Шестте свещени "заповеди на кръвта" Великата албанска мафия

преди 19 години 5 дни #19933
Шестте свещени "заповеди на кръвта"

Всеки е длъжен:
- да помага на своя "брат" и да го спаси от сполетялата го беда, дори с цената на собствения си живот;
- да го закриля и защитава, когато е поруган, унижен или оскърбен от "чужд";
- да не възразява и изпълнява безпрекословно всички разпореждания на "главата на семейството";
- да не търси никога помощ, нито закрила от полиция, правосъдие или органи на властта;
- да отрича, дори когато е очевидно, че принадлежи към "семейството";
- да не говори и споделя с никого за дейността си и възложените му за изпълнение задачи.

Железни принципи за една обединена професионална организация за взаимопомощ. Умни хора, а представяте ли си какво ще стане ако 100 хиляди българи се обединят пред тези "заповеди"... :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 дни #19960
Абе аз съм виждал с двама какво става, пък представям си ако сме 50! За 100 въобще няма да говоря!

преди 19 години 4 дни #19984
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 4 дни #20025
Да не говорим за непризнатите от Русия български територия към Кавказ и по на изток.То си е цяла нова история!Верен си е лафа "историята е курвата на науките" и другия:"историята я пишат победителите".Затова малко хора са склонни да вярват на друго освен официалните версии в учебниците,служещи за политически цели и промиване на мозъци.Но българите ще пребъдат ми се струва.Просто имаме една дума,която ни характеризира максимално кратко-ИНАТ! :-x

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.