Ваньо Танов подава оставка Вече не е директор на ГДБОП
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Човекът обасни, че за всяко по-едро престъпление, веднага се намира политически чадър и разследването отива в глуха линия. Но какво значи отдолу нагоре? Явно посочва, че отказва да използва лостовете, които предлага сегашната политическа система, която е отгоре надолу! Да очакваме ли, че Ваньо Танов, се кани да се заеме с истинска съпротива срещу системата или поне с организиране на самоотбраната по начин, за който си говорим тук? Интересно.
Нека ви отрезвя малко!
Ваньо Танов е официално издигнатият кандидат за кмет на Русе от ГЕРБ!!!
Виждал съм го лично да идва да проси помощ от Атака за да сме свалили сегашния червен кмет на града Божидар Йотов, само че грешно си е направил сметката!! Ние излизаме с наш кандидат и балотажа в Русе ще е между кандидата на Атака и него!!!
ГЕРБ и Атака са 1-ва и 2-ра политически сили в Русе-община след евроизборите. БСП са 3-ти, ДПС са на 4-то място.
За сините (умрелите) или добро или нищо!!
Ако Атака иска същото, то тогава защо се бори срещу Танов? И къде е отрезвяването? Имаш ли сведения за самия Танов или това, че не е издигнат от Атака, е най-лошото му качество?
от Приста Ойл. Същите, които спонсорираха и Димитър Калчев 1999г., както
и сегашния червенко Божидар Йотов.
Ако не знаете, Русе е първия частен град на бившата Мултигруп, чиито членове сега до един се намъкват в местната структура на ГЕРБ. Ситуацията е повече от смешна!
Бивши сикаджии, висаджии и всякакви подобни уж врагове в миналото изведнъж се обединяват заедно в ГЕРБ!!!
Сега Ваньо Танов играе ролята на доброто ченге с цел да повлече електората в града, но мисля че русенци не са вече толкова лековерни за да бъдат подлъгани с такива номера!!!
А вие като сте такива фенове на Ваньо Танов, що не направите като симпатизантите на Доган, да се регистрирате в Русе по настоящ адрес и да
гласувате за любимеца ви Ваньо Танов!
Номерът с доброто ченге наистина е вариант. Сега преди избори, обикновено се създават проблеми, за да може някой да обещае, че ще ги разреши, че да го изберат. И вмсето да му счупят главата, когато създава проблемите, те му къкопляскат, когато "уж" ги решава. Но все пак защо в Русе? Там ченгеджийски номера някак не ми се връзват - циганията е слаба в тоя град май? Какво ще им обещае на русенлии?
давай прибързани и неуместни коментари неподготвен!!
Нямало цигания ли ? Ела в Русе да те разведа из града да видиш
какво има. Да не си мислиш, че само по Софията е циганията!!!!
Да не си мислиш, че само в София в Красна поляна и др. такива квартали
се събират по 100 цигани с брадви и дървета да чупят колите и да налитат
на българи.
Това е повсеместно и Русе също не е пожален. Освен това тука полицията
не е като в София! Дори на глава от населението е по-малко отколкото в
столицата, така че тука се оправяме сами и не разчитаме на чичо милиционера да ни спасява задниците!!
Личните саморазправи са единственото ни спасение!!!
Поздравления!MARSCHALL писа: Това е повсеместно и Русе също не е пожален. Освен това тука полицията
не е като в София! Дори на глава от населението е по-малко отколкото в
столицата, така че тука се оправяме сами и не разчитаме на чичо милиционера да ни спасява задниците!!
Личните саморазправи са единственото ни спасение!!!
Ако искаш разкажи малко повече подробности. Да почерпим опит.
от задълженията си и са взели превантивни мерки за да се пазят.
Въоръжават се и това естествено дава повече сигурност. Аз също
съм въоръжен, защото знае ли човек дали утре няма аз да съм
потърпевшия.
1998г. ми беше ограбено жилището и естествено полицията след това
не намери извършителите и не си върнах нито една от откраднатите
вещи.Като се има предвид, че сме граничен град явно още тогава всичко
е било изнесено зад граница...
Иначе за града има два квартала, които са рискови.
Единият е Чародейка, който не е далече от центъра на града, полуцигански
е, турци почти няма там. Мислехме да правим клуб на Атака, понеже имаме доста симпатизанти и квартала е голям но преценихме, че това не е разумно, защото ще бъде разбиват и ограбван, а може да се стигне и до нещо по-сериозно.
Другият чисто цигански квартал е Селеметя. Той наистина е в покрайнините на Русе, но си е баш циганията там. Обикновено той решава и резултатите от кметските избори, защото там 100% от гласовете естествено се купуват.
Интересното беше, че на кметските избори 2005г. Антон Рачев - русенския фюрер националсоциалист издигнат като независим кандидат взе около 10 гласа от Селеметя!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.