Цитат отново от Дир-ника

преди 19 години 3 седмици #18810
Дано не Ви досаждам с напоследък зачестилите цитати от там, но освен многото плява се появяват и интересни неща.

dnes.dir.bg/2007/08/10/news1981837.html#sepultura
ДРУГ СВОБОДЕН ЧОВЕК (10.08.2007 г. | 15:19ч.)
Хора,никога не съм се захласвал във форумите...но напоследък работата у BG е яко зле и ща-не ща взех да го правя. Емел Етем вика, че не е сега моментЪТ да ровим, защо 10 човека умряха издавени като ... тука ще се спра,лека им пръст на хората! Този пъпеш MC ще го покрият, щото много добре се пързалял на лед! Оная в Перник - ебеш ли му майката защо - то е ясно на всички защо! Некакви гадове изнасилват, бият и пленяват като по времето на Чингис Хан! Нашият Чингис Хан, по-известен като ”пикаещия във фонтани”, се е ококилил и само простотии чуваме от него! Както и от цялото правителство - да му е дълга и спорна ваканцията!!! Нас обаче ни трепят - кой с Хамър, кой с чук, кой с ловна пушка...бе кой с каквото има и както му е кеф. Докато само ни крадяха - търпеше се! Ама взе да става нетърпимо! Аз имам дете и не искам да се махна оттук (имал съм 100 възможности). Но не искам бронирани военни машини, управлявани от пияни кънкьори да газят детето ми, други да изнасилват чуждите момиченца, тъпи полицаи да крадат каквото намерят и да бият и да ритат беззащитни бабички... Качвам се сега на покрива.Ще сложа едно черно знаме...( той капитан Петко от чудо ще да го е направил). Носихме трикольора за една неясно точно каква кауза (за медиците,дано аз да бъркам и да е ясна), но сега виприканвам да сложим по една черна лента... да видят до къде ни докараха

Това с поставяне на черно знаме до трикольора в знак, че българската държава е мъртва( както във филма Петко Войвода беше написал на черното знаме : "Те погребаха България") някак си е точно и ясно какво са направили всичките йодейски правителства от 89-та до днес.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 седмици #18816
Тъжно. но факт. Не мога да не се съглася с Друг свободен човек.
Относно идеята за знамето - ще изгледам сериала отново, па тогава ще си доизкажа мнението.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.