Боян Расате прави гвардия в помощ на МВР
Който започне да направи нещо в България веднага се набеждава , че има задни мисли.
Ако Расате пръдне ще кажете , че получава помощи от чифутите за да трови въздуха и да причинява ракови заболявания .
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Засега още нищо не е направено, затова недейте да бързате с квалификациите. Приемам "желанието" им за фалшиво, до доказване на противното!DragSShaN писа: @Елтимир с горните си постове сам отговаряш на въпроса зададен в тази тема : www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1355
Който започне да направи нещо в България веднага се набеждава , че има задни мисли.
Ако Расате пръдне ще кажете , че получава помощи от чифутите за да трови въздуха и да причинява ракови заболявания .
Това нашто зе да прилича на ония виц за свещеника , на който му се запалила черквата и като идвали да го спасяват казвал "не искам да ме спасявате мен господ ще ме спаси " . Накрая като умрял питал господ защо не го е спасил , а той му казал , че той ги пратил всички тези хора да го спасят , но той не се възползвал. Та й нашта така , чакаме неволята да ни свърши работата .
БНС не може сама да оправи нещата в България . Трябва национално обединение . Стига сме спали и сме се карали .
Да говоря ли повече или е достатъчно? Ако обаче проговоря, ще бъда принуден да дам конкретен пример.
Идеята е на Боян Станков нали? Какво му липсва още, ти знаеш ли?
Ние тук също не получаваме подкрепа от никъде, но продължаваме да работим в полза на българина и България.
@Запознат на мен подкрепа не ми трябва говорех за идеята за национална гвардия . Аз никога не съм се пречислявал към вас , но съм ви защитавал когато са ви критикували мой другари ( не от БНС , а приятели ). Започвам да се замислям дали си е струвало . Споделям идейте ви , но при вас нещата са само на думи . Нищо не ви пречи да влезе някой в състава на гвардията и да види как действа , ако не му хареса може да напусне .
@ ime не ми говори с "ако" . Къде ще съдиш циганите като те имат повече права от нас. Пък и БНС се самоспонсорира мислиш ли , че има средства да наеме 2 - 3 адвоката. Да не говорим , че е напразно губене на средства .
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.