Две ПИЛЕНЦА ми подшушнаха много интересна информация!
Първата е, че чифутите харабията са почнали масово да изкупуват земя в България! И то всякаква, земеделска, промишлена и за жилищно строителство! И то в големи размери, не се пестят никак, предпочитат да правят сделки за терени на цени от милион ЕВРО нагоре!
Също и че до края на годината голям "бизнесмен" чифутин от Израел ще закуби някоя "българска" банка! Пича просто си го е поставил за цел, демек ще купи банка в България със сигурност! Незнам дали смяната на собственоста на въпросната банка, демек сделката за закупуването и ще бъде обявена по медийте! Възможно е "човека" вече да се е сдобил с някоя "наша" банка, без това да е обявено и разгласено публично!
Това пиленце е вътрешен човек, така да се каже и информацията е 100% достоверна!
Другото пиленце също ми прошепна нещо много интересно!
Който е чел и е запознат със списъка на чифутите и масоните в България, който се върти по мрежата от началото на 2002 година! И който нашумя с публикуването му във форума на чифутската партия АТАКА, та който е чел и е запознат с въпросния списък определено е забелязал, че в средите на театралното изкуство присъстват бая чифути!
Е въпросното пиленце е вътрешен човек в театъра и театралните среди и потвърди категорично този факт! Не само това, ами и въпросния списък е бая скромен, що се касае за чифутите в театъра и театралните среди! Картинката била доста по-фрапираща и жестока! Там било пълно с чифути!
И както във въпросния ни известен списък има една квалификация като "коли и беси", както и термина "промивач на мозъци", та въпроснто пиленце ми подшушна, че това е точно така! Чифутите там определено КОЛЯТ И БЕСЯТ и ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ с пълна пара!
А най-големия ташак е, че както разбрах на скоро от едно друго пиленце, въпросното пиленце от театъра което ми подшушна за чифутското влияние там, било станало ЖЕРТВА на промиването на мозъци

))! Били го заливали с ПРОПАГАНДА от типа на "Списъка на Шиндлер" и т.н. ама с тонове дето се вика! И успели да му промият мозъка!

ПЛАШИМ СЕ...