Хумор от "Атака"
Full Member
ВНИМАНИЕ! Кой е Любомир Захариев в СКАТ?!
« -: 29 април 2007, 11:11:52 »
Току-що гледах по СКАТ предаването "Поради що се срамиш" с някой си ЛЮБОМИР ЗАХАРИЕВ, представящ се като патриот.
Искам да ви напомня, че един Любомир Захариев беше първият, който отрече Баташкото клане на страниците на еврейския вестник "Стандарт" през през 2001 г.
Много вестници реагираха тогава, после случаят се забрави. През 2004 г. Веселин Божков издаде книгата "Българска орисия" (изд. "Литера прима"), в която го разби на пух и прах с аргументи. Но това беше преди 3 години.
Дали не е същият Любомир Захариев, който сега е изпълзял на припек, вече като националист, в ТВ СКАТ??!!"
Някой си значи... Преди години Любо Захариев анализира грешките във военната стратегия на батачани и някоя си госпожица Мариянка побърза да го обяви за съмишленик на Балева, която отрича самия факт на клането. Да продължим с мъдростите атакистки.
"Ясно е едно: човекът, който в момента води “Поради что се срамиш” по ТВ СКАТ, е журналистът Любомир Захариев – зет на Владимир Свинитила, който в началото на 90-те години се е въртял из СДС заедно с Ангел Грънчаров (известен из форумите като Елтимир и Самотен воин и като неистов плювач на Волен Сидеров), Георги Жеков и пр. Този Любомир Захариев е бил главен редактор на вестник “Християндемокрация”. Познава Волен Сидеров от началото на 90-те години, като редактор на в. “Демокрация”. На този Захариев Ангел Грънчаров-Елтимир е посветил топли слова в един от своите опуси на сайта на “Войни на Тангра”."
Не, Мариянче, през 90-те из СДС-то се въртеше някой си Волен Сидеров, а ние с Любо Захариев водехме пропагандата на националистите от БНРП и БХДП-Ц. Но ясно ли е сега защо атакистите скачат срещу Любо? Ами някак не върви Елтимир да напише добри думи за някого и "Атака" да не го заклейми като лош човек. То бива комплексарщина, ама чак толкова...
"Макар аз вече да съм почти сигурна, че става дума за един и същи човек. Трудно ми е да повярвам, че има двама журналисти с едно и също име, които в еднаква степен искат да минат за националисти (Ангел Грънчаров същшо се има за такъв).
Какво правят в СКАТ, Боже мой? Като назначават хора, не им ли искат собственоръчно написана автобиография?! "
"nevg
Hero Member
Re: ВНИМАНИЕ! Кой е Любомир Захариев в СКАТ?!
« Отговор #11 -: 29 април 2007, 21:09:34 »
На снимките си приличат обаче войните на тангра не са най-авторитетния източник.
Нищо чудно да са лепнали снимка без да са проверили дали снимката отговаря на автора въпросните статии.
Ако водещият на новото предване е плюел Волен вероятно не би отишъл в омразната му телевизия.
Освен това Захариев не прилича на човек който довчера е бил българофоб.
Трябва инфото да се проверява преди да се заклеймява и да се представят по-убедителни и не0оравержими доказателства."
Ами питай, бе, nevg, питай, пък може и да получиш отговор.
С този интелектуален потенциал "Атака" върви сигурно към лумпенизация. Тоест към една форма, напълно лишена от съдържание. Не че някога е притежавала това националистическо съдържание, за което претендира. Обаче със своите сталински принципи "Който не е с нас, е против нас", "Атака" напълно се лишава от възможността да го придобие.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въпросната Марияна плюеше по Волен Сидеров доста здраво докато се подвизаваше в един друг форум преди две години, но сега нещо здраво е заобичала вожда атакярски. Аз дори в началото не можех да повярвам, че това е същият човек, когото познавам и помня много добре какво ми говореше през есента на 2005 година в София. Тогава аз бях на друга позиция по адрес на Волен и въпросната дама дори изказа презрение по адрес на моята мисловна дейност, след като не виждам очевадни неща от биографията на Волен и връзките, които поддържа.
Странни работи стават в последно време там...
изведнъж...
( Странно! Пускам линкове към снимката на Любомир Захариев в сайта на "Воини на Тангра", но щом публикувам поста, те автоматично се превръщат в друг адрес - www.ataka.tv.org/, който не води към никакъв сайт!)
She's a Newbie !!
ПП Те и двамата са едни супернационалисти... Просто нямам думи.
Ясна ли е вече ямболската ченгесарска връзка с Атака и защо именно Вален направи понятието национализъм мръсно?
Любо е един от основателите на "Оборище". Отдръпна се от Тошо Пейков, след като Тошо се сприятели със Сюлеймони Паси. И даже в оня период ми се оплака, че Тошо не искал даже да разговаря с него по телефона. Защото той, Любо не му мълчал и му казал какво мисли за новите му приятелства. Марианчето не познава хората, а ги коментира. Ами като не знаеш нещо питай, Марианче, питай. Или пък си трай, ако не искаш да се унижаваш с въпроси.
За Справедлив знам това, което той самият ми е казвал. Ако ме е излъгал, значи и аз лъжа. Всъщност идва ми на ум да напиша нещо хубаво за него, та да го изгонят от "Атака".
За Справедливеца лично Десислав Чуколов (по-известен като чухалът) ме е разпитвал надълго и нашироко миналата година по това време в кю-то. пазя всичко. След този разговор с чухала, Справедливеца изведнъж стана най-уважаваната личност в атакярското форумче. Преди около месец Справи пак ми се обади в кю-то, за да ми приказва как Атака само им харчи парите на Скат и нещо започва да се дъни, защото нямало печалби. Питах го той не е ли националист и защо говори така, а той ми заяви, че все му е тая - важното било пари да падат.
А иначе Справи много лъже и нищо чудно да е казал, че е бил съученик на волен. няма как да бъдат обаче, защото Справедливеца е по-голяма от вожда на атакярите. бил е съученик на Пламен Сидеров, който за разлика от брат си поне едно образование е завършил и в момента е преподавател по висша математика в Софийски университет във факултета по математика и информатика.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.