Най-после признаха
Тази вечер по телевизия СКАТ бившият депутат Веселин Бончев каза, че съществува план, според който до 2030 година България трябва да бъде турцизирана и циганизирана на 60 процента. От 1993 година насам аз непрекъснато твърдя, че съществува план, според който България трябва да бъде ликвидирана като държава на българите до 2030 година. Вече не помня колко пъти и къде съм го писал. Общото в двете твърдения е годината 2030. Бончев каза нещо за някакъв план “Баязид-2”. Дали планът се нарича именна така, не се наемам да твърдя, обаче за годината съм сигурен – тя е 2030. До тази година в България трябва да са останали най-много два и половина милиона етнически българи. Останалите е предвидено да бъдат “редуцирани”, тоест умъртвени.
Защо на Бончев бе позволено да назове тази година и да изрече част от истината не се наемам да гадая. Важното е друго. Бившият депутат също така уверено заяви, че всички български правителства през последните 15 години са наясно с българоубийствения план. Обаче всяко едно от тях му съдейства. Правителствата, избрани с гласа на българския народ способстват за изтреблението на същия този народ. Истина е, няма какво да се заблуждаваме. Видяхме как социалното правителство на БСП, в съюз с турците на Доган и евреите на Симеон Сакс /и така нататък…/ с поредното шоково увеличение на цените, с приемането на US базите и с поощряването на турско-циганската инвазия се постараха да изпълнят плана на своите господари предсрочно. До пролетта е предвидено ние, българите като етнос да намалеем поне с половин милион. Значи на правителствата няма какво да се надяваме. Небългарският политически елит ни е отписал и милост от него не можем да очакваме. Това са фактите. Това са страшните, безжалостни факти.
Ние, българите обаче искаме да живеем. Поне аз така си мисля. Всеки от нас тайничко се надява именно той и неговото семейство да оцелеят. Няма да се получи. Никой няма да се спаси, ако си въобразява, че изходът е в поединичното спасение. Нас са ни обрекли на смърт и е наивно да мислим, че ще избегнем участта си. Затова най-добре е да помислим какво можем реално да направим за своето спасение.
Този път няма да кажа какво предлагам. Вместо това призовавам всеки от вас да помисли и да напише своето предложение. Може би всички ние, може би нашите обединени усилия ще успеят на направят невъзможното. И през 2030 година, вместо мъртва, вкочанена, изстинала - ще се надигне от пепелищата възкресена България и ще се възроди за нов живот. Както нееднократно го е правила през хилядолетната си история.
Ангел Грънчаров – Елтимир
07 октомври 2005 година
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз съм потресена.....щото знам за този план от преди години (когато беше само Баязид), знам че го дискутирахме, но с кого, кога........не помня.
И не помня откъде да изровя наново информацията....въртят ми се руснаците в главата, но не съм сигурна.....
Някой друг помни ли?
Форума спокойно може да остане същия но да се отворят нови секции на други езици.
Фото форума може да остане същия но да се побликуват имената на снимките на съответните езици.....
Какво ви е мнението?
Може и отделен сайт, може и на този. Техническите въпроси лесно ще се решат, въпроса е как да намерим хора, които да превеждат безплатно. Досега никой не е откликвал на призивите. А сайт с такава информация на чужд език няма в българския интернет, следователно има голяма възможност да се вдигне доста шум. Съществува здрава информационна бариера по тези въпроси, а казват, че сме живеели в информационния век...Mistique писа: Добре! Аз го виждам като един интернет сайт с нов вход откъдето да се избира езика, а оттам да се влиза в материалите / статиите и новините.
Форума спокойно може да остане същия но да се отворят нови секции на други езици.
Фото форума може да остане същия но да се побликуват имената на снимките на съответните езици.....
Какво ви е мнението?
Аз ще превеждам колко мога, но вие сте толкова "продуктивни" че ще питам за подкрепления.
Това е моето предложение към всички, които желаят да помогнат. Пък и така ще видим кои са истинските ни приятели.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.