Ще ни гонят ли от ЕС?

преди 19 години 1 месец #18262
Първо вижте статията:

kafene.net/news.html?fb_990998_anch=2775205

"Разкритията за агентурното минало на Първанов не доведоха до нищо

by newswriter on 30/07/2007 6:12 AM

Швейцарският всекидневник Neue Zuercher Zeitung пише, че суматохата около освобождаването на българските медицински сестри е добре дошла за президента Георги Първанов след разкритията за връзките му с комунистическите тайни служби. Вестникът, цитиран от германското радио Дойче Веле, отбелязва, че либийското правителство е подложило на остра критика освобождаването на българските медицински сестри и е заплашило с правни последствия. Междувременно в София официалните власти се стремят към максимална сдържаност, след като на пресконференция в събота либийският министър-председател Али Хамуди и външният министър Шалгам изразиха гнева си по повод помилването. Изданието отбелязва заслугите на президента Първанов за освобождаването на медиците, едва след чието посещение в Либия през март 2005 година се стигна до известно раздвижване на нещата. Същевременно похвалните слова през тези дни му идват много добре, пише швейцарският вестник, точно както и цялата суматоха около освобождаването. Тъй като неотдавна стана известно, че на младини е бил вербуван за информатор от комунистическите тайни служби. В другите източноевропейски държави-членки на Европейския съюз подобно експлозивно разкритие би довело до непосредствени последствия, в България до момента не се е случило нищо, съобщава Neue Zuercher Zeitung."

Дали това не е прелюдия към прогонването ни от ЕС? В крайна сметка за какво сме им повече?
Спряха ни АЕЦ. Нарязаха ни ракетите. Разтуриха ни армията. Ликвидираха ни културата. Съсипаха ни селското стопанство. Задушиха ни икономиката. Подариха държавата на бандити. Развъдиха ни етнически партии и цяла сюрия етноси. Довършиха започнатото от комунистите унищожение на българския интелектуален елин. Намалиха българите наполовина. Дебългаризираха България. Свършиха каквото трябваше и май повече не им трябваме. За акво им е в ЕИ държава, чийто държавен глава е агент на ДС? Закакво им е държава, чийто тайни служби се ръководят от руското ГРУ? За какво им е държава, чийто политически елит е съставен единствено и само от криминални престъпници? Е, първо ще изискат от нас някои глоби и глобички, нали трябва да ни изцедят докрай. А после ще последва войнишката заповед: “Кръгом! Ходом марш!”

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #18264
Не е сигурно, че ще ни изгонят, най-малкото защото имат полза от нас - имат нужда от културни икономически слуги т.е. ние сме по-надеждни като квалифицирани и неквалифицирани работници от араби/негри/китайци.

Другото, което е - не съм съгласен с теб - че за всичко са ни виновни ЕС, те са ни съсипали всичко, те... те... те... да ама не. Типично като българин търсиш вината някъде другаде, а не в теб/твоя народ.

Вината си е изцяло НАША, наша! Искат политиците да ни прецакат и да ни затворят АЕЦ-а, ми хубаво - народа съгласен ли е с това!? - Никакъв отговор от народа (никакъв протест или проява на несъгласие) - съгласен е (мълчанието е проявна неявно съгласие). Ето, всичко е наред - каквото си правят политиците, няма проблем - народа им е дал карт-бланш (неограничени пълномощия) и следователно те се възползват от това! ЕС ни бил прецакал природата... дрън... дрън... дрън... не е ЕС а ДПС с техните пионки. И тук вината си е пак НАША - като не сме съгласни с това, защо го допускаме? Какво правим за да защитим нашата природа, за да покажем, че искаме да живеем наравно с европейците, че не сме по-лоша стока от тях и т.н. Нищо... всъщност - греша! Заяждаме се за дребни простотии и се делим на лагери, вместо да се обединяваме в организации и да съставяме планове за така дългоочакваната промяна към добро.

Изсичат се горите и се палят пожари, за по-бързото им унищожение - какво правят хората, имат ли нещо против това? Не, еми тогава, нека се продължава започнатото. С всяко нещо е така - кучето играе според тоягата. Българина е тотално унищожен като личност, липсва му култура! Липсва му солидарност и подкрепа един с друг.

Това е, всички проблеми идват от нас. Когато го разберем всички и дойде някой с предложение/идея как да се обединим и да премахнем вредните елементи и течения в нашето развитие - тогава ще има прогрес!

Също така, който дойде, трябва да помисли за това как да ограмоти бързо българите и да ги направи добри хора - как да ги научи да пазят околната среда, да се грижат за нея, да си почистват градинките и пространствата около къщите, как да не си изхвърлят хартийките по улиците, а по кошовете - да се въведат най-накрая навсякъде гюмовете за разделно прибиране на отпадъците и да се даде зелено на проектите, забележете финансирани от ЕС за построяване на заводи за рециклиране; да не се пречи на другия/ближния със силна музика/тютюнопушене и т.н. много културни промени трябва да се направят, но като му дойде времето ще дойдат и предложенията. А ЕС прави и дава много, проблемът на нашата страна е, че политиците ще окрадат парите и няма да мръднем и крачка напред. ЕС дава много пари, субсидии и помощи, точно за по-бедните страни. Друг въпроса как ще се оползотворят.

преди 19 години 1 месец #18265

violence писа: Не е сигурно, че ще ни изгонят, най-малкото защото имат полза от нас - имат нужда от културни икономически слуги т.е. ние сме по-надеждни като квалифицирани и неквалифицирани работници от араби/негри/китайци.

Другото, което е - не съм съгласен с теб - че за всичко са ни виновни ЕС, те са ни съсипали всичко, те... те... те... да ама не. Типично като българин търсиш вината някъде другаде, а не в теб/твоя народ.

Вината си е изцяло НАША, наша! Искат политиците да ни прецакат и да ни затворят АЕЦ-а, ми хубаво - народа съгласен ли е с това!? - Никакъв отговор от народа (никакъв протест или проява на несъгласие) - съгласен е (мълчанието е проявна неявно съгласие). Ето, всичко е наред - каквото си правят политиците, няма проблем - народа им е дал карт-бланш (неограничени пълномощия) и следователно те се възползват от това! ЕС ни бил прецакал природата... дрън... дрън... дрън... не е ЕС а ДПС с техните пионки. И тук вината си е пак НАША - като не сме съгласни с това, защо го допускаме? Какво правим за да защитим нашата природа, за да покажем, че искаме да живеем наравно с европейците, че не сме по-лоша стока от тях и т.н. Нищо... всъщност - греша! Заяждаме се за дребни простотии и се делим на лагери, вместо да се обединяваме в организации и да съставяме планове за така дългоочакваната промяна към добро.

Изсичат се горите и се палят пожари, за по-бързото им унищожение - какво правят хората, имат ли нещо против това? Не, еми тогава, нека се продължава започнатото. С всяко нещо е така - кучето играе според тоягата. Българина е тотално унищожен като личност, липсва му култура! Липсва му солидарност и подкрепа един с друг.

Това е, всички проблеми идват от нас. Когато го разберем всички и дойде някой с предложение/идея как да се обединим и да премахнем вредните елементи и течения в нашето развитие - тогава ще има прогрес!

Също така, който дойде, трябва да помисли за това как да ограмоти бързо българите и да ги направи добри хора - как да ги научи да пазят околната среда, да се грижат за нея, да си почистват градинките и пространствата около къщите, как да не си изхвърлят хартийките по улиците, а по кошовете - да се въведат най-накрая навсякъде гюмовете за разделно прибиране на отпадъците и да се даде зелено на проектите, забележете финансирани от ЕС за построяване на заводи за рециклиране; да не се пречи на другия/ближния със силна музика/тютюнопушене и т.н. много културни промени трябва да се направят, но като му дойде времето ще дойдат и предложенията. А ЕС прави и дава много, проблемът на нашата страна е, че политиците ще окрадат парите и няма да мръднем и крачка напред. ЕС дава много пари, субсидии и помощи, точно за по-бедните страни. Друг въпроса как ще се оползотворят.

ПРОТИВОРЕЧИЯ,ПРОТИВОРЕЧИЯ,ПРОТИВОРЕЧИЯ!!!

преди 19 години 1 месец #18267
Така ли мислиш? :-)
Хубаво, уважавам твоето мнение, било то и различно. :pint:

преди 19 години 1 месец #18270
Хубаво, де! Да кажем, че нямат намерения да ни гонят поне засега. Не че много дълго ще ни търпят, ама засега още сме в ЕС, също както някога на практика бяхме в ЕсЕсЕс-Р. Ами в такъв случай да им дадем повече аргументи, с които да ускорим изгонването ни. В сайтовете на Янко Янков има твърде много факти, които можем да използваме. В нашия сайт също има много факти. Да ги емнем ли, а?
Да ги запитаме защо ни търпят, след като тая държава не е никаква държава, ами едно бандитско леговище, което се управлява от бандити и престъпници. И да ги попитаме те същите ли престъпници ли са, та ни търпят. Ще стане много весело, уверявам ви!

преди 19 години 1 месец #18275

violence писа: Така ли мислиш? :-)
Хубаво, уважавам твоето мнение, било то и различно. :pint:

Разбирам накъде биеш,ама този ти поуст е голяма каша според мен.Какво имах в предвид като казвам противоречие:

"..имат нужда от културни икономически слуги т.е. ние сме по-надеждни като квалифицирани и неквалифицирани работници.."-казваш ти!

" Българина е тотално унищожен като личност, липсва му култура! "-казваш ти!

"..това как да ограмоти бързо българите и да ги направи добри хора.."-казваш пак ти!

Нещо от сорта,хем сме прости и неграмотни,ама сме културни и квалифицирани .

Еврейския съюз ни взима три пъти повече от колкото ни дава.
С техните дерективи ни заробиха тотално,а ти ми говориш,че ни били дали.
Трябва да се излезе от чифутската система за управление на държавите.
Анти666 беше дал за пример Казахстан.Може да се помисли в тази насока.

Елтимир,то хубаво да ги емнем,нямам нищо против,но става на едните престъпници от еврейския съюз да показваваме нашите престъпници,които са техни подлоги.Няма лошо,можем и да пробваме,може и да е останал някой читав между тях и да се вдигне пушилка.

Това съобщение е редактирано от antijew на 31.7.2007, 21:07

преди 19 години 1 месец #18276
Идеята ми е да създадем конфликт между едните престъпници и другите престъпници. Мисля, че не е невъзможно. Те взаимно се прецакват и ние можем да извадим това прецакване на показ.

преди 19 години 1 месец #18277

Елтимир писа: Идеята ми е да създадем конфликт между едните престъпници и другите престъпници. Мисля, че не е невъзможно. Те взаимно се прецакват и ние можем да извадим това прецакване на показ.

:thumbsup: Съгласен!
Този еврейски коптор трябва да бъде разтурен!

преди 19 години 1 месец #18278
Изглежда не съм се изразил в ред както трябва, а по-скоро хаотично. Напоследък ми се случва често. Благодаря за забележката, ще я имам предвид и няма да бързам толкова при излагането на това което мисля.

Под културни икономически слуги имах предвид това, че голяма част от българите знаят чужди езици; имат шофьорска книжка; някои от тях са и с висше образование, християни са и са ходили по света, знаят каква е разликата. Българина е майстор-строител/заварчик например, в чужбина има много българи, които са бригадири и изкарват страхотни пари от рода на 2000 евро като обикновени бригадири а има и инженери с много повече. Предполагам ти е ясно, че негри-майстори или араби-културни/отворени хора - няма! Водят ги трети свят, докато ние сме към развиващите се. Каквито и да сме, факт е, че на запад има ред и закони, полиция и сигурност. Няма 6-5, циганите там, всъщност то няма, да не кажа, че не се срещат цигани, или ако има то са в гета и изолирани. Никой не ги търпи и не им предоставя възможността да се гаврят с народа към който са приспособени. Работят в селското стопанство. Има ред и българи/цигани/негри каквито ще да са, прости или умни спазват правилата, защото полицията ги хваща веднага и отиват директно в карцера. Това е на запад, в страни като Испания, Германия, Франция и т.н.

Под унищожени като личности и култура имам предвид тези българи, които не пазят чисто, хвърлят си хартийките по земята и шишешата (аз например си хвърлям винаги боклука в кошче за боклук - нормално е и така трябва), драскат - наскоро направиха пейки до нас в едно паркче, одраскаха ги и ги осраха олигофрените за 2 дена (одраскани сигурно са по-хубави)... направят някакви спортни площадки (което е веднъж на 10г) дойдат и ги счупят. Хората са лоши и завистиливи, не си помагат... правят си мръсно едни на други и се разделят на лагери... това е смъртоносната рана, която сега задушава обединението пред идеята за оправията на България. Но мисля, че ужасния, мизерен и беден живот е направил българина зъл и злобен, вълк-единак и не готов да помогне винаги, търсещ някаква изгода. Това е предпоставката за посяването на семената на добротата и духовното развитие - материалното благоденствие (говоря дори за нормалното човешко съществуване, не за някакъв розов сън). Българина не уважава природата, не я пази и цени; не уважава паметта на предците си, явно не му пука за тези, които са умрели за това той да е свободен; не уважава сегашните герои - като шампиони (в спорта и състезанията), изобретатели (като българина Стефан Маринов); не уважава българската народна музика и културата като я свързва с пумията наречена чалга. Но аз знам едно нещо - това всичко е резултат от ционистката програма за унищожението на българския народ и антибългарската политика на марионетките от идването на комунизма насам. Дано сега поне съм ясен.

Иначе в най-добрите ми представи България ще е развита държава, която ще осигурява много висок стандарт на живот на своето население и съответно то няма да емигрира, ще работи за родината и в нея; няма да им трябва на българите да учат чужди езици от невръстни деца, няма да им трябва ЕС, НАТО и др. такива организации. Но това ще е свързано и с изгонването на голямо количество евреи-спекуланти (фондови, брокери и др. такива гадове) и не малка част антибългари.

Към Елтимир, за това което си написал си напълно прав - ние сме бандидатска държава където българина е подложен на геноцид (защото го допуска). Естествено, че и те имат някаква полза - предполагам да ни изкупят земята и да ни направят икономически роби (не, че сега не сме). Бихме могли да имаме полза, ако сме управлявани от пробългарски политици, но уви... все още не сме.

преди 19 години 1 месец #18279
А по-долу е описано и е редно да се замислим,кой ни управлява и с кого са сключвали сделки на наш гръб тези от еврейския съюз.Терористите от ДС-НСС!
Свинските черва са яко оплетени!

Епохални времена:

"Скарали се две управления на Държавна сигурност кой да стане водач на една националистическа формация. Тогава имало две - ВМРО-СМД и ОКЗНИ/ОПТ. Той трябвало да е млад историк, познаващ македонския въпрос и всяко управление лансирало свой кадър, едното - Георги Първанов(Гоце), другото - Красимир Каракачанов (Ивайло). Победило едното и Краси бил изпратен в СМКПД. Това означава Съюз на македонските културно-просветни дружества - организация, основана на 15-16 декември 1989 г., която през 1990 се преименува на ВМРО-СМД. Премиерът Андрей Луканов пък й върна многобройните имоти на ВМРО, съществувала до 1934, когато е забранена и продължава да функционира като нелегална. Оттогава тези имоти са основата на завидната финансовата обезпеченост на днешното ВМРО, което нЕкои граждани наричат МеВеРео. Връщането бе незаконно, тъй като още нямаше реституционни закони, но и да имаше, пак щеше да е незаконно. Причината - СКМД не беше правоприемник на старото ВМРО, от което следва, че днешното ВМРО няма никакви правни основания да владее имотите му.

Тази история ми я разказа покойният Николай Добрев, но не ми каза кои управления и кога са се скарали. Предполагам, че са Първо и Шесто управление. Каракачанов е бил агент на 4-ти отдел на 6-то, занимаващ се с македонския национализъм. Целта на 1-во пък при вербуването на Гоце не е била обработка на книгата на Методи Димов (агент "Комитата") и виден представител на Македонската патриотична организация в Западна Европа, близък сътрудник и съратник на Ванче Михайлов; а чрез сближаване с него да се легитимира като лидер на бъдещата ВМРО.

За силата на инфилтрацията на ДС в задграничните българомакедонски среди свидетелства и съветникът на Тодор Живков - Коста Чакъров. В предаването на Коритаров-Алберт той каза, че самият Ванче Михайлов е бил агент на ДС, от която е получавал редовно пари. Според Чакъров ДС не е му е плащала директно, а чрез други агенти в чужбина, много от които македонци.

Друго сходство между Гоце и Ивайло е, че и двамата твърдят, че са били само експерти и не са доносничели по немакедонски въпроси. Историк-спец по македонския въпрос, по съвместителство агент на ДС е и Божидар Димитров, днес идеолог на държавно-олигархичния национализъм, олицетворяван от президента.

Творение на ДС е и ОКЗНИ (Общонароден комитет за защита на националните интереси), който през януари 1990 организира националистическата вълна срещу връщането на имената на турците, и политическият й представител ОПТ(Отечествена партия на труда) - коалиционен партньор на БСП в 36-тото НС. Техен лидер бе Минчо Минчев, щатен служител в ДС и депутат от коалицията на БСП в 36-тия парламент. Говорител на ОКЗНИ бе Първанов - депутат във Великото народно събрание от коалиционната листа на Кърджали БСП/ОПТ.

Агент на ДС бе и Жорж Ганчев, лидерът на умерено националистическата БББ, пълна с хора на ДС и негласен партньор на БСП в 37-ия парламент.

Актуалната днес националистическа партия "Атака" също е с ДС закваска. Бившият лидер на националистическата БНРП (Българска национално-радикална партия) Иван Георгиев разказва в едно интервю: "През 1992-93 г. БНРП взе 63 000 гласа или 1,13 % по времето, когато много хора гласуваха и затова станахме обект на ухажване от страна на ДС. У нас са идвали началникът на Шесто Димитър Иванов и Бончо Асенов също от ДС, и започнаха да ме обработват - не да бъда техен доносник, както когато съм бил по затворите, а с пари. Веднъж ми предоставиха 10 000 лв, втори път – 100 000 лв. да обикалям България. Предварителните условия дойдоха преди един от нашите конгреси. Те платиха в НДК цяла зала, платиха и напитките – всичко струваше около 35 000 лв. Бяха ми дали един текст, който трябваше да прочета и по този начин се поставяхме в пълна зависимост от структурите на ДС. Аз обаче не го прочетох. Тогава те разбраха, че си губят времето с нас и затова трябва да намерят други лица, които да овладеят националистическото пространство. Органите на ДС издигнаха Сидеров за националист, тъй като той остана служител и след 10 ноември.... Сидеров има огромни пари, които са му дадени от ДС сигурност и така привлича нашите гласове. През 1987-88 г. Волен Сидеров е накаран от ДС да подпише декларация, че ще бъде информатор. Сега вероятно ще му разсекретят досието и всичко ще се види. Волен Сидеров е идвал на наши сбирки. На него трябваше да му бъде изграден някакъв имидж на националист и затова му написаха книгата “Бумерангът на злото”." Аз се съмнявам, че ДС е оставяила БНРП извън контрол, тъй като тия дни от БНРП обявиха, че техен става бившият втори човек на "Атака" - Павел Чернев.

Когато Сидеров започна да готви националистическото си амплоа в петьоблъсковия "Монитор", виден автор, някои казват даже идеолог, на вестника бе преподавателят по оперативна психология в Първо главно управление на ДС Илия Илиев. Преди това Илиев бе един от най-интересните автори на Блъсковия "168 часа", създател на разузнавателното звено на валентинмолловата ПЧБ (Първа частна банка) и секретар на забравената националистическа партия "Нова България". Тя бе създадена през 1994 г. от ССГИ (Съюз за стопанска инициатива на гражданите) на Моллов и финансирана от ПЧБ.

Описаната дотук мрежа от партии/организации и ДС лица изглежда аморфна /хаотична, но впечатлението е измамно. Ако тя се разгледа като динамика в контекста на цялостния политически процес след 1989 г., става видна безупречната логика на конструкторите.

През 1989-1991 целта бе да не се допусне естествено избуялия антикомунизъм да придобие национален характер както в останалите бивши соцдържави, в които антикомунизмът бе и антисъветизъм. Затова ДС агенти като Румен Воденичаров не допуснаха политическо представителство на българските мюсюлмани в СДС. Затова бе създадено ДПС, което се нуждаеше от националистическите организации като опонент, който да го легитимира. Националните интереси бяха изграждането на демократична и пазарна България извън орбитата на кагебистка Русия. Интересите на комунистическия елит бяха проруска олигархична България.

И така започна преходът, чиято същност бе трансформация на комунистическата политическа власт в икономическа. През този дълъг период ДС национализмът се поддържаше в латентно състояние, тъй като политическата система бе идеологически легитимирана като комунизъм/антикомунизъм, организационно реализирана като БСП/СДС.Двуликият синьо-червен Янус зачена и отгледа неразривно свързаните олигархия и мафия.

Когато тяхната власт бе утвърдена, дойде времето за ренесанс на национализма. Сега целта е овладяване и контрол на възникването на автентичен европейски национализъм, насочен срещу малобройния държавно-олигархичен европействащ елит. Необходимостта от това е ясно описана от Андрей Райчев, бивш съветник в отдел "Идеологически" на ЦК на БКП и настоящ таен съветник на вътрешния министър Румен Петков. На кръглата маса "Евровота и след това" той каза: "След периода на прехода в България сега ни очаква период на реакции от този преход. След посткомунизма, сега ни чака период на силно изразен национализъм... Ние живеем в средата на една нормална, типична, със своите отделни характеристики, европейска съдба", т.е. България не е изключение от съдбата на останалите посткомунистически държави в Европа. Според него в този контекст, след края на прехода е съвсем нормално да има реакции: "Не може да няма реакция от страна на милионите български граждани, забити в най-ниските социални слоеве на обществото".

И подобно на идеологическата база на прехода - комунизъм-антикомунизъм, организационно реализирана като БСП-СДС, днешният национализъм също има две лица - държавно-патриотарското на Гоце и опозиционното на Сидеров.

Две лица на една и съща монета. Или по-скоро две части на едни клещи."

www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-07-31_02.htm

Виоленс,стига си давал за пример този смърдящ казан наречен ЕС!
Ние сме Бълг-Ари!!!
От нас трябва да се учат от ЕС,но първо трябва да се върнем към Корените... си!
С личен пример- един по един.
Другите,които виждат,че можем,ще ни последват!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.