Американското християнство все повече се юдеизира. Ето поредния, доста показателен пример:
top.rbc.ru/index.shtml?/news/society/200...1/11071130_bod.shtml
„Четири години затвор получили американските съпрузи Роберт и Бренда Метни за това, че фактически замразили до смърт своя приемен син от Русия Виктор. Както съобщават американските средства за масова информация, 43-годишният Роберт и 42-годишната Бренда получили 10 години затвор за жестоко отношение към детето в май 2004 г., обаче по-късно този срок бил заменен на 7 години. След което и тази присъда била намалена на 4 години и съпрузите ще излязат на свобода още през тази година.
Съпрузите Метни, ревностни християни, имащи четирима собствени синове, през декември 1999 година осиновили шестгодишния Витя и неговите двама четиригодишни братя-близнаци. Трагичният инцидент се случил десет месеца по-късно. За наказание, приемните му родители го затворили през зимата за цяла нощ в неотопляемо мазе. На сутринта се принудили да го закарат в болница с температура 28,4 градуса и спиране на дишането Върху тялото на детето били открити множество прорези и синини.”
И така – ревностни християни. Върху тялото били открити множество прорези и синини. Да ви напомня на еврейско жертвоприношение? И накрая: съдът фактически оправдава ревностните християни за убийството на детето. Сигурно защото не са извършили точно убийство, а са осъществили един свой християнски ритуал.
Ако това е християнството, аз заявявам, че мразя такова християнство. А защо мразя юдаизма, може да не ме питате. Вие можете ли да обичате религия, която извършва жертвоприношения на деца?
Сега ще ме питате какво общо има случая с нас, българите. Има общо. Първо си помислете когато ухилени до ушите американци идват у нас и осиновяват български деца. И второ – погледнете многобройните американски религиозни емисари. Помислете какво ни носят. И най-вече помислете как да постъпите с тях, когато ви спрат на улицата или пък дойдат у дома ви, за да ви го предложат.
Приготвихте ли своя отговор? Ако нямате под ръка парче арматурно желязо, снабдете се поне с някоя по-здрава тояга.