Общество "Дупе", тоест Дуло

преди 19 години 4 месеца #16408
Ето последното им мило писъмце. То бе отговор на моя "спам", от един ред: "Препратих писмото ти до твоите шефове. Сега чакам уволнения. А ти си един глупак.
Елтимир" И отговора на дуплевците:

"Нащастнико,ако още един път ми пратиш СПАМ,ще ти се случи случка...
Сега ясен ли съм?забрави тази поща и не ме плаши с член 108,защото
отдавна чакам и съм се подготвил да ме подведат именно по-него,доста
интересен скандал ще се разрази и въпроси ще възникнат...А твоя
сайт,ако аз съм с двата крака вътре,не трябва ли заради някои снимчици
на представители на други етноси да бъде и той с двата крака
вътре,каквмито на нашия форум и сайтове няма например/"щурмувака беше
затворен,защото показваше"прелеста на чифутите отблизо!/?Но това за
еврейските протежета и антирасистите като теб,които слагат забележка с
оплюване на расизма не важи,така ли?А усмиват расови дадености...
Така че ако ще ме съдиш по тия членове,ще я загазиш наистина,защото ще
знам от къде идва атаката и ще поставя въпросите като ме питат...А
постановките ти с МВР,като провокаторчето от Карлово са ми ясни...с
което Антон Рачев ме занимава два месеца!
Личи си кой поддържа връзка с НСС!Аз нямам координатите им изобщо,в
което мога да се закълна във всичко,нито пощата,а ти явно редовно си
кореспондираш и им предаваш имена!
Но ще ти кажа,че ти кажа че нищо ново не си им казал и няма да получиш
награда за това,защото отдавна следят писанията ми,отдавна имат ЕГН-то
и имената ми,а на 20 дори дрипльовците пътуваха от Свищов до Левски с
мен,за да ми запишат отново и сверят данните,аз ли съм или не!
И определено преследването и мизерията която ми готвят не е по-чл 108,а
знам каква е,тя е съвсем друга,но това не ти влиза в работата!
Така че не пробвайте с чл.108,защото плочата е много стара...късно е да
"Подгрявате вчерашния обяд"!
Освен че ще си вкарат автогол,като ще трябва да подгонят привидно с
театър-теб най-верното им протеже,навярно вербовано като един друг дето
пропиля силите на националистите у нас и докара сайдеровци,ще възникнат
поне няколко важни въпроса и публичност ще се даде,бъди сигурен,като,ще
ти дам жокер:
Защо по чл 108,националсоциализма да е подсъдим,като там се визира
"фашизъм",без обаче да е дадено строго и точно определение на тази
дума?А определениеток,оето е магляво е"антидемократична идеология",с
какво могат да докажат,че фашизма е "антидемократична идеология"а
комунизма не е,след като у нас можеш публично без правни последици да
се наречеш комунист,а ушким има и специален "закон осъдил
комунистическия режим,като престъпен"?Нима комунизма не
е"антидемократичен" и в такъв случай не представлява
също"фашизъм",вземайки в предвид тоталитарния му характер и незаконното
и нелигитимното идване на власт?
къде съм се канил и кой конкретно съм заплашил?Някъде да съм пояснил че
нямам предвид,че ако у нас власта се вземе от патриоти,като нас,ще има
съдебна отговорност и това е разплатата?Някъде да съм призовал за
унищожение или преследване на някой,без причини,което преследване не
представлява пряка самоотбрана и неизбежна?
А вашия сайт изобилства от заплахи срещу мен и други лица,както иот
призиви за насилие!
така че бъди сигурен,че ако някаква атака има срещу мен скоро,всичко ще
бъде разгласено на най-невероятни места-ПУБЛИЧНО,от кой идва
атаката,благодарение на кой и този същия- т е-ТИ,твоя "милост"
преследван ли е по-същите "параграфи",които отявлено нарушава/или само
който споменава името Хитлер с добро,ги нарушава?тва ли е
критерия-"правния"?/
Ако има последици,този твой лукав донос придружен,от брутална клевета
от еврейски тип,не мисли че ще ти се размине така!/Обаче такава няма да
има засега,макар че си им подкладил огъня,те ми готвят нещо много
по-голямо в момент в който ще падна в клопката им и глупака-ти тяхното
вербовано шизодоносниче не си им помогнал много сега!ти си
глупака!/Обаче аз лесно няма да попадна в клопката им,т е вашата на вас
гадните комуноидни антинацистки свини и подчовеци!но вие ще влезете в
собствени си капан и гроб,който копаете!
Внимавайте,че ние си имаме наша агентура също и ви дишаме във
врата...да не ви "изненадаме някъде отзад",било легално или не
съвсем...
Аз знам каква акция готвехте вие и срещу кого,но се надявам че се е
провалила,защото разбера ли че е станала,знам че сте вие и кои сте и
къде живеете!Тогава ще бъде оповестено!
защото вие вършите престъпления от криминален характер и рисувате
Свастики,за да се каже че"нацистите" го правят,т е вие или други клетки
на ДС,като вас!
Ама явно и чифутските фондации бая ти внасят,та не смееш да назовеш
народноста/навярно каквато е твоята или доста сходна/на онези които
произведоха проекта"Мита Батак"!Явно че си взел тлъст хонорар,да пишеш
че са герман;ци,тунгузци,негри,дори турци но не и ЕВРЕИ!И затова
навярно и бях банната от твоя форум...
Хайл Хитлер!!!
Поздрави шефа си на който си рапортувал с моето писмо от мен и който ми
приписваш,пред твоите кретени че е мой!/Наврно дрогата примесена с
алкохол си казва думата във вашата секта...която е доста близка до
Висарион и и е поръчано да направи ушким езическо ядро само че пишман у
нас!/
П С:ще ти пирпомня,че признатия Колобър у нас от езичниците зад
граница,е Иван Митев-Шегор Расате -Колобъра и друг няма!Ти си
"Колобър",колкото аз глава на римокатолическата църква!"

Само ще ви съобщя, че хвалебстивия за Общество "Дупе" и неговия Фюрер Антон Рачев се разнасят от фолума на "Атака". Хвалебствията, разбира се, са писани от някоя си Фелдмърша. Много мърша, много мръсна сган има в нашата България. Та затова я докарахме до това незавидно дередже.
Е, какво ще правим със сганта?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16409
Всъщност вече е ясно защо въпросните малоумници от Общество "Дупе" не са дадени под съд по чл. 108. Не е ясно защо още не са ги затворили в лудницата.

преди 19 години 4 месеца #16411
С каква точно цел биват използвани "дупевците" и фелдмършите? Ето основанията: Защо истината трябва да се ражда в спор, когато това може да става чрез заповед? Няма друга истина, освен наложената със закон и политиците са нейните пророци!
Сега очаквам със закон да забранят мисленето.

И резултатът:
edno.info/f/showthread.php?t=113
" news.ibox.bg/news/id_1785517047

С глоба до 5 000 лева ще се наказва този, който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията обществен и държавен строй.

Тези промени в НК бяха приети на днешното заседание на парламента.

По-антидемократично нещо от това дали има - където има цензура, няма демокрация.

Това е най-голямото доказателство за негодността на демокрацията - нали според демокрацията всеки човек е в състояние сам да взима решенията и да избира за кого да гласува? Ако хората са годни да правят сами избора си, тогава защо се забранява пропагандата? Ако не, тогава демокрацията е пълно менте понеже това означава, че хората не могат сами да направят правилния избор, т.е. демокрацията е фалшива идеология.

Второ, да допуснем, че има по-добра система от демокрацията. Как при налична демокрация ще се премине към по-добрата система, след като самата демокрация позволява пропагандиране на демокрацията но не и не нещо друго?

Тогава остава насилствено-въоръжения вариант, който обаче също се криминализира. А хората, когато нямат друг избор, имат правото да търсят всякакви варианти. Защото една репресивна система, каквато и да е тя, която има собствени въоръжени сили, може да бъде свалена пак само със сила.

Цялата работа прилича на чл. 1 от комунистическата конституция - системата си слага защити срещу каквато и да е промяна.

Трето, ако допуснем, че законът е добър, тогава какво ще се направи с партията БКП, преименувала се на БСП, която години наред е пропагандирала антидемократични идеи? Според мен тя трябва незабавно да бъда ЗАБРАНЕНА."

преди 19 години 4 месеца #16413
АЛООО, ДС/НСС ли е? Аз проповядвам антидемократична идеология!
Елате и си вземете петте хиляди лева шибаняци долни! Ако ви стиска! И внимавайте много, че на входа ще ви блъсне олово в главата!

преди 19 години 4 месеца #16415
Темата имаше за цел да покаже как такива като Общество "Дупе" помагат за прокарването на закони, целящи ограничаване свободата на словото и мисълта. И ако те успеят, и тези закони бъдат прокарани, тях, ненормалниците от "Дупе" пак никой няма да закача, но за нас не съм сигурен.
Заради моите убеждения бях в затвора две години - от 1978 до 1980. Заради убежденията ми два пъти - през 1992 и 2006 година ми палиха жилището. Заради моите убеждения през 1999 година бях следствен 10 месеца. Заради моите убеждения ми водиха дело за "обида" цели две години - от 2005 до 2007. Заради моите убеждения вече 15 години, с малки изключения и то за кратко не мога да се хвана на свястна работа. Е, всичкото това го дължа и на изроди като онези от "Дупе". Дължа го и на търпимостта, която проявявах към такива. Дължах го и на заблудата, че и те са хора, че и те са българи, макар и заблудени, и че с такива може да се разговаря.
Грешал съм. Те са непоправими. И каквото и да правят, правят го с едничката цел да ни причинят зло, и по този начин да заслужат своя хонорар. Мислете вие как ще се отнасяте с тях.

преди 19 години 4 месеца #16421

Елтимир писа: Темата имаше за цел да покаже как такива като Общество "Дупе" помагат за прокарването на закони, целящи ограничаване свободата на словото и мисълта. И ако те успеят, и тези закони бъдат прокарани, тях, ненормалниците от "Дупе" пак никой няма да закача, но за нас не съм сигурен.
Заради моите убеждения бях в затвора две години - от 1978 до 1980. Заради убежденията ми два пъти - през 1992 и 2006 година ми палиха жилището. Заради моите убеждения през 1999 година бях следствен 10 месеца. Заради моите убеждения ми водиха дело за "обида" цели две години - от 2005 до 2007. Заради моите убеждения вече 15 години, с малки изключения и то за кратко не мога да се хвана на свястна работа. Е, всичкото това го дължа и на изроди като онези от "Дупе". Дължа го и на търпимостта, която проявявах към такива. Дължах го и на заблудата, че и те са хора, че и те са българи, макар и заблудени, и че с такива може да се разговаря.
Грешал съм. Те са непоправими. И каквото и да правят, правят го с едничката цел да ни причинят зло, и по този начин да заслужат своя хонорар. Мислете вие как ще се отнасяте с тях.

Дупе, Мупе, заедно с "всеизвестния" им "колобър" - присъда: смърт чрез обесване (за да не се пролива кръв). За дрогарите от ДС присъдата ще има по-различен характер.

преди 19 години 4 месеца #16424
За "колобъра" Митев не съм съгласен. Това момченце е с увредена психика. Пише добри стихове, ама иначе си е луд. Душевноболен. Побъркан с други думи. Има нужда от сериозно лечение.
"Самвоин" вече си получи наказанието. Тоя сега няма да спи от страх да не дойдат да го арестуват по обвинение в проповядване на "фашизъм". Толкова му беше смелостта.
Антон Рачев обаче е съвършено друг случай. През 1995 година, когато го съдиха за оскверняване на гробове, вестниците писаха, че Рачев е студент по право. Неотдавна четох, че пак бил студент по право. И пак следвал във Варна. Това "фюрерче" тъпо, което едно образование не може да завърши, и което непрекъснато краде чужди трудове и идеи върши всичките глупости само и единствено за пари. Иначе не можем да си обясним как от яростен русофоб през 1995 г, днес го виждаме като пламенен русофил. Тоя получава личното си мнение от НСС. Но заради хората, пострадали от него наистина трябва да се замислим за наказание. Тук, в Ботевград преди 8-9 години на два пъти го спасявах да не го бият. Май трябваше да го набият, да се откаже от провокациите и да отиде да стане сервитьор. Така ще донася на хората напитките и мезетата, вместо да донася за тях на службите. В друга роля не го виждам. Антон е научен само да донася и да отнася. Питайте баща му, ако не вярвате на мен.

преди 19 години 4 месеца #16425
На тоя май не му харесва да си чете писъмцата. Ама и това ще публикувам. Такива писма ми пишат провокаторчетата, а после пищят, че съм им изнасял личните данни, като ги публикувам.
Ще ги публикувам. Ако навремето бях публикувал личните писъмца на Цветомир Йолов, на Спас Минков и на петимата от РЕМС, исках да кажа на тримата от световно известната русенска организация "Кубратов сноп", нямаше да се стигне до съдебно дело. Та затова ще публикувам. Всичките карти на масата, както пееше незабравимият Висоцки:
"Абе мършо с мършите,пак си ми пратил СПАМ и ще дойда да ти скъсам
тиквата в Ботевград бе,кардараш с кардарашите кирлив!
Отговора е ясен защо Илия Минев не успя,щом е сядал на една маса с
такива като теб...а е бил просветен в расово отношение.
On Thu, 03 May 2007 09:36:39 +0400
Ангел Грънчаров <eltimir@mail.ru> wrote:
>
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...119&st=0&#entry16409"

"Спамът", както виждате се състои в линк към нашия форум.

преди 19 години 4 месеца #16433
Братицо,търси...и ще намериш истинските хора...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.