу транспорта, за групови разбойнически нападения, за убийства и изнасилвания обвиняемите се осъждат по бързата процедура. После ги карат до най-близкия стадион и там изпълняват присъдите. Публично. За пример и назидание. Уверявам ви, че само след една година китайска окупация, в България няма да остане жив мангал.
Та сега питам: не е ли най-добре да ги почваме китайците. Пък все ще измислим къде да ги копаме.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1501
Елтимир - "що се косиш...да умуваш"? (Лемс случих ли го по шопски? ;-) )

И двата плана за България предвиждат тотално очистване и на българите и на циганите. Знаеш нали - ислямизирането и евреизирането на страната.....

Като гледам европата се ислямизира, щатите се евреизираха, африка се оголизира, Южна Азия (индиа, афганистан, пакистан и прочие) се милитазира, Израел се палестианира, а ние го духаме.

Прав си обаче, че на китайците им писна на сламените шапки и скоро ще въведат ред - с помощта на голямата мечка - Русия. В тях ми е надежадата. :-D

преди 20 години 10 месеца #1545
МВР ДЕБНЕ!

преди 20 години 10 месеца #1572

Mistique писа: Елтимир - "що се косиш...да умуваш"? (Лемс случих ли го по шопски? ;-) )

Почти си го `целнала`, Мистик. :lol: :-P
Приказката е:"Оти да се ко`сим, като че ми мине?..."
Има обаче и една още по-по-най: :fu:
"Ум царува, ум - робува. УМ ПАТКИ ПАСЕ"

:thumbsup:
Обаче изводите ти за близкото бъдеще на България са 97% верни. Ще ни затрият гадовете. Надеждата (не обаче Михайлова де) не е да гоним Михаля, а да опитаме нищожния 3%-ен шанс да попречим на плановете Им. Във тази връзка ето ти и 3-тата `умност`:
"Вълче ВРЕМЕ, овчи НРАВИ! ..."
Баси смотания ВИК( в оригинала е "век").

"...ВЪЛК ако от теб не става ...
СТАВА ПРЕВЪЗХОДЕН СТЕК".
:yeah: :mad2: :-o

Има ли `вълци` тука или само е кулинария????
;-)
:-D
:karte4: :karte4: :karte4:

преди 20 години 10 месеца #1574
Абе мен ако питате Михаил Тимофеевич Калашников много добре го е измислил онова приспособление за самозащита.

преди 20 години 10 месеца #1576

georgi_nz писа: Абе мен ако питате Михаил Тимофеевич Калашников много добре го е измислил онова приспособление за самозащита.

Браво бе, georgi_nz! Разбирам те - "отличничка" съм на този ... хммм "инструмент"! Адски готин ЗВУК издава в действие и си е вид музика!
Обачеееее ... Това е много РАЗТОЧИТЕЛЕН начин за решение на проблема с чандалата. Все некоя мърша ще оцелее и после ... трябва втори път ДА СЕ КОСИ буренака.

Най-готско си е да направим като в песента на `Иръпшаните`- "ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ" !!! ТАКА като им сменим `местоживеенето` ЩЕ НАУТРАЛИЗИРАМЕ голямата част от враговете си! :hammer: :hammer: :yeah: и после със спестените пари за амуниции може и "тухла по тухла" да вдигнем СТЕНАТА (обратно на "пинк флойд") ... и да си пуснем 100 КАБА ГАЙДИ!!!

Ех МЕЧТИИИИИИИ!
:tooth:

Това съобщение е редактирано от ЛЕМС на 11.10.2005, 15:20

преди 20 години 10 месеца #1579
Чандала вирее там където има условия за това и са като тревата троскот ( лат.: Cinodon Dactilum) веднъж като се вкоренят се въдят прогресивно. Ако им стане трудно да живеят в България, те ще почнат да се изселват в Европа. Точно затова Европата ги толерира толкова в България, че да не почнат да се изселват. Затова изсипва милиони тук по фондации.
А ако станем суверенна държава изселването на циганите е неизбежно по Европа( поне на голяма част от тях) . Ще тръгнат на талази и табори с микробуси и автобуси навън, където препитанието е по лесно и има какво да се краде и проси.
За мен всичко е въпрос на държавна политика и ако има стратегия за изселване и редукция на цигани - няма начин броя им да не стане наполовина за десетина години.

А циганската престъпност погледната от ниво на един министър не е никакъв проблем : полицията знае кои са тарторите и за един месец може да ги навре в кучи ..з .
Отделен е въпросът, че циганските тартори са свързани сега със месните полицейски шефове и българи-мафиоти. Затова казвам, че на ниво министър се решава проблема най елегантно: сменят се сегашните шефове-маскари с нови-немаскари и се инструктират каква е крайната цел. И след като няма вече политическа протекция - по бързата процедура виновните в затвора.

Понеже познавам циганската психология смея да заявя : Когато циганина усети че има безнаказаност той винаги стига до крайности , но когато е сигурен че ще го хванат , бият или затворят - той е плах и послушен. Т.е. при циганите реакциите са първосигнални и не са определени от осъзнаване или убеждения.
Водят се от директните фактори с които се сблъскват: става студено - тръгват за дърва ; докато има ядат и пият - като свърши тръгват да просят ; когато няма охрана крадат - когато ги набият повече не се появяват.

Тези характерни черти на чандала може би са залегнали в плана за унищожаването на българския етнос: лесно се развъждат, лесно се изселват, лесно се редуцират.
Циганите са помощния лост за нашето затриване.
След като останат само цигани - евреите ще им изкупят земите (като в палестина) и изместят съвсем без проблеми. Което не може да стане при наличие на българи.

преди 20 години 10 месеца #1580
ЛЕМС малко се обърка,ама няма нищо-туй с калашника го пусна Жорката.Обаче можеш да прибавиш още един отличник към списъка и то на нощни стрелби.

преди 20 години 10 месеца #1581
Аз не винаги съм бил отличник на стрелбите, но резултатите ми е бил около "много добър". Понеже голяма част от службата изкарах с "Баба Дона" ( ПК 7.62 - Пулемьот Калашников) знам, че което не става с точност - става с много куршуми.

преди 20 години 10 месеца #1585
Eй, ма вие не сте разбрали основната ми мисъл:
ДА ГИ НАТИРИМ БЕЗ ПРАВО НА ЗАВРЪЩАНЕ!!!!

Те и сега си щъкат из Ивропата, ма НИ ГИ ВРЪЩАТ скорострелно - при първото провинение на чужда територия са АУТ!!!!

Нали се пишат "роми" и не се имат за българи - ДА ИМ ОТНЕМАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВА, щом не си спазват БЪЛГАРСКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

А по повод `министерското` вмешателство ... НЦ!!! Няма да стане! Поне докато не обявят ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ у нас.

ТЪРСИ СЕ .... Българският ПИНОЧЕТец!!! И на всяка цена да е ВЪЗДЪРЖАТЕЛ!
(За да не изпаднете в заблуждение пояснявам: ДА НЕ КОНСУМИРАТ "РОМ"!!!)

Някакви Други размисли?

П.П. Извинявай, Миро - оправих грешката с обръщението в предишното ми мнение!

Това съобщение е редактирано от ЛЕМС на 11.10.2005, 15:39

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.