Евреите захапаха адаша ми

преди 19 години 2 седмици #18971
Евреите захапаха моя съименник от Пловдив, с когото не се познаваме лично и нямаме роднински връзки. Очевидно са го объркали с мен. Ние с евреите взаимно много се обичаме, нали знаете. То и аз много често не съм съгласен с мнението на моя адаш, ама това си е наша, българска работа. Наше Дело, Коза Ностра, както казват братята сицилианци. Сега виждам, че са го почнали евреите, значи ние като българи би следвало да застанем на страната на българина:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...р-моти/#comment-6513
И по-точно някоя си госпожица Левински, тоест Сашо Левит, както се подписва сега госпожицата. Имам кофти новина за госпожица Левински. Ние сме българи, а не американски президенти и пет пари не даваме за евреите. Затова предусещам, че на госпожица Левински ще се случи нещо повече от една изцапана рокличка. За рокличката питайте г-н Де-Бил Клинтън.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #18978
Абе всичко що е с обрязани пишки (евреи, турци и мангусти) е все гад. Особено евреите са каймака на помията. А тази мома Левиев отдавна се мота и замърсява форумното пространство с присъствието си. Още преди 2-3 години идваше в националистическите форуми да си пробутва чифутизма и да прави раздори.

преди 19 години 2 седмици #18982
Нещо май са му бъгнали сайта или пък са махнали въпросния коментар- като отидеш на този линк ,
дава "Грешка 404 - Такава страница не беше намерена". Това ще е някой тъп еврейски номер

преди 19 години 2 седмици #18989
Виж тоя линк дали работи:
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/Анони...ен-анти-блогър-моти/
Много е радостно, когато чифути и демократи се скарат помежду си. Ако се скарат турци и цигани, също ще е радостно. Ако пък всички вкупом се нахвърлят срещу чифутите, ще е най-добре.
Ей, някой да е чувал за евреин или еврейка, нападнати от цигани? Поне аз не съм чувал. Това последното беше за размисъл.

преди 19 години 2 седмици #18991
И оттук ми дава същата грешка, но може проблема да е в моя компюътър.
Наистина не съм чувала за такъв случай-евреин пострадал от цигани, нито пък от турци, нито пък - турчин от цигани или обратно. Явно тия малцинства са доста толерантни помежду си, но не и срещу нас българите (арменци обаче са ставали жертва, макар и по-рядко). И сред момичетата жертва на трафик на хора,едва ли има еврейки. Явно тая работа не е случайна, има някаква схема.

преди 19 години 2 седмици #18993
Разбира се, че има схема. Войната е срещу българите. Планът е ние да бъдем изтребени, за да се освободи място за чифутите, които вече панически напускат своята "Обетована земя" - Израел. Турци, цигани и наши предатели им вършат черната работа, а онези стоят отстрани и се хилят. Само че за да се доберем до тях, първо трябва да се разправим със слугите им. Включително и от тези с български произход - националните предатели от МВР и най-вече от НСС. Не го ли направим, битката е изгубена.

преди 19 години 2 седмици #18995
angeligdb.wordpress.com/2007/08/15/%d0%9...%d0%bd%d0%b0-%d1%86/
Тиен, мисля че така вече ще стане да ти се отвори линка направо на темата.

преди 19 години 2 седмици #18996
А ето и линк към другата тема за " госпожица Левински":
angeligdb.wordpress.com/2007/08/14/%d0%9...c%d0%be%d1%82%d0%b8/

преди 19 години 2 седмици #18999
Да, така вече се отвори, мерси Дари.
Даже им оставих и аз един коментар за поредната цигания която наблюдавах оня ден в планината - как мангалите бяха изкопали стотици метри кабел, вместо да се хванат да прекопаят някоя нива.
Тоя адаша на Елтимир май е костовист - така че нормално е да защитава сънародниците на шефа си :-D Иначе, има интересни материали в сайта му, примерно този за сестрите, и за бат Бойко. Аз обаче не видях къде са го заяли евреите, освен едно две гадни изказвания на комунистчета-мутантчета, но те са като бълхите, скачат навсякъде така че може да не е лично :lol:
В биологията, никой природен паразит не убива гостоприемника си, или поне не унищожава 100% неговата популация, иначе и той би изчезнал. Изкуствено създадените вируси и модифицирани от човека паразити обаче могат да постигнат 100% смъртност. Също и тези, които са изкуствено привнесени в чужда екосистема. Като се има предвид че циганите са преселени отдругаде и развъдени допълнително от комунистите, както казва Елтимир, май работата наистина отива - или ние, или те! Но дори и да приемем че са от първия тип паразити, пак са вредни защото отслабват организма на нацията и подпомагат геноцида.
Затова: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4:

преди 19 години 2 седмици #19000
А, сега видях и това за евреина, то било друга тема. Ами, кво, еврейче-комунистче, аз тоя дори не бих си губила времето да го чета, а примерно бих пуснала автоматично да се появява :fu: или нещо такова в отговор на всеки негов пост. И това внимание даже му е много

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.