Боян Расате прави гвардия в помощ на МВР

преди 19 години 1 седмица #19647
@Елтимир с горните си постове сам отговаряш на въпроса зададен в тази тема : www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1355
Който започне да направи нещо в България веднага се набеждава , че има задни мисли.
Ако Расате пръдне ще кажете , че получава помощи от чифутите за да трови въздуха и да причинява ракови заболявания .

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 седмица #19648

преди 19 години 1 седмица #19652
Това е емблема на танковите войски бе глупак !

преди 19 години 1 седмица #19653

DragSShaN писа: @Елтимир с горните си постове сам отговаряш на въпроса зададен в тази тема : www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1355
Който започне да направи нещо в България веднага се набеждава , че има задни мисли.
Ако Расате пръдне ще кажете , че получава помощи от чифутите за да трови въздуха и да причинява ракови заболявания .

Засега още нищо не е направено, затова недейте да бързате с квалификациите. Приемам "желанието" им за фалшиво, до доказване на противното!

преди 19 години 1 седмица #19657
Е ти какво искаш да направи като не получи никаква подкрепа ?
Това нашто зе да прилича на ония виц за свещеника , на който му се запалила черквата и като идвали да го спасяват казвал "не искам да ме спасявате мен господ ще ме спаси " . Накрая като умрял питал господ защо не го е спасил , а той му казал , че той ги пратил всички тези хора да го спасят , но той не се възползвал. Та й нашта така , чакаме неволята да ни свърши работата .
БНС не може сама да оправи нещата в България . Трябва национално обединение . Стига сме спали и сме се карали .

преди 19 години 1 седмица #19659
DragSShaN, ще повярвам на Боян, когато той реално помогне поне на един българин, нуждаещ се от помощ. Имам много, наистина много сериозни основания да мисля, че едва ли ще го направи. Лични наблюдения, а те са по-убедителни от всяка пропаганда, какво да се прави.
Да говоря ли повече или е достатъчно? Ако обаче проговоря, ще бъда принуден да дам конкретен пример.

преди 19 години 1 седмица #19660
Кажи каква подкрепа ти трябва и ще видя дали става да ти я дам!
Идеята е на Боян Станков нали? Какво му липсва още, ти знаеш ли?

Ние тук също не получаваме подкрепа от никъде, но продължаваме да работим в полза на българина и България.

преди 19 години 1 седмица #19688
@Емтимир това са празни приказки .
@Запознат на мен подкрепа не ми трябва говорех за идеята за национална гвардия . Аз никога не съм се пречислявал към вас , но съм ви защитавал когато са ви критикували мой другари ( не от БНС , а приятели ). Започвам да се замислям дали си е струвало . Споделям идейте ви , но при вас нещата са само на думи . Нищо не ви пречи да влезе някой в състава на гвардията и да види как действа , ако не му хареса може да напусне .
@ ime не ми говори с "ако" . Къде ще съдиш циганите като те имат повече права от нас. Пък и БНС се самоспонсорира мислиш ли , че има средства да наеме 2 - 3 адвоката. Да не говорим , че е напразно губене на средства .

преди 19 години 1 седмица #19689
Кое са празни приказки? Че не вярвам Боян реално да помогне на някого? Да, не вярвам. Искаш ли да ти кажа защо? Боян миналата година дойде до мен след атентата, само за да почне да ми говори, че НСС нямали нищо общо с тоя терористичен акт. Можеше много да ми помогне, но не пожела. Боян Станков - Расате дойде само и единствено, за да се опита да оневини ченгетата. Сега разбираш ли защо не вярвам? Имам още много да кажа, но ще премълча. Нека Боян докаже себе си на дело, а не само с медийни изяви, целящи пропагандирането на собствената му личност.

преди 19 години 1 седмица #19740
Добре, DragSShaN, от едно село ми се обадиха, че искат да ги свържа с Боян. Казаха, че вече са организирали нещо като тяхна гвардия. Боян ще ги приеме ли? Само да не ги кара да си купуват униформи. Това са сериозни хора, чиято единствена цел е да опазят свояса продукция и своето имущество от циганските набези. Ето възможност БНС да докаже, че наистина мисли за България и за българите. Ще ми се обади ли някой, за да му дам координатите на тези хора?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.