Добре дошли,
Гост
Евреите захапаха адаша ми
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 2 седмици
Евреите захапаха моя съименник от Пловдив, с когото не се познаваме лично и нямаме роднински връзки. Очевидно са го объркали с мен. Ние с евреите взаимно много се обичаме, нали знаете. То и аз много често не съм съгласен с мнението на моя адаш, ама това си е наша, българска работа. Наше Дело, Коза Ностра, както казват братята сицилианци. Сега виждам, че са го почнали евреите, значи ние като българи би следвало да застанем на страната на българина:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...р-моти/#comment-6513
И по-точно някоя си госпожица Левински, тоест Сашо Левит, както се подписва сега госпожицата. Имам кофти новина за госпожица Левински. Ние сме българи, а не американски президенти и пет пари не даваме за евреите. Затова предусещам, че на госпожица Левински ще се случи нещо повече от една изцапана рокличка. За рокличката питайте г-н Де-Бил Клинтън.
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...р-моти/#comment-6513
И по-точно някоя си госпожица Левински, тоест Сашо Левит, както се подписва сега госпожицата. Имам кофти новина за госпожица Левински. Ние сме българи, а не американски президенти и пет пари не даваме за евреите. Затова предусещам, че на госпожица Левински ще се случи нещо повече от една изцапана рокличка. За рокличката питайте г-н Де-Бил Клинтън.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
gеorgi_nz
Посетител
Абе всичко що е с обрязани пишки (евреи, турци и мангусти) е все гад. Особено евреите са каймака на помията. А тази мома Левиев отдавна се мота и замърсява форумното пространство с присъствието си. Още преди 2-3 години идваше в националистическите форуми да си пробутва чифутизма и да прави раздори.
Tien
Посетител
Нещо май са му бъгнали сайта или пък са махнали въпросния коментар- като отидеш на този линк ,
дава "Грешка 404 - Такава страница не беше намерена". Това ще е някой тъп еврейски номер
дава "Грешка 404 - Такава страница не беше намерена". Това ще е някой тъп еврейски номер
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Виж тоя линк дали работи:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...ен-анти-блогър-моти/
Много е радостно, когато чифути и демократи се скарат помежду си. Ако се скарат турци и цигани, също ще е радостно. Ако пък всички вкупом се нахвърлят срещу чифутите, ще е най-добре.
Ей, някой да е чувал за евреин или еврейка, нападнати от цигани? Поне аз не съм чувал. Това последното беше за размисъл.
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...ен-анти-блогър-моти/
Много е радостно, когато чифути и демократи се скарат помежду си. Ако се скарат турци и цигани, също ще е радостно. Ако пък всички вкупом се нахвърлят срещу чифутите, ще е най-добре.
Ей, някой да е чувал за евреин или еврейка, нападнати от цигани? Поне аз не съм чувал. Това последното беше за размисъл.
Tien
Посетител
И оттук ми дава същата грешка, но може проблема да е в моя компюътър.
Наистина не съм чувала за такъв случай-евреин пострадал от цигани, нито пък от турци, нито пък - турчин от цигани или обратно. Явно тия малцинства са доста толерантни помежду си, но не и срещу нас българите (арменци обаче са ставали жертва, макар и по-рядко). И сред момичетата жертва на трафик на хора,едва ли има еврейки. Явно тая работа не е случайна, има някаква схема.
Наистина не съм чувала за такъв случай-евреин пострадал от цигани, нито пък от турци, нито пък - турчин от цигани или обратно. Явно тия малцинства са доста толерантни помежду си, но не и срещу нас българите (арменци обаче са ставали жертва, макар и по-рядко). И сред момичетата жертва на трафик на хора,едва ли има еврейки. Явно тая работа не е случайна, има някаква схема.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Разбира се, че има схема. Войната е срещу българите. Планът е ние да бъдем изтребени, за да се освободи място за чифутите, които вече панически напускат своята "Обетована земя" - Израел. Турци, цигани и наши предатели им вършат черната работа, а онези стоят отстрани и се хилят. Само че за да се доберем до тях, първо трябва да се разправим със слугите им. Включително и от тези с български произход - националните предатели от МВР и най-вече от НСС. Не го ли направим, битката е изгубена.
Дари
Посетител
angeligdb.wordpress.com/2007/08/15/%d0%9...%d0%bd%d0%b0-%d1%86/
Тиен, мисля че така вече ще стане да ти се отвори линка направо на темата.
Тиен, мисля че така вече ще стане да ти се отвори линка направо на темата.
Дари
Посетител
А ето и линк към другата тема за " госпожица Левински":
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/%d0%9...c%d0%be%d1%82%d0%b8/
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/%d0%9...c%d0%be%d1%82%d0%b8/
Tien
Посетител
Да, така вече се отвори, мерси Дари.
Даже им оставих и аз един коментар за поредната цигания която наблюдавах оня ден в планината - как мангалите бяха изкопали стотици метри кабел, вместо да се хванат да прекопаят някоя нива.
Тоя адаша на Елтимир май е костовист - така че нормално е да защитава сънародниците на шефа си
Иначе, има интересни материали в сайта му, примерно този за сестрите, и за бат Бойко. Аз обаче не видях къде са го заяли евреите, освен едно две гадни изказвания на комунистчета-мутантчета, но те са като бълхите, скачат навсякъде така че може да не е лично 
В биологията, никой природен паразит не убива гостоприемника си, или поне не унищожава 100% неговата популация, иначе и той би изчезнал. Изкуствено създадените вируси и модифицирани от човека паразити обаче могат да постигнат 100% смъртност. Също и тези, които са изкуствено привнесени в чужда екосистема. Като се има предвид че циганите са преселени отдругаде и развъдени допълнително от комунистите, както казва Елтимир, май работата наистина отива - или ние, или те! Но дори и да приемем че са от първия тип паразити, пак са вредни защото отслабват организма на нацията и подпомагат геноцида.
Затова:
Даже им оставих и аз един коментар за поредната цигания която наблюдавах оня ден в планината - как мангалите бяха изкопали стотици метри кабел, вместо да се хванат да прекопаят някоя нива.
Тоя адаша на Елтимир май е костовист - така че нормално е да защитава сънародниците на шефа си
В биологията, никой природен паразит не убива гостоприемника си, или поне не унищожава 100% неговата популация, иначе и той би изчезнал. Изкуствено създадените вируси и модифицирани от човека паразити обаче могат да постигнат 100% смъртност. Също и тези, които са изкуствено привнесени в чужда екосистема. Като се има предвид че циганите са преселени отдругаде и развъдени допълнително от комунистите, както казва Елтимир, май работата наистина отива - или ние, или те! Но дори и да приемем че са от първия тип паразити, пак са вредни защото отслабват организма на нацията и подпомагат геноцида.
Затова:
Tien
Посетител
А, сега видях и това за евреина, то било друга тема. Ами, кво, еврейче-комунистче, аз тоя дори не бих си губила времето да го чета, а примерно бих пуснала автоматично да се появява
или нещо такова в отговор на всеки негов пост. И това внимание даже му е много
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.