Дните на България са преброени.

преди 20 години 10 месеца #1407
Преди няколко години бях чел в "Труд" за някакво село където циганите били 40% процента от населението.Редовно ставали изнасилвания и кражби,
даже сложили вечерен час на "гяурите" както те ги наричали.
Това ме вбеси повече от всичко досега, с един приятел искахме да направим страница която да документира всеки анти-български терор.За няколко месеца събрахме ОГРОМНО количество материал,но тогава Волен още беше далеч от парламента, и не беше модерно да си националист.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1409
А един мой приятел ми разправяше как в тяхното село около сливенско навремето не е имало нито един мангал. Сетне се появява само един отнякъде и в момента вече са хиляди в селото. Селото е от големите. (добавка: сега си спомних, по ирония на съдбата в селото останал само 1 българин и му викали нещо от рода на Гошо - циганина....) Те са нещо като молците.
Scapegrace, този материал, който сте събирали защо не го публикувате някъде все пак? Ако ви трябва помощ, аз съм насреща.

преди 20 години 10 месеца #1413

Елтимир писа: А защо ще са повече? Нима няма начин ние да сме повече? А те да станат по-малко.

Можем да сме повече, Елтимире, ако:
1. Те изчезнат.
2. Ние се множим:
а/ с увеличаване на раждаемостта сред българите В СТРАНАТА;
б/ връщане на българите-емигранти У ДОМА;
в/ приемане на събратята ни от Волжска България, 4акащи с години да им разрешат да се завърнат при нас.
3. НЯМА СРЕДЕН ПЪТ!!! (да ме прощава Буда, ма ТУК и СЕГА в България е ТАКА!!!)

Най-добре е, обаче да стане т.1 + т.2.

преди 20 години 10 месеца #1414

Ако около теб нещо почне да гори, ти ще се оставиш ли да изгориш или ще се заемеш със своето спасение? Ей, в тоя форум влиза ли някой, който иска да живее или всички са се примирили със смъртта?

ПРЕДИМНО МЛАДЕЖИ ВЛИЗАТ ТУК, Елтимире. И доста от тях не са достигнали до РАЗБИРАНЕТО на философията на Живота, пряко не са се сблъсквали с опасността да ГО загубят... И живеят с илюзията за личното си безсмъртие...
Добре ги насочваш. Не поемеш ли в ръцете си СВОЯ живот, много бързо влизаш в "кошарата" и ДРУГИ определят ...кога И КАК да умреш.

Времето ни притиска отвсякъде и се налага бързо да избираме: Достоен живот (а той се усеща само в битките) или вегетиране - което си е бавна мъчителна смърт.

Ще потърся из архива ми нещо по темата. Гадна е, но ... ВАЖНА тема.

преди 20 години 10 месеца #1417

Единствената утеха е че резаните фесове няма да ги пуснат.

Вече ги пуснаха......

Чакайте малко! Севар мога ли да си дам мнението?

Това са две различни теми. Първо трябва спешно да се отвори раздел за геноцида срещу българите, а другата тема за психотронните оръжия трябва да се държи малко натрани (засега).....

Нека да се поучим от горчивия опит на британската националистическа партия. И те побликуваха "проверени" факти, ама те не издържаха в съдилищата и ги обвиниха в разпалване на расови и етнически вражди. Аз затова питах Елтимир ЗА ДОКУМЕНТИ. БНП-то сега побликуват всичките си материали, подплатени със солидни доказателства.

Преди да продължа и за да не ме обвини някой пак, че това няма нищо общо с България - помислете!!! Действащите несправедливи расови и етнически закони в Европейската общност и в частност в Англия ще бъдат факт в България скоро. И вместо да преоткриваме Америка по-добре да се поучим от опита на националистическите партии там.

И нека пак да повторя: Обединяването на глобалните сили трябва да предизвика обединението на европейските народи. Не напразно писах пак народи, защото в повечето европейски страни нациите се състоят от враждебни народи / етнически групи. Ако трябва да бъдем още по-точни българските националистически партии трябва да се нарекат български народни партии. (Ние поне си имаме хубава българска дума - народ.)

Например медиите в Англия отразяват само побоите или убийствата над малцинствата. А хилядите изнасилвания, побоища и убийства на англичани остават скрити. БНП сега започна да побликува материали за това. Всичките им материали са подплатени с писмени доказатества на свидетели, медицински свидетелства и където е възможно видео материали на хора на БНП - отишли на място да интервюират жертвите.

Ето последния пример за това: Англичанин пребит от Азиатци (пакистанци или индийци)

Представител на БНП в момента е лично в полицейското управление отговорно за разследването и изисква съд за нападателите.

Втори пример - несправедливи закони:

Кметството в Дъдли издава заповед да се спре използването на всякакви сувенири, играчки и книги на които има портрет на Прасчо от "Мечо Пух"....защото мюсюлманите работещи в социални грижи в кметството са се оплакали, че са засегнати от портрета на прасенцето. Прасчо на Мечо Пух - враг на мюсюлманите

Отново - БНП праща свои предтсавители там да говорят лично с хора от отдела и да проверят КОЙ е издал нареждането и по ЧИЕ оплакване.

Доказателства, доказателства.....

Нови правила за училищата по времето на Рамадан. Училищата трябва да направят всичко възможно Рамадана на мюсюлманите да е спокоен даже като спрат нормални за другите деца дейности - като спорт, излети, изпити, правилно дневно хранене.... И отново БНП - цитира точното разпореждане и дава връзка към сайта: Рамадан в Англия - за сметка на всички други деца

И така - трябва да се почне раздел за геноцида срещу българите, но всичко трябва да бъде подплатено със солидни доказателства и свидетелски показания. Иначе не само не е валидно, но поставя и в опастност организациите.

Spacegrace хубаво е, че ги имаш, но имаш ли свидетелски показания - документирани или заснимани с видео-камера?

Съжалявам ако съм ви разочаровала - всички знаем състоянието на нещата, но без доказателства.......секцията за терора и геноцида над нас ще е само говорилня.

преди 20 години 10 месеца #1419
Искам да поясня: когато говорим за ДОКАЗАТЕЛСТВА да се разбира: доказателства които са неоспорими в съда , а не додазване на факти помежду ни. Защото тези които сме тука нямаме нужда каквото и да си доказваме помежду си - ние сме се убедили вече.

преди 20 години 10 месеца #1420
Целта на този форум не е да събира доказателства за някакво въображаемо правосъдие, каквото в бивша България не съществува. В бивша България съдебните процеси се решават с пари, а не с факти и доказателства. Целта на този форум е да учи хората да мислят със собствените си глави. Целта на този форум и на този сайт е да показва неподправената и неизопачена истина. Целта на този сай и на този форум е да постави основите, да създаде една българска, националистическа информационна среда. Какво ще израстне върху тези основи, какво ще бъде изградено на базата на тази информационна среда, то е отделен въпрос. Засега ние не разполагаме нито с толкова големи средства, нито с толкова много хора, та да променим съгласно нашите разбирания цялата заобикаляща ни действителност. Ние се заехме само да променим мисленето на хората, които идват тук и ни вярват. А после то, промененото човешко мислене, излекуваната от глобалистичната и семитска отрова човешка мисъл ще довърши останалото. Правим каквото можем. Който мисли, че може да направи повече, нека го направи.

преди 20 години 10 месеца #1421
Точно така. За какво трябва да събираме всички доказателства и да ги даваме на антибългарския съд? За да се изгаврят и за да обезценят ли? Въобще не е това целта. Хората трябва сами да се научат да си намират доказателства.
А в промяната на информационната среда донякъде има успех. Доста хора почнаха да използват терминологията, която ние въведохме. Това е една от първите стъпки - нещата да бъдат назовавани с истинските им имена.

преди 20 години 10 месеца #1422
Точно така Георги - доказателства издържани в съда. Защото знам поне за 10 групировки в страната, в Брюксел, в Хелзинки и къде ли не, които събират доказателства от циганите в България. Само това е валидно (не казвам изгодно за нас)!

Елтимир Организацията на Войните спечели доверието на хората. Както виждаш искрици от този форум и статии разпалват огньове другаде. Прав си - действията трябва да се поемат от ДЕЙСТВАЩА парламентарна група и е естествено това да е Атака, нали?

Но първо трябва да се почне със събирането на доказателства - от всеки, който попадне на такива издевателства. Трябва да се направи сайт или отдел при вас (пак повтарям - хората ви имат доверие) който да изнесе фактите с доказателства. И после трябва да се атакуват партиите, хората и медиите с това. Ако Атака откаже - нищо не пречи да се пратят фактите на други партии в парламента - нали претендират, че защитават интересите на народа. Това е нож с две остриете за тях - и ако откажат и ако не откажат, победата е на страната на българите.

Помислете!

преди 20 години 10 месеца #1423
Какъв Брюксел, какво Хелзинки? Каквото и да им представиш, те си знаят тяхната. Виж ми биографията, там има документация за опита да заведа дело в Страсбург за политически аргументираните преследвания срещу мен. Ако бях мангал, преследван за обири, убийства или изнасивания, досега да съм спечелил делото. Обаче щом съм фашист, за мен няма правосъдие. А фашист е всеки, който нещо не е съгласен с тях. Промяна в мисленето, а от там - промяна в заобикалящата ни среда. това е единственият изход. Тяхното "правосъдие" е създадено да брани единствено техните интереси. Трябва да съм идиот, та да повярвам, че ще брани мен. Ако тогава се съгласих за Страсбург, то беше поради настояванията на адвоката ми и заради възможността да имам преки доказателства за престъпността на това ев/оп/ейско, с извинение правосъдие.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.