Tien писа:
PARADOX писа: Мен лично горния текст колкото ме натъжава, толкова и ме надъхва! Има много пребити с или без повод Българи с цел да бъдат пречупени. При някои успяват, при някои не...!!! Колкото по-бързо се избавим от християнско-юдейското: Ако те ударят по едната буза, дай и другата, толкова по-малко ще са писмата като гореизложеното...!!! Иде време за един забравен Български девиз, а именно: Око за око, зъб за зъб...!!! Аз лично го изповядвам малко видоизменен: Око за две, зъб за чеене...!!!
Ден Грее
Че тоя девиз "око за око", не е ли еврейски??? Има го в стария завет. Макар че като се замисля, евреите може и да са узурпирали от нас идеята за Справедливостта, за да важи само за тях... Но, ако го приложим, това поне е някакво действие. Другото, като тая цитираната статия, са само констатации. И какво, като констатираме? Това което става, го виждаме всички. А оттук нататък, какво???
Не мислиш ли, че е прекалено верен и ефикасен (девиза "Око за око, зъб за зъб..") за да е публикуван в онази книга на която не искам да и казвам името...?!!!! Жидовете не издават тайните си доброволно....!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.