ПОЗДРАВ
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Преосмислих доста, извини ме, ако съм те обидил с предишния пост.nik писа: СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!
Но ти преосмисли, след като не ме познаваш да знаеш, кой на какво ме учи,щото показва факта и ти колко си "навътре" в един идеал за България,след като казваш "България над всичко" ( малко звучи Германия над всичко), не вярвай на всяка куха фраза, която чуеш.
За песента ти казах, щом така са решили да изразят мнението си е тяхна воля, всеки сам си избира пътя да се изрази,и тяхните виждания и идеали не познаваш за да оплюваш.
Изграждаш си стена на вижданията пред света с такова мислене.
Ник,що е ДЪРЖАВА?nik писа: СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!
Да не те карам да чакаш за отговора-на нашия стар език това е дворът,заграденото място на собственика,дето го държи...ДЪРЖАВА...
А?
vbox7.com/play:5ed66534
П.П. Е, Ерик Адамс (вокала) също се беше постарал да научи още няколко изречения на български, с помощта на които да го разберат всички фенове: "Най-после успяхме да дойдем в България. Българските мъже са много луди и диви. Българските жени са горещи и красиви."
П.П.П. Ето го и sound check-а пак с Българския химн!
vbox7.com/play:29418433
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?
А тук има повече и за самата музика:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...rpics/10012/rock.jpg
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.