Интересни статии на интересно място:

преди 20 години 11 месеца #1300
Статиите са : Защита от информатори! и Как да се предпазим от политическата полиция?

Мястото е : phate.no-ip.com:8082/indbg.htm

Обаче при мен се чете с кодировка Windows-1251 , от менюто ВЮ , ЕНКОДИНГ.
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1304
Подобни текстове са много полезни, лошото е че на мен не ми чете кирилицата тази страница!

А преди имаше една друга страница за политическата полиция!

Адреса май беше: www.ns88.net но не съм сигурен!

Там текста беше доста интересен и полезен!

П.П. Мммм лошо, сега го проверих адреса и излиза друго! Значи или аз не съм го запомнил правилно или е преместен!

П.П.-2 Аааа Сега пък сайта дето си го дал ми отвори кирилицата и виждам, че текста е същия! Само дето липсват някой много важни и основни пасажи! Като например този, че лицето Калин Иванчев известен още като Качо( по-редно би било да му се вика не Качо, а Палячо ), който е известен като "тартор" на скинарите и на агитката на цска, е вербуван агент и доносник на службите!

И недоумявам защо този както и някой други пасажи отсъстват!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1305
Другия адрес е ns88.hit.bg
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1306
Ааааа, точно така колега :-D

Верно че беше в ХИТ.БГ:)

И като гледам там всичко си е на местото!

Между другото, що не го качиш това на страницата, ама не тук във форума, а на някакво много видно място? Както виждаш самите автори на текста призовават той да се разпространява!
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1307
Нашия форум е доста видно място :thumbsup:
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1308
Точно това имах в предвид. Явно има нужда от такива инструкции щом сме се заели да удушим изрода наречен български политически модел.
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1317
Абе киселяци, единия текст, в който няма и дума за т.нар. Качо е на свободната съпротива Германия или на някоя сродна тях организация. А второто преиначенето е на една наша си организация БНС и по точно на едно момченце.
Некой, като ви напише нещо и вие му вервате. Аз да зема да си напраа един сайт и да ви промивам мозъците Смешна история.
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1318
Ти да не си Калин Иванчев бре?
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1319
Къде му намери снимката на този индивид? E Няма такава турска мутра! :biggrin:
Темата беше заключена.
преди 20 години 11 месеца #1320
Има я на сайта: ns88.hit.bg/ , та от там я лепнах. Да го видят копелето - доносник да го знаят като го срещнат по улиците.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.