Въпрос относно сепаратизма в Кърджали

преди 19 години 3 месеца #17129
Смятате ли,че ДПС и сепаратистката им пропаганда в Кърджали се финансират не от турското правителство,а от сивите вълци?

Няколкото турци,с които говорих бяха единодушни,че тяхното правителство не е правило никакви опити да информира турската общественост относно Кърджали и България въобще(по новините и вестниците им България,както и Грузия,се споменавали по-рядко и от Тайван).

Та въпросът ми е възможно ли е сивите вълци да поддържат ДПС и имаме ли някакви доказателства за това? :roll:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #17131

Nemski89 писа: Смятате ли,че ДПС и сепаратистката им пропаганда в Кърджали се финансират не от турското правителство,а от сивите вълци?

Няколкото турци,с които говорих бяха единодушни,че тяхното правителство не е правило никакви опити да информира турската общественост относно Кърджали и България въобще(по новините и вестниците им България,както и Грузия,се споменавали по-рядко и от Тайван).

Та въпросът ми е възможно ли е сивите вълци да поддържат ДПС и имаме ли някакви доказателства за това? :roll:

Всичко е възможно.Както беше споменал Елтимир те/сивите/си шетат най-спокойно в България.Даже са и покровителствани от високо място.Вече незнам какво да смятам.Може и да е вярно.

преди 19 години 3 месеца #17133
Дано Елтимир погледне темата,надявам се има повече информация.

Иначе аз гледах един репортаж по немските новини,сивите вълци имат огромно влияние там,така че за съседите на Турция какво остава...

Най-вероятно те стоят зад всичко,защото най-малкото,което е турското правителство щеше да излъчи някой пропаганден филм показващ "дискриминацията и тежкото положение на братята им във варварска България".

преди 19 години 3 месеца #17134
"Сивите вълци" са терористична организация, също както ДС/НСС у нас. Двете си сътрудничат много тясно. Подчинени са на ГРУ-тайните служби в Русия, които пък са подчинени на евреите паразитващи там.

"Сивите вълци" и ДС/НСС, от части се финансират от техните държви, но в по-голямата част за по-мащабните им акции разчитат на парите от наркотрафика и други видове терористични дейности.

Властта в Турция одобрава дейността им, понеже не е съвсем турска, както и у нас не съвсем българска.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 23.5.2007, 21:38

преди 19 години 3 месеца #17135
Ако ти трябват съвсем подробни доказателства има два начина да си ги набавиш:
-единия е да станеш един от тях, но това не е толкова лесно, а другия е много по-труден: -да вземеш интервю или показания от някой самоубит от техните.

преди 19 години 3 месеца #17151

Запознат писа: Ако ти трябват съвсем подробни доказателства има два начина да си ги набавиш:
-единия е да станеш един от тях

Пан туранизмът определено не ме влече,благодаря :tooth:
В общи линии те пропагандират обединението на всички тюркски народи,защото ги смятат за "турци" като тях.

преди 19 години 3 месеца #17156

Nemski89 писа: Дано Елтимир погледне темата,надявам се има повече информация.

Иначе аз гледах един репортаж по немските новини,сивите вълци имат огромно влияние там,така че за съседите на Турция какво остава...

Най-вероятно те стоят зад всичко,защото най-малкото,което е турското правителство щеше да излъчи някой пропаганден филм показващ "дискриминацията и тежкото положение на братята им във варварска България".

Nemski89,Елтимир ако беше сред нас сега,сигурно щеше да си изкаже веднага мнението,но него го няма.Дано скоро се завърне!

Иначе и аз изгледах репортажа и макар да не разбирам немски/като гледам ника ти сигурно го разбираш добре и можеш в общи линии да ни кажеш какво говори водещия и интервюираните/се завъртяха едни мисли в мен.

След анонса на водещия,преминават на бърз кадър едни снимки и на тях се виждат едни "любими" на мен,а сигурно и на други звездичка и знаме със същата звездичка.И като знам кой стои зад нашето поробване/турско/,защо да не си мисля,че същатата тази "държава" и нейните служби не стоят и зад сивите вълци!

И както каза Запознат,че власта в турция не е съвсем турска,а в България не съвсем,а бих казал никак Българска,ще разкажа един ИСТИНСКИ случай за да си направиш извод кой управлява България.

Един варненец решил да отвори автосервиз на хубаво място.Хора от властта му казали,че трябва да отиде в София на опеделено място/не министерство/, в определена дата и час за одобрение.Отива той и какво да види!!!Мястото се оказва ЧИФУТСКИ КОКТЕЙЛ!!!ДЪРТА ЕВРЕЙКА му разписва дакументите и одобрението е получено.

ЕТО ВИ КОЙ УПРАВЛЯВА ЗАДКУЛИСНО БЪЛГАРИЯ!!!СКАПАНИТЕ ЧИФУТИ!!!
ВИНАГИ СА ИСКАРВАЛИ НЯКОЙ НАПРЕД ДА ИМ ВЪРШИ МРЪСНИТЕ ДЕЛА,А ТЕ ДА СТОЯТ ОТЗАД И ДА ИМ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ!!!
ЗАД ПОВЕЧЕТО ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ В СВЕТА СТОЯТ ТЕ!!!А ЗАЩО НЕ И ЗАД СИВИТЕ ВЪЛЦИ!!!

ЧИФУТСКИ СВЯТ,ЧИФУТСКИ ТЕРОРИЗЪМ!!!

преди 19 години 3 месеца #17172
възмездие за чифутите! :cool: те са в основата на всяко зло и за съжаление са задушили България! не забравяйте, че те са тук сто години след започването на робството, когато ги изгонват от Испания!

преди 19 години 3 месеца #17173
Евреите в България са доста от преди 100 години. Прочети следния материал:
Какво са направили евреите за България?

преди 19 години 3 месеца #17174

Запознат писа: "Сивите вълци" са терористична организация, също както ДС/НСС у нас. Двете си сътрудничат много тясно. Подчинени са на ГРУ-тайните служби в Русия, които пък са подчинени на евреите паразитващи там.

"Сивите вълци" и ДС/НСС, от части се финансират от техните държви, но в по-голямата част за по-мащабните им акции разчитат на парите от наркотрафика и други видове терористични дейности.

Властта в Турция одобрава дейността им, понеже не е съвсем турска, както и у нас не съвсем българска.

Не съм съгласен,че зад "Сивите вълци" стоят хората от Русия.
Доста повече доводи ме навеждат на мисълта,че стоят хора от МОСАД и тайните служби на Големия Брат.
По-време на студената война започва изграждането на една от най-силните армии и бази в Турция спонсорирана от САЩ финансово и технологически.
Почти всеки режим в Турция е бил подкрепян от САЩ,най-фрапантния случай е геноцида над арменците и подкрепата към Ататюрк.(Роден в Солун през 1881 г., Мустафа Кемал е от турски произход. Според други източници, семейството му е от дьонметата - формално възприели исляма евреи, които имали свое гето в Солун)
Турция има доста важно географски позиция да контролира пътя Азия - Европа,доста неща минават от там!
На кой би било най-изгодно Турците да влезнат в ЕС?Доста логично е САЩ да иска да контролира ЕС парламент отвътре, доста здраво вече са стъпили в някой европейски държави и с влизането на Турците и 70 милионато население.
Просто не виждам как ББ и МОСАД биха изпуснали турците от лапите си за да го дадът под "чуждо" управление (някой може да каже, че те са едно, но едва ли за контрола на света са едно)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.