Ционската змия и новот им СССР,нанасят нов удар!!!

преди 19 години 4 месеца #15860
Явно си тук за да пишеш "Хитлер, та Хитлер...." до дупка.
Ади Шикългрубер е образец на това нак един човек може да доведе нечувани страдания на своя народ. Обикновения германец от войната на сам е с комплекс за вина, плаща на Израел 20% данък при всяка сделка заради "холокоста"и прочие заслуги на въпросния лидер.
Затова колко е ползата от Шикългрубер за днешна Германия - е очевидно, просто е показал как не трябва да се провежда национална политика.

Затова послушай ми съвета и се спри с този Ади за да не се намеси админа и да ти се загуби от менюто прозореца за постване в този форум.
То твоето вече е извън всякакви норми. Темата дето я захвана ти се стори тясна и сега караш по диагонал из форума с някакъв си чужденец там.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15862
Ами оръжието срещу този "комплекс" на германците,е да им се казва,ясно и категорично истината дали Хитлер беше виновен за тази война и дали е извършил нещата,за които го обвиняват и за това че той може би е едно от малкото неща заради което трябва да се гордеят и да вървят пред света с гордо вдигнато чело и пред Европа,а не отричайки се и плюейки го наравно със своите врагове,като първи безродници/Италианците отрекоха ли се от много по-незначителния Мусолини,или французите от своя още по-незначителен за света национал-шовинист и бивш масон Наполеон Бонапард?/!
Затова ако вътре,няма кой да им каже истината и гласът на националистите им е недостатъчен,то ние ще потвърдим,ако имаме силата и ще им кажем-ВЪРВЕТЕ С ГОРДО ВДГНАТИ ЧЕЛА ГЕРМАНЦИ!!!ВИЕ ИМАХТЕ ЗАВИДНО ВЕЛИК ВОДАЧ-ЧЕСТЕН,ГОРД и ОТКРИТ,КОЙТО ЗАГУБИ,САМО ЗАЩОТО НЕ ПРОЯВИ ВЕРОЛОМСТВОТО И КОВАРСТВОТО НА ВРАГОВЕТЕ СИ,КОИТО БЯХА НЕ САМО НЕГОВИ,А НА ЦЕЛИЯ ЧОВЕШКИ РОД и днес това се доказва!!!
Това е славна страница от немското минало!!!
Нали и Априлското възстание не успя,но ние не трябва да презираме Бенковски,както ни учат националните предатели,за потушаването му и клането в Батак,защото те доведоха до оцеляването и свободата на целия ни народ!?Същото е и внушението да презираме Хитлер за загубената война,не аз презирам управниците ни,които не депортираха чифутите и не испратиха войски на изток!!!
И го заявявам това,като Българин с гордо вдигнато чело,те се отказаха от живота на народа ни тогава,защото бяха слуги на западноеврейските масонски ложи и централи и разузнаванията им!!!
Битката беше загубена,за нас като много други!!!
НО ЧАСЪТ НА РАЗПЛАТАТА ИДВА!!!

преди 19 години 4 месеца #15868
"Днес обаче младежта в Москва се освобождава от мракобесието и тръгва масово по-примера на националсоциалистите в Германия,нещо което за срам и позор,у нас-съюзника на който Третия Райх и Хитлер дадоха даром толкова много не се забелязва!!!"

И какво толкова ни е дал Хитлер???Всъщност какво даде Хитлер и на своя народ...освен пепелта и разрухата?
И samvoin омръзна ми и на мен да чета, едва ли не, на всеки ред за тоя "чичо Ади".Малко ли са великите българи от миналото та ни даваш за пример някакъв вандал.
Освен това,стига си говорил едно и също бе!Извинявай,ако се засегнеш,но си досаден!

преди 19 години 4 месеца #15869
Срещу моите факти и аргументи,нямате контра такива,а просто плюете нещо и някого и го отричате,или искате да избягваме да говорим за него и да го поставяме до великите личности,само защото така е модерно и защото"всички го правят"/т е всички олигофрени и невежи,а също платени ционистки агенти,безродници ,предатели и дегенерати-подчовеци!/!
Е, аз не искам да бъда в крак с този"свят",състоящ се от такива каквито изредих дотук!
Вие си бъдете,колкото си щете част от това"общество"!
Да,аз съм "асоциален",защото това не е обществото ,което искам и за което бленувам,а това е антиобщество,което "мисли" по-този начин!

преди 19 години 4 месеца #15871
Наистина не виждам,какво дели в случая вашите мнения от антифашистките и антинацистките/сиреч комунистически/,както и вашия форум,по-изявления?
Ако вече ме баннете,то комуноидноста ще се открои съвсем ясно,както при другите!

преди 19 години 4 месеца #15872

samvoin писа: Наистина не виждам,какво дели в случая вашите мнения от антифашистките и антинацистките/сиреч комунистически/,както и вашия форум,по-изявления?
Ако вече ме баннете,то комуноидноста ще се открои съвсем ясно,както при другите!

Да не те е бъзе от бан нещо,а? Ще запееш за бан ти...реутана ти да не е бракуван?

преди 19 години 4 месеца #15873
Напротив,ще бъда горд,че от още един комунистически форум са ме изхвърлили и че у нас единствено ние указваме истинска съпротива,макар само на думи и с изказвания и смущаваме властта,хем сме малко!
ако ни изхвърлят от всякъде за разлика от вас,само това се доказва,нещо от което се гардея,че съм на правия път,щом от всякъде ме гонят!

преди 19 години 4 месеца #15874
Не виждам друг,по-гонен от мен и Кавхана,включително от 4свободното" интернет пространство,а за медиииното такова да не говорим,че на практика човек мислещ като нас,или поне частично говорещ като нас,не се е домогвал вече 20 години близо"свобода на словото" ,или се е домогвал в някоя кабеларка до телефонната линия за по-една минута или на кампаниите не са му били давани повече от 10-15 минути да говори/ако има положително отношение към фюрера и Третия Райх/!
като сме в услуга на властта толкова много и на евреите,защо тя не ни дава трибуна и не ни гали,както останалите"националисти"-антихитлеристи,които не са в нейна услуга,като -Боян,Сидеров и пр?
този факт опровергава напълно твърденията на Елтимир,че нацизма у нас и расизма са в услуга на властта!
Защо властта се страхува от подобно възраждане?Ами защото само ако подобна идеология вземе властта с тях и техните абсурди е свършено ,по-севсем законен и резонен начин-от самосебе си!

преди 19 години 4 месеца #15875
Говориш сякаш ти и самия свинктер на "Дупе" много завиждате на Движението...Май затова сте толкова "огнени".Когато ти пари на гъза,обикновено е от това,че си ял твърде много токсини и си получил възпаление.

преди 19 години 4 месеца #15877

samvoin писа: ...
Днес вече няма такава надежда,както и че несправедливия световен гнетящ ги "ред",ще се срине,защото той без сила и оръжие няма да се срине сам и по-мирен път,нито на избори,нито чрез дискусии!

Абе момче, къде ти е оръжието, като ще сриваш "гнетящия ред"?! Имаш ли си представа какво е състоянието на технологиите, ресурсите и местоположението на поддръжниците на тоя ред? Питам те пак - знаеш ли въобще кого да гръмнеш?

Мислиш ли, че имаш достатъчно време да се занимаваш с брътвежите на един обсебен. Твоят идол е имал дарба само в едно - да бъде художник. Но е пропилял и нея. Просто този човек бе ненормално властолюбив, посредствен в науките и достатъчно податлив на влияние, за да бъде носител. И беше оптимално използван, за да донесе в света ни и да материализира великото Зло.

Проблем на повечето хора е, че не познават наистина голямото Зло. Ние всички няма никога да сбъркаме, когато става дума за обида, кражба, изнасилване, убийство и всякакъв тормоз. Но хората рядко са способни да видят в добре облечения, красив, учтив и талантлив поет чудовище, способно да преобърне света им.

Не е необходимо оръжие за сриване на "гнетящия ред". Той се срива безпроблемно и сам. Но този срив може да продължи безкрайно и това напълно устройва поддръжниците на "гнетящия ред". Защото в този процес едни от бойците губят надежда и се предават (стават поддръжници на Злото), други отдават жизнената си енергия в неравната борба. Така напускат озлобени или паднали духом, като в тези два случая Злото ги е омърсило, т.е. променило.

Не е ли по-ценно да сме недосегаеми за Злото. И ние всъщност сме недосегаеми. То не може нищо да ни направи, ако ние не му позволим. Ще ни убие ли? Та ние сме вечни. Ще ни подмами с власт, сила - та ние можем да ги имаме, но освен това желаем да ги приложим по друг начин.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.