Бог Чулман говори... Послание

преди 20 години 11 месеца #1207
---

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #1208
Очаквам цитати от "Бхагават Гита" и мъдрите наставления на Бог Кришна със синята кожа... Не, не упреквам никого, само ви казвам какво очаквам. Пък може и съвсем друго да излезе, не знам. Кой съм аз, че да тълкува Словата на Боговете?

преди 20 години 11 месеца #1211
Чакар,

много ми е интересно как ти се подава тази информация? :roll:

Начетох се на съобщения от богове и извънземни... от Плеядите, от Орион.... от майната си...... :eek2:

Може ли да провериш с твоите "източници" каква попара ни дробят братята с екзотична кожа и онези - с навирените задници? :mad5:

Нещо да то говори датата 4-ти Октомври?

:hmm: Щото....хм...аз съм си твърдоглава българка дето иска всичко да и се доказва.... :-)

преди 20 години 11 месеца #1216
Знаете ли, аз току що си идвам от сбирак със Один, Тор и Водан. Единия ми вика, че ситуацяита била сложна, но щя; д ни помогне. Няма да цитирам имена.!

преди 20 години 11 месеца #1217
Один още ли пие като смок, че скоро не сме се срещали. Отаккто оня откаченяк Йехова взе, та докара тук юдейската секта християнство Один се позапиля някъде. Иначе си беше много готин, супер да седнеш с него на маса.
Ай, още ли някой вЕрва на надменните "посредници"? Всъщност те може да са наистина посредници, но не знаех, че Ротшилд е взел старобългарско име.
Утре ще гледам да ви пусна един диалог с едни толерантни еврейчета, пък вие съдете защо беше цялата офанзива. Само трябва да го преведа.
Обичай своя враг, неговата мамица...

преди 20 години 11 месеца #1218
Мдаа,твърде постно ,доста елементарно дори за непросветен като мен.След толкова кавги и разправии само тези няколко реда?Я стига бе,Благородна,дай нещо по-съществено,че да имаме за какво да хортуваме.
Всъщност,кой е Бог Чулман?За пръв път срещам това име за Бог и ми е интересно,наистина.
Никът ти не е много ясен,за да го видя по-добре,прилича на печатите на Аспарух и Кубрат,но не е,нали?

преди 20 години 11 месеца #1219
Ето част от отговора: "Добавлено: 25/09/2005 21:01:31 Заголовок сообщения: Re: Антисемитизм
Ангел Грънчаров писал(а):
В Болгарий начинаеть налаживаться мнение, что корен зла, это юдаизм, а сионизм только следствие. Проводники этой идеи

утверждають, что не биологический произход, а именно юдейская религия виновата во всем. Это тоже антисемитизм?
Можете посмотреть здесь: www.voininatangra.org/include/chkmsg.php

Анти, а кто тебя на ету личину вдохновил? Венцислав Буйич с кураевского форума?
Короче, незачот. С тебя болгарин как с меня балерина."

преди 20 години 11 месеца #1220
Клонинга на Йехова може да е изгонил Один но от Великия Творец -Тангра се стахува.

преди 20 години 11 месеца #1221
Ха,туй от кой форум е,че да им се "порадвам" и аз?

преди 20 години 11 месеца #1237

Миро писа: Ха,туй от кой форум е,че да им се "порадвам" и аз?

Ето тук: www.sem40.ru/forum/viewtopic.php?t=5441&start=60
Да им се порадваме всички. Обаче трябва да се пише на руски, те не разбират български. Впрочем подочух, че много от тях не разбирали и иврит.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.