ЛЕМС

преди 19 години 4 месеца #16202
Имаше време,когато поустовете под ник-името "ЛЕМС" се открояваха с досадно осторумие,стараещо се с всички сили да задълбае по-надълбоко.Само че при всичките усилия,това остроумие сякаш копаеше в скалата и си остана плитко като налеп.

Сега вече поустовете са изключително отегчителни.А когато видя ония безразборно окликани емотинкони направо ми идва да им ги закова на тъпите мутри с една тупаница.

На по колко години са тия ЛЕМС ? Не им ли е време да измрат или пък са млади? ЛЕМС ЛЕМС ЛЕМС все едно муха ми каца по носа и само чакам да видя,кога ще се удави в чая.Няма ли кой да ги банне? Къде е рулото вестник,когато ти трябва...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16218
ЛЕМС се оттеглиха заедно с оттеглянето на тъжбата срещу мен. Те загубиха тая битка. Според мен е време да си насочим мислите към по-полезни неща.

преди 19 години 4 месеца #16270
"Защо злобееш, че спечелих делото, Силвия? Това дело беше несправедливо и гадно от самото начало. Ти го предизвика, нали? И сега място не можеш да си намериш, че си го загубила. Остави делото, минало е. Не търси реванш, че пак ще загубиш. Има по-важни неща, но не ме обричайте на нови страдания, че ще си затворя очите и ще се престоря, че нищо не знам. Дори ще се престоря, че не знам и оня език, на който съм говорил на сън, и от който ти /или някой друг от вашата група/ каза, че са го побили тръпки. А уверявам те, съвсем скоро ще има нужда от някой, който знае този език. Уверявам те, че друг, освен мен няма да откриете на цялата си шибана планета."

"Новината за прекратяването на делото разбирам от теб. И те поздравявам с резултата: ЛЪЖАТА ПОБЕДИ! Стана, както го искаше!"

преди 19 години 4 месеца #16272

Елтимир писа:
"Новината за прекратяването на делото разбирам от теб. И те поздравявам с резултата: ЛЪЖАТА ПОБЕДИ! Стана, както го искаше!"

Тези думи биха били достатъчни за мен да забраня достъпа на ЛЕМС.Това е признание,че оправданията й(им) са лъжа,което превръща поустовете им във фруд.

преди 19 години 4 месеца #16274
Важно е това: Дори ще се престоря, че не знам и оня език, на който съм говорил на сън, и от който ти /или някой друг от вашата група/ каза, че са го побили тръпки."
Тогава не бях спал две денонощия и съм заспал. На сън съм говорил нещо, от което тя призна, че са я побили тръпки. Макар да не е разбрала нито дума. Побили са тръпки от самия език, на който съм говорил.

преди 19 години 4 месеца #16275

Елтимир писа: Важно е това: Дори ще се престоря, че не знам и оня език, на който съм говорил на сън, и от който ти /или някой друг от вашата група/ каза, че са го побили тръпки."
Тогава не бях спал две денонощия и съм заспал. На сън съм говорил нещо, от което тя призна, че са я побили тръпки. Макар да не е разбрала нито дума. Побили са тръпки от самия език, на който съм говорил.

Тука ми стана интересно..?!!!
За какъв език иде реч..?!!!

преди 19 години 4 месеца #16279
Сюейн. Като "с" се изговаря между "с" и "ш". Трудно е да се представи с Кирилица. С латиница ще е още по-зле.

преди 19 години 4 месеца #16280

Елтимир писа: Сюейн. Като "с" се изговаря между "с" и "ш". Трудно е да се представи с Кирилица. С латиница ще е още по-зле.

Значи ще трябва да го чуя с ушите си...!!! :tooth:

преди 19 години 4 месеца #16281
Не че не смятам,че този факт буди интерес.Просто го смятам за закономерен и не чак толкова изненадващ...Побили са я тръпки,не защото не го е очаквала,а защото това,което си казал,е било насочено към нея,ако ме питаш...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.