Интересни статии на интересно място:

преди 20 години 11 месеца #1321
То че въпросния сайт с "добавките" е правен от БНС е очеизбождащо! Не че съм сигурен в това, но съм почти сигурен, че е дело на БНС!

Че БНС не важат, не важат и това е ясно!

Но също така е пределно ясно и че Качо действително си е агентче!

Още повече, че като се поразчу вече това, той сам си е признал, така че въпроса Качо агент ли е или не е изобщо не е актуален и не е на дневен ред!

Изобщо Качо си е един голям Палячо, който успешно се е обградил покрай себе си с лумпени, безмозъчни, безхарактерни и комплексирани мекотелота! Той затова им е и "лидер" защото има гореспоменатите качества в малко повече от колегите си!

Ами факта, че пред своите казал, че на ченгетата бил топил само пуберите, а не най-близките си, е достатъчно показателен за това колко тъпи са от обкръжението му, че да повярват!

Всъщност те от обкръжението му вече са проявили проблясъци на интелект и са почнали да разбират що за стока е! Били му били "сърдити" за това, че като атакували щаба на БНС се е бил "насрал" и се услушвал! Докато приятелите му минавали през адските огньове от молотовките на БНС!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1322
А ето и малко снимки на "великия" "националист" Качо и обкръжението му!

:-D :-D :-D

Ето това е един от най близките му приятели казва се Дени, иначе е свестно момче...

Ето още доказателства за неуморния им принос към каузата на национализма... :-D

А това е любоффф... и естетика разбира се... :-D

А на тази снимка в интерес на истината "лидера" действително е най трезвения

Още един въздържател... :-D

Всеки се почерпва от време на време, но при тези момчета това е единственото нещо което се случва ежедневно в живота им, това е техния "принос" към каузата на национализма!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1323
Каква е разликата м/у тези и мангалите?
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1324
Ааа има някаква разлика, макар и не толкова голяма.
Според мен приликата е по близка с прасетата.
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1325
Стоимене имам чувството, че имаш да си връщаш на тия хора за нещо и правиш форума средство за разчистване на сметки. :tc:
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1327
Много ги разбираш, нещата Стойменчо. Ако имаш нещо да кажеш на Качо или на някое от тия момчета знаеш къде са всяка вечер и можеш да отидеш да им обясниш. Що се отнася до момчето на последната снимка съм съгласен да се хванем на бас, че на един тес за IQ, ще изкара повече от тебе. Т'ва че ти си ял кубинките на тези момчета и че си им смъртно обиден си е лично твои проблем.
Не знам, какво са направили за национализма, както и не виждам вие, к'во правите обаче тях ги знаят доста хора и дори мястото където се събират бе зачертано от туристическите гидове точно поради причина, че не обичат нашествениците. Което означава, че са намерили начин да гонят нашествениците от нашата държава. А вие тук с форумчето няма да постигнете нищо, освен да вземе некой да умре от смях от измислената ви тема.
Неколко набити и недоволни металистчета, набити от един двама скинари си избиват комплексите. ЦИРК! Жалко, че той изгоря иначе щях да ви намеря място там.
Стоимене внимаваи, че може Биг Брадър да е зад теб и да те дебне. А може и някой скин с бутилка в ръка да се цели в главата ти. Когато някой са скачали м/у молотовките ти си седял зад Компютъра. ИНТЕРНЕТ АКТИВИСТИ!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1328
А ти bgskin като си велик активист на молотовките :karte4: , що дириш във форума? Това, че не виждаш кой какво прави си е твой проблем. Ако чакаш някой да изнася отчет на мероприятията си, тук няма да го намериш. И Ако мислиш, че няма смисъл от участие във форуми, тогава защо си се регистрирал тук?
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1329
В официална форма ли да е обяснението или може в свободен текст?
Почивам си след работа тук или след като се направя като тия "прасета", "турци" и "цигани", т.е. пиян на талпа.
Няма да коментирам, нечии други влечения към алкохола. Не са важни слабите ти страни, а силните Севар. :-x
Да живеии победата!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1330
Самото напиване до такава степен е показателно.

bgskin, само да попитам... те с какво са показали/доказали национализма си? С нападения над щаба на БНС? С това че бият повече българи, отколкото цигани?

Най-много ти да ме разсмееш с приказките си.

П.П. Или пък на мач на Левски (видяхме ги вчера знамената на Кръв & Чест)?
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1331
Ало Азертчо, измета между Българите е по-лошва от каквато и да е измет от другите раси. За тези пънков и анти-фа няма друго лекарство от боя. Няма по-хубва гледка от разбита глава на комунист. Но ти ги знаеш тия неща. Има ли спирт да си порна с тебе металисте.
Ако не знаеш нападаението с/у комуната на БНС, бе неуспешно. Ама к'во да ти обяснявам ти си запознат велик националист.
Сатаната е твоя баща!
Смеха е добре, да не се осереш само.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.