Вселенското Тангра Общество!

преди 19 години 1 месец #17896
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #17902

ime писа: members.tripod.com/gencho2000/index.htm
www.tangra864.com/

Намерих тези страници в интернет. Та скоро разбрах че Българите имали някакво бойно изкуство. Някой запозанат ли е с горните сайтове и войните на тангра.орг имат ли нещо общо с тях? Защото ако не се бъркам и войните на Тангра и вселенското Тангра общество имат доста общо?

Аз поне нямам нищо общо с тези. Приличат ми на циркови артисти. Или по точно на школата Багатур. Нашите цели са други, няма да ползваме техните методи за остигане на нашите цели. Друг ни е подхода.
Което не значи че не можем да работим за общата кауза заедно - нали сме все българи!

преди 19 години 1 месец #17903
много добри материали(относно изкуството,не относно другото) :
forum.boinaslava.net/showthread.php?t=7926&page=1&pp=25

разпитай и тук за бранното умение:
baga-tur.com/

преди 19 години 1 месец #17966
След някоя година ще са ни от полза.Имат някои елементи от нинджуцу поне от пръв поглед.Преди 15-16 години се занимавах с една моя приятелка при баща и.След няколко години ме поканиха на някакво събиране и учредяване на някакво общество на хората занимаващи се с нинджуцу.Така и не отидох и след това не знам какво стана.В момента нищо не се чува за тези неща.Потънаха ли в нелегалност ,нямам представа.Така ,че нищо чудно и да има някаква връзка с тях,поне такова чувство имам.Ако някой знае нещо по въпроса нека пише.

преди 19 години 1 месец #18034
'Вселенското Тангра Общество' звучи добре - но се чудя дали не е само за примамка (като духовническото лице на Дънов :prrr: )!

преди 19 години 1 месец #18035
Всичко е хубаво,но защо това общество е с английски говорящо лице!Не са ли хората там Българи и посланията им не са ли за Българи!?

преди 19 години 1 месец #18038
Аз лично не виждам това вселенско общество да има общо с Тангра или тенгрианството. По скоро са харесали името.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.