Мнение по въпроса?
Моля да разгледате този линк, както и всички материали (ако издържите) които са публикувани на страницата. Аз лично нямам думи!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз допрочетох до половината и спрях защото смисълят и тона явно до края е същия.tir256 писа: vasiotsosed.blog.com.mk/node/66675#new
Моля да разгледате този линк, както и всички материали (ако издържите) които са публикувани на страницата. Аз лично нямам думи!
Мнението ми е че диалога много прилича, дори съвпада по стил с този от форума на Атака. Примерно ФелдМършата ( подобно на "макето") неистово повтаря папагалски фрази, а българина ( подобно на отрезнял атакист) излага аргументи с които оборва макето. Обаче " макето" е като грамофом и пак си знае неговото - много би искал да се докаже, но все не му достига нещо.
По много македонски форуми дето пишат българи е така.
Много се ядосват като има кажеш че от изкъпан македонец остава мръсна вода и чист българин.
"КАТО НЕ ЩЕШ МИРА - НА ТИ СЕКИРА". Толкова по македонския въпрос и мнението за него.
Здравейте, братя македонци!
Учудващо е как настоявате за национална идентичност, език и клултура, а в същото време си правите гавра по доста жалък начин с българските медици в Либия и националният ни - ОБЩ - герой - Васил Левски. Между другото, трябва да сте благодарни на последния за делото му, понеже ако не беше той, в момента вие щяхте да носите фесове и шалвари...
През последните дни много български институции изпращаха писма до собствениците на сървъра blog.com.mk с молба да свали сайта на лицето Миле Стојковски.
Поводът беше публикуването на няколко колажа - груба гавра с българските медици в Либия и апостола на свободата - Васил Левски.
От управата на blog.com.mk не бяха предприети никакви мерки по този повод. Изглежда политиката и гледната точка на собствениците на сървъра съвпадат с тези на Миле Стојковски... което е във ваш ущърб.
В моменти като този, атеистичните ни души се замислят дали наистина има бог, който вижда всичко, и дали той е отговорен за това, че Миле е прикован за инвалидна количка...
Българските държавни институции, естествено, не предприеха никакви мерки.
Вероятно поради политическа импотентност, незаинтересованост и липса на изгода от такива мерки, в България отново станахме свидетели на политическото безхаберие и нежелание на политиците да защитят честта на народа си.
Ние обаче, обикновените българи, няма да оставим нещата така, а сами ще направим това, което трябва.
Както Хан Крум е казал преди повече от хиляда години: 'Като не щеш мира - на ти секира!'.
- DigIt! team -
Спорт-Здраве,макар и малко твърда,но в смисъла в,който е насочена мисълта е на място.Спорт-Здраве писа: Не смятам,че мисълта на Кана е уместна в случая.Става дума не за братски народ,а за народ,съставен от наши братя.Не бива да се вдига ръка срещу свои,възможността да избират дали да се върнат или не тепърва предстои.
Тази е малко по-мека:"Бий дупенце,да не биеш дупище."
Ако имах по-малък брат и виждах,че е тръгнал по кривия/666/ път,първо чрез думи и напътствия бих се опитал да го върна обратно.Виждайки,че това не помага,щях да взема сопата...!
Това е станало накрая....
П.П.Миле Стойковски не ми е събрат/макар да имам "нишка" от този роден Български край/,за мен той е предател и е правилно,че е получил "секира"!
А доколкото разбирам Някой му е показал чрез състоянието в което се намира,че пътя му е грешен....
а и честно казано, силно ме дразни тяхната модификация на нашата писменост.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.