Бях скептичен , но ...

преди 19 години 1 месец #17960
Прочетете този материал и чакам вашите реакции ???
kosmos.pass.as/e107_plugins/content/content.php?content.30
Но да си я дочета докрай !
:aura:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #17982
И туй е интересно :

има и още никове взех ги от "Медиапоол" :
www.mediapool.bg/phorum/viewtopic.php?p=133052#133052
Изобщо има интересни неща пуснати от Ригас!!!! Майтапа е пълен :hammer: !!!

преди 19 години 1 месец #17991
Хора които НЕ мислят са лесни за манипулация. Пък аз знам че когато човек спре да мисли , някой друг прави това вместо него.....

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ако човек се усъмни в истинноста на холокоста (пък не дай си боже да го отрече) го чака затвор. Нищо чудно някой ден да забранат и мисленето със закон.......

:out: :out: :out: :out: :out:

преди 19 години 1 месец #17993
Призовавам всеки да мисли със собствената си глава и да не съобразява с наложените от чифутите ограничения. Тези ограничения ще действат, ако се съобразяваме с тях, но ако не се съобразяваме, то те за нас няма да действат. Хич да не ви пука за чифутите. Важно е вие какво мислите и как действате. Ако на някой чифут му преча, нека да дойде и да ми го каже, а не да поръчва на други хора да говорят от негово име от телевизора, щото аз телевизия не гледам. Да каже така и така ти не трябва да се съмняваш в холокоста, а трябва да гледаш повече телевизия, че да видите какво ще му се случи тогава! Игнорирайте всички, които ви баламосват с разни заразни теории, като им покажете жеста-среден пръст. Това всички разбират какво означава!

преди 19 години 1 месец #18001
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 месец #18123

ime писа: ...Скоро гледах The Illuminati и The.Illuminati.Vol2 - The.Antichrist.Conspiracy...

Къде си го гледал, дай сайтче ???

преди 19 години 1 месец #18127
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.