Ницше Немец ли е?

преди 19 години 4 месеца #15863
Според Вас Ницше може ли да е евреин. Знам, че уж има изследвания, които доказват, че е немец, а иначе той се е представял навсякъде за поляк. Не знам друг философ, който да е толкова голям антихрист. Дали прадедите му нямат еврейски корени, как мислите?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15864
Да бъдеш срещу попските догми на"ревенството",не означава антихризъм,тъй като е много трудно да се каже и под съмнение,дали Исус се е борел за измисленото и несъществуващо"равенство",както и дали е бил с онзи попски "морал" на максимовци например,който наблюдаваме днес!
Исус е казал:"по-делата ще ги познаете"!!!а днешните му "възхвалители",далеч не потвърждават с дела онова,което проповядват,а те сами са едни еврейски подлоги и изтривалки внушаващи ни"еврейската богоизбраност" в проповедите си!
те далеч не са наследници на Исус по-дела!нима имат неговата жертвоготовност и да не се отречат от идеите си,или първи биха сложили чалмите,ако ги купят или загрузи смърта,както и чифутките!?
езичеството,в частност Тангризма,също не са"антихризъм",или "сатанизъм4 по-характер,защото не отричат никоя друга Вяра!
Българина не може и не трябва да презира и отрича своята древна изконна Вяра,да отрича значението си и да смята че света тръгва от християнството и православието,това тесногръдие е вредно,независимо кой с каква религия е,после трябва да зачита мъдростта във всяка различна от нашата религия и да не я мрази и презира сляпо и безогледно!

преди 19 години 4 месеца #15865
Чел съм доста от трудовете му и не виждам нищо еврейско в тях..!! Напротив..!!! Той открито се противопоставя на общоприетите и наложени постулати, доказвайки, че всички религиозни доктрини (най-вече християнството) са в противовес с вселенските закони... Лично за мен, Ницше е бил един силно просветен човек...

преди 19 години 4 месеца #15866
Ако си някакъв,то това не те определя като друг,Астрономер.Това,че е антихрист,не означава,че е еврейн.Това,че четириъгълник има прав ъгъл не го прави правоъгълник и тн...

Аз също съм против християнството от гледната точка,че не е ефективно за оцеляването.Това прави ли ме еврейн?

преди 19 години 4 месеца #15867
Например трудовете на Кавхана,"Гневът на Тангра могъщия",също са считани от провокаторите и внушавани,като"антихристки",но основната им идея не е антихристиянска,а просто в това че света не тръгва от християнството и неговите разновидности,останалото просто са хипотези,в които Кавхан не се кълне и не налага!нека всеки непредубедено и внимателно прочете тези му книги.
Наистина езика му е остър спрямо християнството,целящ да отвори очите на хората,но не и верска омраза,а добронамереност!
нека не вадим по-еврейски отделни думи от контекста и да се хващаме за тях,а да схванем основната идея!

преди 19 години 4 месеца #15870
Самвойн,имам едно съобщение за кавхана ти.

Предай му потенциална сила от 100кг,развила скорост 200км/час,прибави към нея и 100кг телесна маса.Съсредоточи това съобщение в каучукова повърхност от 10кв.см. и го предай на черния дроб на твоя кавхан.

В него му обяснявам понятия като налагане,добронамереност,хипотези и войнски санове.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.