ПОЗДРАВ

преди 19 години 4 месеца #16321
Купон, дискотека, пропаганда. Така няма да стане туй, за което говорим. Пази боже да тръгнат да набутват Българската народна музика в калъпа на дискотеките.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16354
СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!

преди 19 години 4 месеца #16383

nik писа: СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!

Преосмислих доста, извини ме, ако съм те обидил с предишния пост.
Но ти преосмисли, след като не ме познаваш да знаеш, кой на какво ме учи,щото показва факта и ти колко си "навътре" в един идеал за България,след като казваш "България над всичко" ( малко звучи Германия над всичко), не вярвай на всяка куха фраза, която чуеш.
За песента ти казах, щом така са решили да изразят мнението си е тяхна воля, всеки сам си избира пътя да се изрази,и тяхните виждания и идеали не познаваш за да оплюваш.
Изграждаш си стена на вижданията пред света с такова мислене.

преди 19 години 4 месеца #16395
Съпротива,приемам извинението,постъпи благородно.В национализма съм достатъчно вътре/де да бяха всички толкова/,т.е.доказал съм и съм готов още да доказвам.Колкото до правата на разни изпълнители и т.н."културтрегери"-то свободата им е пожелателна, дотолкова,доколкото не вредят на сигурността на държавата,морала,добрите нрави,както се казва и не дебългаризират и не сеят аморалност сред поколението.А голяма част от тях това правят и то контролирано.Не е необходимо те да го осъзнават,важното е да го правят.Не всеки е наясно с това,за съжаление.Освен това свободата не е абсолютно понятие и с нея не бива да се злоупотребява,каквато е сега ситуацията.В момента имаме всички "права",освен да избираме и да защитаваме Родината си.ВСИЧКО е прикрито и завоалирано с елейни хубави слова за свобода,демокрация,либерализъм и прочие неосъществими глупости.Върху това мисли,защото огромна част от хората са вече в плен на матрицата,упоени са и точно те вярват на клишета.Това,което пиша е различно.Не робувай,търси корените на нещата,а те не са такива,каквито ни ги насаждат,точно враговете ни.Тук в сайта можеш да намериш достатъчно информация и не само от мен.

преди 19 години 4 месеца #16437

nik писа: СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!

Ник,що е ДЪРЖАВА? :plamp:
Да не те карам да чакаш за отговора-на нашия стар език това е дворът,заграденото място на собственика,дето го държи...ДЪРЖАВА...
А? :out:

преди 19 години 4 месеца #16454
meshter at.Не те разбирам,нещо не ти харесва ли?

преди 19 години 2 месеца #17806
Беше невероятно, когато Manowar изпяха химна на България на български!!! Аз лично бях възторжена! :aham:

vbox7.com/play:5ed66534

П.П. Е, Ерик Адамс (вокала) също се беше постарал да научи още няколко изречения на български, с помощта на които да го разберат всички фенове: "Най-после успяхме да дойдем в България. Българските мъже са много луди и диви. Българските жени са горещи и красиви." :yeah:

:)))))))))))))))))

П.П.П. Ето го и sound check-а пак с Българския химн! :)))

vbox7.com/play:29418433

преди 19 години 2 месеца #17809
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...ofsatan/kidrock0.jpg
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?

А тук има повече и за самата музика:

www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...rpics/10012/rock.jpg

преди 19 години 2 месеца #17810
На концерта на Manowar са им продухали ушите с много силен звук. Оплака ми се един мой приятел, който ходи и не издържал до края. Не е пропуснал концерт в Каварна, ама такова чудо не е чувал! Това на какво ви прилича?

преди 19 години 2 месеца #17811
Хм, аз пък не съм с такова впечатление! Миналата година пак бях в Каварна и не виждам голяма разлика в силата на звука...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.