IYI-раннохристиянски кръст или падението на Зиези и атакистите

преди 19 години 3 месеца #16622

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16623
Мдаам. Попрочетох глупостите, изписани по форума им(ей, доста отвратителен интерфейс има тоя дир.бг!). Интересно ми е тоя/тая Зиези чий/чия слуга/слугиня е. На масата хора, дори и да им се каже същността за символа(аз далеч мисля, че на мен ми е достатъчно ясна), не биха повярвали. Тогава защо трябва да им се втълпяват лъжи? С каква цел?

преди 19 години 3 месеца #16626
Смятам за излишно да се спори с г-н Зомбези. Той иска първо да ни изкара родствени на евреите, а после да стане така, че те, евреите да бъдат обявени за коренно население на Балканите. И ако Зомбези не знае, то онези, които му диктуват са наясно, че един народ не може да бъде победен, ако неговият Небесен Закрилник е достатъчно могъщ. Затова те се целят в Тангра, в нашата Небесна вяра. Напразно. Нашата сила идва не от "доказателствата", а от голямата Реалност. Само попитайте г-на Зомбези какви доказателства може да даде за съществуването на Слънцето, например? Какви доказателства може да даде за съществуването на планетите и звездите? Може би служебна бележка от главния равин на София? Или ще ни цитира Книгата на Мрака, наричана "Библия"?
Нека не се занимаваме с глупости. те искат да отклонят нашите усилия от правилната посока, като ни въвлекат в безкрайни и безсмислени спорове.

преди 19 години 3 месеца #16630
Случаят е много показателен как ще се търсят начини да се спре възраждането на коренната Българска Вяра. Първом се започва с приватизация на символите. Не че юдео-християнството не е приватизирало десетки "кръстове" и обявило за свои. Само нашия символ още не бяха пипали.
А ние имаме пресен спомен какво стана, когато в България беше проведена колективизация и след 35-40 г - приватизация. Вижда се днес, какъв е резултатът от този един процес, проведен в 2 фази.
Само дето еврещугите се подлъгаха, от това, че ние като сме били овце да дадем на тепсия икономиката си, ще им дадем и духовността си.
Проблемът е, че Зомбези е от Атака, което за мене още веднъж показва какви са намеренията на христиенските фундаментали там.
А е време Дориан Александров да покаже, че е Българин и да спре развихрилата се сган там.

преди 19 години 3 месеца #16631
Незнам защо, но един вътрешен глас ми казва да се въоръжа за всеки случай....!!! Мисля да заложа на добрия, стар АК-47 и няколко хиляди патрона... Защото историята е доказала, че едни хора първо започват да говорят глупости, а после да ги правят..!!! Мисля да се женя това лято...!!! Да имам деца (поне 2)... Няма да позволя нищо и никой ги застраши по какъвто и да било начин...

преди 19 години 3 месеца #16632

PARADOX писа: Незнам защо, но един вътрешен глас ми казва да се въоръжа за всеки случай....!!! Мисля да заложа на добрия, стар АК-47 и няколко хиляди патрона... Защото историята е доказала, че едни хора първо започват да говорят глупости, а после да ги правят..!!! Мисля да се женя това лято...!!! Да имам деца (поне 2)... Няма да позволя нищо и никой ги застраши по какъвто и да било начин...

Така е. Щом ги говорят, значи ги мислят. А щом ги мислят, има ли условия, някой ден ще ги направят. АК сам по себе си, ако няма много муниции и точна ръка е само една добра тояга за ръкопашен бой.
И честито - нещо хубаво ще се случи това лято.

преди 19 години 3 месеца #16633

Jordan_13 писа:

PARADOX писа: Незнам защо, но един вътрешен глас ми казва да се въоръжа за всеки случай....!!! Мисля да заложа на добрия, стар АК-47 и няколко хиляди патрона... Защото историята е доказала, че едни хора първо започват да говорят глупости, а после да ги правят..!!! Мисля да се женя това лято...!!! Да имам деца (поне 2)... Няма да позволя нищо и никой ги застраши по какъвто и да било начин...

Така е. Щом ги говорят, значи ги мислят. А щом ги мислят, има ли условия, някой ден ще ги направят. АК сам по себе си, ако няма много муниции и точна ръка е само една добра тояга за ръкопашен бой.

За АК-47 можем да поспорим с оглед на практиката ми и военното ми образование (до 500 м. с чист прицел исползвам само един патрон за гръдна мишена), но иначе сме на едно мнение...!!! Историята ни учи, че вяра в крайна сметка се сменя само с топор и дръвник...!!! Поне аз не се сещам за случай в който това е станало с философски и теософски спорове...!!! Ще ни успиват още известно време....

П.П. Балогадаря за честитката...!!! :thumbsup:

преди 19 години 3 месеца #16634

PARADOX писа:

Jordan_13 писа:

За АК-47 можем да поспорим с оглед на практиката ми и военното ми образование (до 500 м. с чист прицел исползвам само един патрон за гръдна мишена), но иначе сме на едно мнение...!!! Историята ни учи, че вяра в крайна сметка се сменя само с топор и дръвник...!!! Поне аз не се сещам за случай в който това е станало с философски и теософски спорове...!!! Ще ни успиват още известно време....

П.П. Балогадаря за честитката...!!! :thumbsup:

Така е. Вярата не се сменя с богословски и теософски спорове, тъй като те предварително са изгубени от страна на агресора. Както се видя, админа на Клуб "История" в Дир-а заключи темата.
А за такива фундаментали като Плъха, Мършъл, Родозубец, Наблюдател само стомана е сигурна спирачка. Те обичат да казват "род и вяра не се дават", но когато се отнася за тях, за да се покажат герои, не и когато става въпрос за другите.

преди 19 години 3 месеца #16635
Ще настане време за "броене на дивите зайци"...!!!
"Овчарите" започнаха да се карат и трепят помежду си...!!!
Проскубаните им "вълкодави" стоят встрани с подвити опашки, опитвайки се да познаят, кой овчар ще пръсне с гегата главата на другия, първи...!!!
Какво се случва в такова време..?!!!
Вълците излизат от гората......

преди 19 години 3 месеца #16637
Парадокс каза на 21 март:

"Но ние сме и тези които са дали грамотност на 300-400 милиона души на тази планета... Ние сме тези, които учихме останалите как се правят държави и ги вадехме от пещерите... И това е нашата мисия на тази планета... Така мисля аз, и на това залагам, защото няма по-мощно оръжие от думите, когато в тях има разум... Дори и Хановете навремето са гледали с мир и дипломация да решават проблемите... Три пъти са предупреждавали.. Три пъти са давали шанс... На четвъртия, са отвързвали ада... Аз мисля. че имаме право на още един път, и само от нас зависи дали ще избегнем клането на виновни и невинни..."

Парадокс каза на 11май:

"Незнам защо, но един вътрешен глас ми казва да се въоръжа за всеки случай....!!! Мисля да заложа на добрия, стар АК-47 и няколко хиляди патрона... Защото историята е доказала, че едни хора първо започват да говорят глупости, а после да ги правят..!!! Мисля да се женя това лято...!!! Да имам деца (поне 2)... Няма да позволя нищо и никой ги застраши по какъвто и да било начин..."

Да разбирам ли,че думите вече нямат тази сила и тряба да нарамим АК-47?Дали изтича последния им даден шанс и си готов вече за физическо действие?
Дано всичко мине добре през лятното събитие,което ти предстои!
Водя те с 2 на 0 и атакувам да станат 3 на 0 за мен!!!Моите войници са изпробвани в битка.Дано и твоите са добри войни!!!Ти гониш!!!
:thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.