Ционската змия и новот им СССР,нанасят нов удар!!!

преди 19 години 4 месеца #15887

samvoin писа: Просто вашето идиотско поведение,наистина граничащо с това на пишманродозащитниците,отблъсква всички нормални и мислещи хора от темите ми,въпреки тяхната сериозност и вниманието което изискват те!
Затова се проваля всякаква сериозна дискусия тук,просто ебавате майката на всичко!

Не,

просто мисля че повечето тук са се напатили от провокатори

не казвам че ти си такъв!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15888

преди 19 години 4 месеца #15890

samvoin писа:

Tangru писа: Какво да говорим за хитлер?

Ционистите (тогава - бъдещите) плащат предизборната кампания, на хитлер!

Ако не беше хитлер, сега едва ли щеше да има Израел!

Все една и съща будалащина до побъркване!
Ами и да има нещо верон,евреите се увиват,като"бръшлян",както РНБ казват за тях,те опитват да превземат с пари всичко,но с Хитлер очевидно не успяха,дори да са опитали,когато видяха че със сила не могат да го спрат,нито с обструкции и когато видяха че печели народа и ще направят мъченик от него,ако го убият са решили да го купят просто и вкарат в схемата си,но не са успели!
И да има офшорки,които са го подкрепили,това нищо не значи,защото действията му бяха насочени срещу тия наднационални капиталисти и законодателството и защото тия пари са откраднати от германския народ отново,както у нас от Българския и той ги върна на притежателите им!

Не съм съгласен!

Но, мисля че трябва да отворим отделна тема по въпроса!

преди 19 години 4 месеца #15891

Tangru писа:

samvoin писа: Просто вашето идиотско поведение,наистина граничащо с това на пишманродозащитниците,отблъсква всички нормални и мислещи хора от темите ми,въпреки тяхната сериозност и вниманието което изискват те!
Затова се проваля всякаква сериозна дискусия тук,просто ебавате майката на всичко!

Не,

просто мисля че повечето тук са се напатили от провокатори

не казвам че ти си такъв!

Е пак добре,когато не си категоричен като шефа си,че съм...
След този еврейски закон,съвсем безогледното антихитлеристване ще бъде оправдано!
А за провокаторите,смятам че цяла България в една или друга степен пострада от такива,най-вече националистите вярващи на вербовани по-затворите бивши политзатворници,които се продадоха,или от страх взеха да служат на властта,а някои влезнаха дълбоко и стигнаха далеч в играта...

преди 19 години 4 месеца #15892
Аз не карам никой да ми вярва,нека чете мнения на големи Българи всеко от онази епоха за Третия Райх,нека проверява фактите,нека размишлява!
не искам сляпа "вяра" и куха,като поповете и комунистите!
просто събуждам размисъл и показвам гледната си точка,която е различна от вашата и заради която съм нападан!
Просто аргументите ви по-въпросите,са несъстоятелни,защото обективно погледнато няма логика в тях и не почиват на факти и доказателства,а на твърдения и на пожелателност!

преди 19 години 4 месеца #15893
Ето нещо за "благотворния" ефект на религиите върху обикновенните хора: www.vbox7.com/play:23d1c8ea

преди 19 години 4 месеца #15894
Провокатор щях да бъда,ако като Качо например призовавах към насилие на сляпо срещу присъстващите чужди общности у нас и към изстъпления и действия дискредитиращи национализма,пред нормалните и мислещи хора!
А аз констатирам факти и нека всеки сам си прави извода!
онова,към което призовавам,е организирането срещу властта ,което и вие твърдите че искате,ако не може с мирни средства,то тогава със нелегални и съпротивителни!Доколкото може в рамките на "закона " и мира ,нека бъде!
смятам че борбата за властта,е най-важния момент,защото без нея нищо не може да се прокара,всичко в друга посока е безсмислено хабене на енергия!
Знам,че за нас момента за борба за власт изглежда много далечен и недостижим сега,но всичко зависи от нашия народ,иска ли да живее,или е дошъл краят му!

преди 19 години 4 месеца #15895
Е,да."Serenity" е класика :cool: Ето още нещо на Godsmack - Time bomb

преди 19 години 4 месеца #15896
Аз не консолидирам,като Качо чуждите срещу Българите,като апелирам за безогледни действия сега срещу тях,или срещу националистите,дискредитирайки и развързвайки директно ръцете на "криминалните" закони срещу национализма!
според мен такива са провокатори,които нападат чужденци безсмислено от нееврейски произход да речем,така хем не удрят главните виновници,хем развързват ръцете на властта без да са я притеснили или накърнили!
Аз не отправям призиви,някой да бъде нападан битово,заради поризхода си,или преследван и тормозен,а просвещавам Българите относно расовите различия и възможните негативни и унищожителни последици от пренебрегването им!
Според мен разните качовц.и изпълняват поръчки на комунистите да ни дискредитират,освен че озърпираха възможността у нас да има легално,полулегално или макар нелегално стройно и дисциплинирано разрастващо се националсоциалистическо движение!
те пилеят в криворазбран расизъм и борба енергията на расовонастроени младежи,каращи пубертет предимно,които настройват към изстъпления и хулигански прояви,но самите те се крият и само феновете им го отнасят и така стават белязани и в невъзможност от изтощение по-глупости да работят,когато проумеят истината за нашата кауза!За борбата срещу властта!От която единствено има смисъл.

преди 19 години 4 месеца #15897
Темата вече съвсем се провали,както всички останали и затова аз спирам да отговарям по-нея и да я наблюдавам,тъй като и сега нещата се профанизираха!поне докато не се върнем конкретно към нея.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.