Боян Расате прави гвардия в помощ на МВР

преди 19 години 2 седмици #19347
Бил съм в БНС около 2 месеца и се махнах. Разбрах твърде много и интересни неща за организацията, и ентусиазма ми беше много сериозно охладен. Сръбят ме пръстите да понапиша какво точно знам, а смея да твърдя, че то хич не е малко, особенно за символиката, която използват в организацията, както и множеството противоречия, с които се сблъсках докато бях при тях. Клетва не съм полагал, но бях на 1 такава масова на 6-ти май. След това се отказах да се занимавам с организацията по какъвто и да е начин след като сериозно си поговорих с регионалните ръководители и изясних мотивите си. Ако някой има желание мога да споделя какви са ми впечатленията от организацията. БНС определено не са светци...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19348

MaR писа: Бил съм в БНС около 2 месеца и се махнах. Разбрах твърде много и интересни неща за организацията, и ентусиазма ми беше много сериозно охладен. Сръбят ме пръстите да понапиша какво точно знам, а смея да твърдя, че то хич не е малко, особенно за символиката, която използват в организацията, както и множеството противоречия, с които се сблъсках докато бях при тях. Клетва не съм полагал, но бях на 1 такава масова на 6-ти май. След това се отказах да се занимавам с организацията по какъвто и да е начин след като сериозно си поговорих с регионалните ръководители и изясних мотивите си. Ако някой има желание мога да споделя какви са ми впечатленията от организацията. БНС определено не са светци...

Идеята им е добра, но аз също не съм За такава организация, каквато предлагат БНС.Самата система такава, каквато те я предлагат е порочна, но има нещо, което тук е много по-важно. Веднага имаше ответна реакция и то не от кой да е, а от такива със странни имена звучащи някак "вехти" .

преди 19 години 2 седмици #19349

Идеята им е добра, но аз също не съм За такава организация, каквато предлагат БНС.Самата система такава, каквато те я предлагат е порочна ...

Самата им система е твърде интересна за описване, както и йерархията, така и метода за вземането на решенията в организацията, нейното управление и т.н. Както се изказа единия от нейните регионални ръководители в Пловдив - "Ние сме много странна организация!". Така си е, БНС е много "странна" организация с много "странен" скрит замисъл.

преди 19 години 2 седмици #19350
Моето мнение за БНС е че въпреки добре изглеждащата външност на организацията - вътре е нечитава и зад нея стоят нечисти сили. От факта че лидера им го дават по разни телевизии и най вече по БТВ за мен следва че или разчитат на него да е следващия Сидеров, или неговите хора трябва да са провокаторите за последвали някакви събития или единствено канализират по-буйните тинейджъри да не да бият цигани и негри, а да правят факелни шествия и оборки на отпадъци.

Ето последната им изява: за правенето на доброволни отряди - много добро като идея, но всичко онова което се показа по медиите за БНС беше с акцентиране на уж фашистката същност на БНС( кафяви униформи, маршируващи, гледащи лошо в обктива...). Чифутите просто ги използваха за да набият в тиквите на ТЕЛЕВИЗИОНИТЕ ЗРИТЕЛИ * ( * това за мен е диагноза за зомбажна степен), че "така не може" , това е много лошо, не си и го помисляйте това...

Един мой познат , отдавна махнал се от БНС ми разправя някой неща от които ясно се вижда че тази организация е без светло бъдеще.

Искрено се надявам да греша в преценката си за БНС.

преди 19 години 2 седмици #19352
Гвардията за сега не съм чула да е приела(да са приели) да работят заедно с МВР или друга държавна институция...
Моето мнение е ,че колкото и да е хубава идеята,тази Гвардия няма да може да направи почти нищо.
Те не могат да огреят навсякъде, защото цигански и други изпълнения се случват всеки ден и навсякъде.
Другото е ,че се вдигна прекалено много шум(което си е било замислено от самото начало според мен,след като Расате беше пуснал телевизийте в залата на това заседание...или беше прес конференция?) и т.нар. Гвардия стана прекалено популярна. Сега МВР и Еврейския Съюз ще следят всяка крачка на членовете на гвардията.
Такива неща се правят тихо и по-цивилно. За да натупаш някой в защита на твой сънародник не е нужна униформа,маршова стъпка и подобни неща, не е нужно целия свят да разбира също.

преди 19 години 2 седмици #19366

MaR писа:

Идеята им е добра, но аз също не съм За такава организация, каквато предлагат БНС.Самата система такава, каквато те я предлагат е порочна ...

Самата им система е твърде интересна за описване, както и йерархията, така и метода за вземането на решенията в организацията, нейното управление и т.н. Както се изказа единия от нейните регионални ръководители в Пловдив - "Ние сме много странна организация!". Така си е, БНС е много "странна" организация с много "странен" скрит замисъл.

Хахаха ние сме масони :hammer: Абе охлюв стига си говорил глупости , че ме нервираш и не ти го казвам защото си ме засегнал заради истинни твърдения , а ти го казвам защото ми писна да се серът на труда ми и тоя на другарите ми . Аз съм участвам в организирането на няколко мероприятия и давам думата си (да думата си защото за мен това е много и не я раздавам като курва ) , че няма нищо нередно в БНС . Защо веднага зехте да плюете БНС обърнете внимание на съпротива която им оказаха чифутите в медиите . Няма да се очудя ако и ти се някой от богоизбрания народ .

Междодругото идеята за национална гвардия не е от днеска !

преди 19 години 2 седмици #19367
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19374

ime писа: news.ibox.bg/news/id_122193115

"Прокуратурата проверява гвардията на Боян Расате

Софийската градска прокуратура постанови проверка във връзка с публикации в пресата от 20 август за идеята на Българския национален съюз за създаване на Национална гвардия.
Проверката следва да установи дали има данни за извършени престъпления против националното и расово равенство, против реда на управлението, включително носене без право на формени дрехи или служебни знаци, съобщават от прокуратурата.
Проверката ще бъде насочена и към установяване наличие на връзка между т. нар. "Национална гвардия" и Българския национален съюз, която противоречи на Конституцията, на Закона за политическите партии за забрана за образуване на военизирани формирования.
Проверката ще бъде извършена от прокурор от Софийска градска прокуратура със съдействието на служители от Национална служба сигурност и полицията.
Припомняме лидерът на Българския национален съюз Боян Расате представи идея за изграждане на Българска национална гвардия. Предложението дойде след двата дни на напрежение в ромската част на столичния квартал „Красна поляна".
Националната гвардия да бъде в помощ на органите на МВР при потушаване на масови безредици, в защита на българските граждани при тормоз или в помощ на хората при природни бедствия, обявиха от БНС.
Членуването в гвардията ще бъде доброволно, а финансирането й ще се осъществява чрез дарения."
А ето какво пише в дир-ника:"еврейската организация "Шалом" обяви, че е силно разтревожена от последиците от такава гвардия".
dnes.dir.bg/2007/08/21/news2019601.html

хаха, чифутите напълниха гащите :-) Значи е на добре тази гвардия, щом толкова много не я искат.

Искам да попитам момчетата от БНС, които четат тука, искаха ли това да се случи? Нужна ли е такава прокурорска проверка за тяхната (и нашата) борба?

Нека добрите българчета и чисти националисти се замислят за това, че педерастката власт ще знае всичко за тях и плановете им. За какво тогава говорим? Все едно Левски да прави събрание на комитета в конака.

Приятели от БНС, не постъпвайте детински. Не се оставяйте да ви подхвърлят средствата или идеите за успеха. Бъдете непредсказуеми, търсещи и винаги крачка пред хиените. И Бог да ви пази!

преди 19 години 2 седмици #19376
Точно така, не приемайте пари от непроверени източници и пари без доказано чист произход!!! Ако ви пита ДС/НСС за вашите действия, говорете уклончиво и неясно, без конкретни параметри! Това е изключително важно, за да не им влезете в мрежите. Не забравяйте, че терора над българския народ се контролира от ДС/НСС по нареждане на политиците, а преките изпълнители на терора освен тях са и слугите им цигани, мутренски групировки, ебани педераси, мафиоти, адвокати и прокурори, зависими по сделка полицаи и един куп още паразити!!!
Не забравяйте и начина, чрез който ДС/НСС се справя с "непослушните", а именно поставят ви в ситуация да сгрешите и после казват, това беше незаконно!
Успех и ако имате въпроси питайте! Капаните, които ще ви заложат, ще са най-малко 2 000 000.

преди 19 години 1 седмица #19473
"И роми правят формирование от командоси

Организация на малцинствата за отбрана от насилие ще пази ромите от посегателства
23.08.2007

На снимката: американски командосиОрганизация на малцинствата за отбрана от насилие (ОМОН) е новото гражданско формирование, което ще пази ромите от посегателство. То ще бъде регистрирано до дни в Пазарджик, съобщи областният лидер на "Евророма" Борислав Даскалов.

В организацията ще членуват предимно спортисти, които ще бъдат обучавани в бойни изкуства за отбрана.

Униформата ще включва черна кърпа на главата, с бял надпис "ОМОН" и ще прилича на тази на американските командоси. Тя ще бъде показана след регистрацията на гражданското движение, каза още Даскалов, който бил поканен да го оглави.

До момента в гражданското движение са се записали около 50 роми от Пазарджик, Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище.

Даскалов обясни още, че ОМОН се създава в отговор на отрядите на Боян Расате и ще бъде финансирана от богатите ромски родове.

На 19 август, дни след сблъсъците в столичния квартал "Красна поляна", лидерът на Българския национален съюз Боян Расате обяви, че ще създадат национална гвардия като бяха показани и униформите на доброволците. По-късно прокуратурата обяви, че започва проверка за гвардията като ще се установява има ли данни за престъпления против националното и расово равенство.

Борислав Даскалов не изясни случайно ли е съвпадението с името на новото гражданско формирование - ОМОН, както се наричат и руските специални части на милицията, сред чиито задачи са справяне с масови безредици, залавяне и ликвидиране на въоръжени престъпници."
БГНЕС

news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088502

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.