Ще ни гонят ли от ЕС?

преди 19 години 1 месец #18295
Ами ако са обърнали (ЕС) внимание на историята и са си припомнили какво се е случило с всички които са ни приели с или без нашето съгласие...?!!!!! Наскоро ми попадна една много интересна книга (заради няколко глави в нея)... Много скоро ще я получа и ще сканирам тези откъси за да ги кача тук...!!! Не се случва нищо необичайно... Колелото си се върти...Истината неможе да бъде скривана повече... ЕС е само един миг от историята...

Ние сме във времето и времето е в нас..!

Васил Левски

П.С. Не ви ли звучи Тенгриаски...?!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #18297
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 3 седмици #18907
Още не знам със сигурност дали ще ни изгонят, обаче можем да им помогнем да ни изгонят. Изгонването ще бъде само и единствено от полза за българите.
Как можем да помогнем? Днес прочетох за едно изказване, което кой знае как съм пропуснал:

www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-08-13_05.htm

"...на 1 юни 2006 г. вътрешният министър Румен Петков официално призна:”Ако кажем всичко за Държавна сигурност, ще срутим държавата”."
Той Румен Петков няма да каже истината, нито пък от някоя от партиите ще я кажат. Обаче ние, които също знаем нещичко може да го кажем. Нищо не ни пречи да го кажем. Нито акъл, нито образование, нито пък имаме някакъв интерес да мълчим. Ами тогава да почнем пак да говорим? Какво ще кажете?

преди 19 години 3 седмици #18911

Елтимир писа: "Ако кажем всичко за Държавна сигурност, ще срутим държавата”."
Румен Петков

Тук става дума за тази уродска система, избиваща българите на няколко фронта, допускаща всякаква чуждоземска пасмина да вилнее, развъждаща цигани, създаваща престъпност и поквара .....та за тази държава се е притеснил министъра на фонтаните и водоскоците.
На мен хич не ми е жал за тази държава - не искам да имам нищо общо с нея в този и вид. Но засега насилствено ми взимат данъците за да може да се подхранва и да паразитира вечно върху нас.
Затова трябва да продължим да мислим (а и да ударим кога трябва) планове как да излезем от Системата, да станем независими от нея и да я оставим сама да се оправя.

преди 19 години 3 седмици #18925

PARADOX писа: Ами ако са обърнали (ЕС) внимание на историята и са си припомнили какво се е случило с всички които са ни приели с или без нашето съгласие...?!!!!! Наскоро ми попадна една много интересна книга (заради няколко глави в нея)... Много скоро ще я получа и ще сканирам тези откъси за да ги кача тук...!!! Не се случва нищо необичайно... Колелото си се върти...Истината неможе да бъде скривана повече... ЕС е само един миг от историята...

Ние сме във времето и времето е в нас..!

Васил Левски

П.С. Не ви ли звучи Тенгриаски...?!!!

...то нас обръща,и НИЕ него обръщаме!/цитат от В.Левски/

Е това ми звучи както ти казваш!

преди 19 години 3 седмици #18952
по точно е:
"Ако е за в Българско! То времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме."
Изтървахе най-важното - "Ако е за в Българско." Само за Българско важи това, за никое друго или никой друг.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.