Сбогуване с миналото

преди 19 години 4 месеца #15930
Ее, браво - не го бях чел преди, но сега ми изпълни душата

Ама, лошото е че изглежда напълно достоверно!

Антифашисти, антикомунисти анти (или про) незнам си какви - Все един-дол агенти!

Ама иди го разправяй на обикновенният българин. Пък и какво да стори, човечецът?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15931
Постановката беше перфектна, а тези, които знаеха истината замълчаха. Не казаха. Просто нямаше как да не сбъркаме. У нас бе изграден образа на Царя-мъченик, на Царя-антикомунист, на Царя-Водач на своя народ. А той се оказа парцал Шпион Втори. Дядо на Хасан. Ето ви я Конспирацията в действие.

преди 19 години 4 месеца #15932

Елтимир писа: Постановката беше перфектна, а тези, които знаеха истината замълчаха. Не казаха. Просто нямаше как да не сбъркаме. У нас бе изграден образа на Царя-мъченик, на Царя-антикомунист, на Царя-Водач на своя народ. А той се оказа парцал Шпион Втори. Дядо на Хасан. Ето ви я Конспирацията в действие.

Аз лично не му вярвах, още през 2001

Ама тогава още вярвах на костов!

преди 19 години 4 месеца #15933
Не знам,но Руделф Хес не е човек уважаван от национал социалистите,но и от много други хора!

преди 19 години 4 месеца #15943
Крайно време беше да започнеш да я пишеш...!!! :thumbsup: :thumbsup:

Темата е много интересна, и благодатна за иследователя....
Препоръчвам ти да засегнеш одговорите на следните въпроси:

1. Защо тактиците от т.нар. "Пруска върхушка", създали гениалния "Блиц криг" и позволили на Вермахта да премаже най-силната европейска армия (Фенската) по това време само за 3 седмици, изпадат в немилост въпреки блестящите си победи в началото на войната..?!!

2. Защо Хитлер не исползва огромното технологично преимущество на Германия ( web.hit.bg/aviation/history/me262/index.html), още в първите фази на войната..?!!!

3. Защо Хитлер задейства плана "Барбароса" и отваря втори фронт, въпреки недвусмислената разузнавателна информация с която е разполагал (относно огромните резерви на СССР), и несъгласието на генералния си щаб (относно нереалните срокове заложени в плана, както и за резервите на Вермахта)

4. Защо Хитлер не приема плана на Адмирал Дьониц, за окомплектоването, приоритетите и стратегията на немския флот въпреки, че е бил на ясно, че за да победи Англия е трябвало да извоюва господство в Тихия океан, Адриатика и Средиземноморието..?!!!

преди 19 години 4 месеца #15944
Трябва ми само спокойствие и ще я завърша. Разполагам с изненадваща информация. Само спокойствие ми трябва.

преди 19 години 4 месеца #15954
Четейки темата,се сетих за нещо прочетено отдавна:
При наместника на Нерон в Долна Германия Дувий Авит,дошъл един вожд на апсиварите-едно от многобройните племена тогава,мисля победено.Помолил Авит да отдели част от пасищата,където римляните пасели конете си и които били огромни,за заселване на племето-да има къде да живеят...След отказа който получил,вождът БОЙОКАЛ рекъл:
МОЖЕ ДА НЯМА МЯСТО КЪДЕТО ДА ЖИВЕЕМ,НО ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ МЯСТО,КЪДЕТО ДА УМРЕМ!

Това го бях писал на Костовци,царевци...докато още се молех...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.