След образованието и здравеопазването, сега погребват и другия приоритет - армията. Е, браво. Лично мен, ако питате, не смятам за по-добра политика да се сформира професионална армия. Не им вървят мотивите. Всъщност някой Българин знае ли какви са им били мотивите на управляващите да махат наборната служва (а на практика с това и армията)? Май няма сериозни такива, няма как да има. За пари ли? Ами къде ще отидат тези пари, да отидат за здравеопазване, ама и за там нямало пари. За кадроваците ли ще отидат. Сега им предлагат апартаменти на кадровите войници, после казаха, че нямало да има апартаменти за всички, накрая ще има само за най-големите. Сега има много хора, които се натискат да отидат, но постепенно условията ще се влошават и те ще се откажат. Е тогава за каква армия говорим. Колкото и минуси да има Волен Сидеров и да се отклонява понякога от идеите си, той предложи 2-годишна наборна служба. Затова мисля, че трябва да го подкрепя напълно ! Доколкото знам в цяла Европа армията е наборна, само в САЩ е професионална, ние може би копираме нашите господари, е да ама при САЩ е различно, тя е империя, а ние не..., така се погубваме още повече. Доколкото знам, повечето генерали са против това, офицерите също, ама кой ти ги слуша. Лично аз съм за наборна служба и сега бих искал да отида наборник, а не къдровак !!! Армията трябва да стане дълг, а не желание ! Това в момента е груба грешка ! Вие как мислите? Според мен премахването на армията, не е само грешка, но и грях ! Как да не се смея като сравня саракта от 8-9 век и сегашната армия?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.