ПОЗДРАВ
Хм, а в Италия пък този знак се прави, за да не те хващат уруки...интересно нали?antijew писа: www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...ofsatan/kidrock0.jpg
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?
А тук има повече и за самата музика:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...rpics/10012/rock.jpg
По чалготеките, например, тоя знак не го знаят, обаче заедно с това и химна на България не знаят, така че човек не трябва да дава прибързани оценки на хора и обстоятелства туко-така.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Използвай го и ти за против уруки,може да хваща дикиш...Bell писа:
Хм, а в Италия пък този знак се прави, за да не те хващат уруки...интересно нали?antijew писа: www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...ofsatan/kidrock0.jpg
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?
А тук има повече и за самата музика:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...rpics/10012/rock.jpg
По чалготеките, например, тоя знак не го знаят, обаче заедно с това и химна на България не знаят, така че човек не трябва да дава прибързани оценки на хора и обстоятелства туко-така.
Открийте приликите.
Пу да не им е уруки.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...pics/10014/ravin.jpg
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...ofsatan/kidrock0.jpg
Дошъл вчера и вече си мисли, че е открил топлата вода! Какво се опитваш да ми кажеш, че не разбрах???
Толкоз ти е акъла,щом не схващаш...Bell писа: Ало, я се успокой малко! Ако търсиш диялог, тогава ще си мериш тона!
Дошъл вчера и вече си мисли, че е открил топлата вода! Какво се опитваш да ми кажеш, че не разбрах???
Какъв ми е тона?Я се върни и чети и не ми казвай да се успокоя.
Спокоен съм.
Не е лошо да спреш да се излагаш с тея малумни оценки дето ги пробутваш на ляво-на дясно, защото взе да писва!!!
Писан е с голям боен дух.
По-напред в темата nik, е написал че е против това масово навлизане на английския в родната култура, подкрепям неговото мнение и лично аз не слушам български банди, които пеят на английски (само на него или повечето) и подобни прояви. Категорично против съм и това ми се струва като родоотстъпничество.
Браво на Манъфуор за изпълнението, добре е. Но си предпочитам класическото изпълнение на химна и леко ме обижда това, че някой може да каже, че чуждото неправилно изпълнение превъзхожда нашето (както е написано в другата тема за въпросното изпълнение н групата)
Аз не смятам,че се излагам. Излагаш се ти,защото,някой ако не е на твоето мнение по дадена тема винаги го нападаш остро.Ако обичаш/не ти заповядвам,моля те/промени си подхода.Bell писа: Абе, ти май много си повярва, а? Ако имаш нужда да си изкарваш негативите - избрал си неподходящото място, но май все още не ти е станало ясно!
Не е лошо да спреш да се излагаш с тея малумни оценки дето ги пробутваш на ляво-на дясно, защото взе да писва!!!
По темата изказах мнение,че хората слушащи такава музика,използват този сатанистки знак,а и самата музика влияе зле на психиката.
В Италия го използвали против уруки!
Явно чифутщината при тях навлиза в по-бързи темпове подмолно.
П.П.По повод препоръката на Запознат:
Не се пише"диялог",а диалог.
Не се пише"тея",а тия.
Не се пише"туко-така"'а току-така.
Не се пише "малумни",а малоумни
П.П.П.Знам,че си читава!Най-малко искам да се заяждам с някого,а камо ли с теб.
Аз слушам такава музика от 13 години и смятам, че съм достатъчно читава, за разлика от много други!
П.П. Изобщо не може да ме притесни по никакъв начин, че намираш грешки в поста ми. Щом имаш време продължавай да ме коригираш, даже предлагам щом си такъв ентусияст да ти дадат модераторски права и направо да вадиш червената химикалка!
На другите ще кажа - българина е вечно недоволен, а те хората на крака ни падат. Питай ме кога ще отида в Америка да им пея химна...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.