Дните на България са преброени.
Не казвам, че само войните трябва да събират доказателства - това е непосилна задача. Аз предлагам Воините да поемат инциативата и да апелират към всички Българи да събират доказателства. И не само за съдилища или европейската общност - преди всичко заради българите и българските партии и българската кауза.
Ако при вас не може да се отвори такъв отдел, нека се разтърсим за друг сайт, но трябва да се почнат тези публикации за геноцида срещу нас.
Тогава - както писах може да се натиснат действащи партии, които са в правото си да изискват действия от правителствени органи като полиция, парламент и т.н.
Вярно, че информационната среда се промени благодарение на вас, но докато ние стоим "информирани", враждебни на нас сили и организации събират доказателства срещу нас.....
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!" Това е формулата, и тази формула не е измислена от мен. На мен ми я дадоха с поръката да я предам на следващите. което и правя.
Защото нищо не се знае за техните безчинства срещу нас. Първо тази едностранна информация ни създава лоша репутация и второ - тези доказателства ще ни дадат оръжие в ръцете. Каквото и да направим, каквото и да кажем - ще имаме тези факти, подкрепени с доказателства в наша защита. Тогава международни "кенгурски" съдилища както викаш не могат да ни пипнат. Тогава ще имаме правото и да ги задължим да си плащат тока и водата и да си ги прибираме по затворите.......
Спомни си от историята кога освобождението ни от турско набра истинска скорост - когато света разбра за безчинствата на турците срещу нас и останалите европейски държави се вдигнаха в наша защита - най-малкото помогнаха на хъшовете ни да организират четите в чужбина, дадоха средства, а много от австрийците, унгарците, румънците и италианците се присъединиха към нас. Накрая и руснаците... Защо - защото БЯХА УБЕДЕНИ, ЧЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ В КАУЗА ЗА ЗАЩИТА НА ОНЕПРАВДАНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!!!
Кой ще ти повярва сега, че в България вилнее геноцид срещу българите, кой ще повярва, че расизма срещу циганите е подтикнат от техните престъпления срещу нас? Кой - като медиите бълват помия и доказателства срещу нас?
Ами всъщност точно там беше проблемът, информацията я получавахме главно от вестниците и смятахме да сложим статийте като доказателство,един видSpacegrace хубаво е, че ги имаш, но имаш ли свидетелски показания - документирани или заснимани с видео-камера?
"Това не са бълнувания на параноични националисти".И макар вестниците
внимаваха да не оцапат етническият мир,нямаше как да не схванеш идеята
като видиш стотина статий пълни с неща от сорта на "мургави с висящи дела,
изнасилиха баба" и т.н.Обаче някой можеше да реши че "интерпретираме грешно информацията без позволение" и зарязахме цялата работа.
Пък и след време Войводата и БНС си пуснаха сайтовете, и те почнаха да вършат същото че и много повече.
П.С. Един хубав пример е онова видео на сайта на БНС с оня нагъл мангал,
който съвсем спокойно си казва че лъже и ,че полицаите и съдиите са замесени, заснет с скрита камера естествено,очаквах да стане скандал,
ама ония гадове въобще не го отразиха.
Преди имаше една-единствена правозащитна организация Български Човешки Права, но за жалост май вече въобще я няма.
Ей затова говори Елтимир : Гадовете не се интересуват от такава информация. Натях им дай къде е набит цигански крадец - не изтъкват, че краде ами че мангала е набит и дискриминиран ( тоест възпрепятстван от изконното му право да краде от българите).Scapegrace писа:
който съвсем спокойно си казва че лъже и ,че полицаите и съдиите са замесени, заснет с скрита камера естествено,очаквах да стане скандал,
Затова почвам да се убеждавам, че със събиране на факти и доказателства няма да се постигне нищо. Случая с проф. Калоянов го доказва - няма задържани дори!!!
Събуждането на българите е ще е копие в сърцето на звяра!!!
Аз имам конкретно впредвид да се разпространи тази информация по света, точно както и за циганите. Точно както правят и Британската Националистическа партия. Защото ако след време те въведат закони срещу мюсюлманите или пакистанците или която и да е паплач, която е направила престъпление срещу тях:
- фалшивите европейски съдилища и институции няма да направят нищо срещу тях, защото и обществото и адвокати и ВСИЧКИ имат доказателствата черно на бяло
- световното общество ще каже - ДА! крайно време беше да защитят своите си след нолкова репресии в собствената им страна
- другите националистически партии ще вземат пример от тях и ще се надигнат също
Знаете, че в България сме големи на приказки - дайте да си го признаем! Каквото и да побликуваме в Българския печат или сайтове, ще си остане затворено там. Трябва да излезем в международното пространство за да се разсмърди работата и тоя подмолни комитети и комитетчета (аз цитирах вече няколко) да им замръзнат усмивките.....
Всичко обаче трябва да се представи в правилната светлина - и тя е ГЕНОЦИД срещу българите на най-високо ниво в тая страна.
АКО ЩЕ ИМА ЗАКОНИ - ТЕ ДА СА ЗА ВСИЧКИ!
АКО ЩЕ ИМА ПРИВИЛЕГИИ - ТЕ ДА СА ЗА ВСИЧКИ!
АКО ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ - ТЕ ЩЕ СА ЗА ВСИЧКИ!
АКО ЩЕ ИМА ПОМОЩИ - ТЕ ДА СА ЗА ВСИЧКИ!
АКО СЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА, ТО ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ И НА БЪЛГАРИТЕ!
АКО МАЛЦИНСТВАТА ИМАТ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ, ТО И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАТ!
и т.н. и т.н.
Поставени при демократични и равни права (за което се борим) НИЕ СИ ЗНАЕМ КОЛКО СМЕ СИЛНИ!!!!
Друга идея е да се пращат контра статии в сайтовете които рапортуват за "геноцида" над циганите.
Аз ще превеждам безплатно......
Лемс превежда безплатно.......
Сигурна съм, че и други с познания по германски или италиански или каквото и да било могат да се привлекат.....
НО ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ!
Това специлано беше копирано и разпространено в десните сайтове из Европа и има своя ефект. Организации като Чест и Кръв и гръцката Златния Изгрев обявиха подкрепата си....
Да - статии от вестници (стига жирналистите да са си направили труда да вземат имена) и да се цитират медиите са добър източник.
Тъкмо обяснявах защо трябва да се изнесат всички факти за геноцида над нас и БНП публикува статия за двойната роля на американското и английското правителство в кризата в Босня, обяснявайки как с тяхна помощ белите християни в Босня са матретирани и избивани. Статията е тук: Амриканска и английска помощ за мюсюлманите в Босня
Само че тяхната връзка не работи - сайта на сърбите е този: Сербиана
Ето това имам впредвит като казвам, че света трябва да знае.......
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.