За Хитлер, Ционизма и т. н.
На събранието, на което се решава какви промени ще има в света, се срещат членове на Елитната Кръгла Маса! Повечето от тях - "американци" и "англичани"
Сред тях са били Алфред Милнер, Едуърд Мандел (и др. от фамилията му) и Бернард Барух
Това са част от имената на тези които предизвикаха първата Световна Война
Репарациите срещу Германия са невъзможни! Веимарската Република се разпада!
Германците гледат на човек, като Хитлер, като на спасител!
На Версайската конференция, за пръв път се говори за създаване на Държава за Евреите. Всички от горепосочените лица, по това време, работят за Банкерите Ротшилд (както и сега Ротшилдци, контролират Великобритания, САЩ и т.н.)
Съпругата на Евелин де Ротшилд - Лин Фостер, дори веднъж казва, че сътворяването на две (привидни) противоположности, в политиката, спомага за баланса.
Повечето от днешните евреи са от Хазарски (а не библейски) произход.
В същото време Ционизъм и юдаизъм, не са едно и също пониятие, а дори съвсем разлини! Голям брой евреи правят опити да се противопоставят на ционизма, но техният глас бива заглушен.
Чувал съм за движението Нетуреи Карта, и мисля че съм виждал тема в този форум.
Това което съм чул за това движение, е че то внася протестна нота, в Британският парламент, с искането да се направи разграничение между Евреи и Ционисти. Лидерът на движението Арон Коен изказва мнение че Ционизма е един заговор, от преди около 100 години, който цели да се асоциира с Юдаизма (който според мен не цвете, но е по-малкото зло!)
След края на Първата Световна Война, банковата империя на родът Ротшилд финансира Компании (като Фарбен, например). Официалната версия е че това за заеми, за изхранването на германският народ.
Истината е че тези пари отиват моментално, и целенасочено, в подготовката на Втората Световна Война - война която да извини Ционизма и Израелската държава!
Проблем - Реакция - Разрешение
Препоръчвам и този материал - www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=2195.0 - във връзка с темата
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ааааа,направо си го кажи,че Хитлер е виновен за ВСВ...........Tangru писа: През 1919 се състои версаиската конференция
На събранието, на което се решава какви промени ще има в света, се срещат членове на Елитната Кръглата Маса! Повечето от тях - "американци" и "англичани"
Сред тях са били Алфред Милнер, Едуърд Мандел (и др. от фамилията му) и Бернард Барух
Това са част от имената на тези които предизвикаха първата Световна Война
Репарациите срещу Германия са невъзможни! Веимарската Република се разпада!
Германците гледат на човек, като Хитлер, като на спасител!
На Версайската конференция, за пръв път се говори за създаване на Държава за Евреите. Всички от горепосочените лица, по това време, работят за Банкерите Ротшилд (както и сега Ротшилдци, контролират Великобритания, САЩ и т.н.)
Съпругата на Евелин де Ротшилд - Лин Фостер, дори веднъж казва, че сътворяването на две (привидни) противоположности, в политиката, спомага за баланса.
Повечето от днешните евреи са от Хазарски (а не библейски) произход.
В същото време Ционизъм и юдаизъм, не са едно и също пониятие, а дори съвсем разлини! Голям брой евреи правят опити да се противопоставят на ционизма, но техният глас бива заглушен.
Чувал съм за движението Нетуреи Карта, и мисля че съм виждал тема в този форум.
Това което съм чул за това движение, е че то внася протестна нота, в Британският парламент, с искането да се направи разграничение между Евреи и Ционисти. Лидерът на движението Арон Коен изказва мнение че Ционизма е един заговор, от преди около 100 години, който цели да се асоциира с Юдаизма (който според мен не цвете, но е по-малкото зло!)
След края на Първата Световна Война, банковата империя на родът Ротшилд финансира Компании (като Фарбен, например). Официалната версия е че това за заеми, за изхранването на германският народ.
Истината е че тези пари отиват моментално, и целенасочено, в подготовката на Втората Световна Война - война която да извини Ционизма и Израелската държава!
Проблем - Реакция - Разрешение
Какво е ВСВ?Metoman писа: Ааааа,направо си го кажи,че Хитлер е виновен за ВСВ...........
Не е изключено Хитлер да е бил просто едно поставено лице - колкото и налудничаво да звучи
Не мисля че се е самоубил, а и не мисля че е умрял през 1945
Хитлер е бил от Ротшилдови
Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва. И когато булото се вдигне, отново и отново се вижда, че официалната версия не е истинската и че даже тя е била напълно 100 % погрешна.
И вие вярвате на тези глупости ?Tangru писа: www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=2103.0
Хитлер е бил от Ротшилдови
Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва. И когато булото се вдигне, отново и отново се вижда, че официалната версия не е истинската и че даже тя е била напълно 100 % погрешна.
Ти как вярваш на твоите глупости?Metoman писа: И вие вярвате на тези глупости ?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.