ЛЕМС

преди 19 години 4 месеца #15823

Елтимир писа: Силвия, ти си една лъжкиня. Върви си в Хелиопол край Абакан, тук нямаш повече работа. Същото се отнася за останалите от групата ЛЕМС.

ЩЕ ТИ СЕ, МА НЕ ЛЪЖА!!!
И ... няма да напусна Родината си!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15824

PARADOX писа:

ЛЕМС писа:

Елтимир писа: Силвия, може би се питаш къде сбърка? Ще ти кажа, но след като ти кажа, връщане няма. ти сбърка, като се опита да говориш от името на моя Наставник. Нещо повече - ти се опита да го приравниш към твоя извратен "водач". На този свят има нещо, с които не можем да си позволим гавра.

Аз не греша за ВАЖНОТО.

"1984"+ ... 22

ЛЕМС...!!!!

Кво бе, "ЕЕф"?

преди 19 години 4 месеца #15825

ЛЕМС писа:

PARADOX писа:

ЛЕМС писа:

Елтимир писа: Силвия, може би се питаш къде сбърка? Ще ти кажа, но след като ти кажа, връщане няма. ти сбърка, като се опита да говориш от името на моя Наставник. Нещо повече - ти се опита да го приравниш към твоя извратен "водач". На този свят има нещо, с които не можем да си позволим гавра.

Аз не греша за ВАЖНОТО.

"1984"+ ... 22

ЛЕМС...!!!!

Кво бе, "ЕЕф"?

Хахахахаха....!!! :tooth: :karte4: :tooth:
Какво да бъде този път..?!!!
Нека не се повтаряме с кестените...
Какво ще кажеш, за слънчевата светлина..?!!
Не мислиш ли, че кожата ти е податлива...?!!!
Или да не бъда толкова лош..?!!!

преди 19 години 4 месеца #15826
"1984"+ ... 22
Излиза 2006-та, годината на нейния провал. И за 19-ти излъга, разказа за 20-ти. Писна ми от лъжи! Искаше да я оставим на мира, и когато махнах темата за нея, тя започна поредната си атака. Тоя път обаче тя е слабата, а силните сме ние.

преди 19 години 4 месеца #15901
Ето ви един къс от света на ЛЕМС: www.vbox7.com/play:2a0ca117

Пътя към ада е покрит с добри намерения...

преди 19 години 4 месеца #15904

Елтимир писа: "1984"+ ... 22
Излиза 2006-та, годината на нейния провал. И за 19-ти излъга, разказа за 20-ти. Писна ми от лъжи! Искаше да я оставим на мира, и когато махнах темата за нея, тя започна поредната си атака. Тоя път обаче тя е слабата, а силните сме ние.

Чакай малко ... в неделята ти ме попита какво съм правила предния ден , т.е. в съботата (21 април)!! То и в писмото ми си е цитирано!!!

На 20-ти си бях в апартамента - в София е.
И на 19-ти не съм напускала София! И пак имам с какво да го докажа:

Точно по обед - в 11.35 теглих от ДАБЧ документи-дубликати за произход на мои клиент + да взема едно УБП с направена корекция. 2 преписки не ми бяха придвижени, та останаха за следващия четвъртък. На гишето без лична карта и пълномощно, които ОПИСВАТ!!! не можеш и справка да направиш, камо ли да вземеш документ!!!
После пак имах срещи в кафенето в двора на ДАБЧ .. докъм 15.30.

Писах ти още и че от 16.03.2007 не съм напускала София, Елтимире!

:mad5:

Колкото до игричката с цифрите - не се прави, че не я разбираш:

"1984" - това е име на книга (на Дж. Оруел), от която се СТРАХУВАШ, Ангеле!
22 - пък е другата ти фобия и мек намек за едно лъжливо `погребение`, на което ме повика преди 2 години. Разказвал ли си на форумците тук за ТОВА?

И последно: не съм те молила да махаш темата, а само да спреш да пълниш пощата ми в АБВ-то с параноични писма, пълни с голословните твърдения и заплахи.

:frown2: :plamp: :karte4:

преди 19 години 4 месеца #15905
Ето ви още малко от нейната същност: www.vbox7.com/play:57543342

преди 19 години 4 месеца #16189
ЛЕМС, защо ни губиш времето с детайли от твоето ежедневие, след като сме поставили ясни и конкретни въпроси?

преди 19 години 4 месеца #16193

Севар писа: ЛЕМС, защо ни губиш времето с детайли от твоето ежедневие, след като сме поставили ясни и конкретни въпроси?

Привет, Админе!
Кво да правиш: УЧА СЕ! НЕПРЕКЪСНАТО и винаги от най-добрите! Обогатявам арсенала си от оръжия (словесни!!!).

Пак си до болка неясен в изказа, Севар, но няма да правя анализ на хаотичността в мислите ти. Разбирам, че си подразнен - аз също и ... напомням:
Като ме питат винаги отговарям и ИЗИСКВАМ от събеседника ми също да отговаря на въпросите ми. А виж какво получавам:

"Контролен панел
Re:да забравя, Аз? НИКОГА!
[ Препрати | Отговори ]
Лично съобщение
Елтимир
Re:да забравя, Аз? НИКОГА!, Apr 23 2007, 06:18 PM
Delete Post Quote Post

Група: Модератори
Съобщения: 11350
Дата на регистриране: 17-July 05

Защо трябва да коментирам? Ще коментирам и ще пиша каквото си искам.

[ Добави потребителят в книгата с адреси ]
Mini ProfilePMEmail Poster
Top"

И сега на темата: Въпрос без отговор - НЕ ОСТАВЯМ. И на вашите бръщолевяния и лъжи - пак съм отговорила.
Е, не както го искате, а каквато е Истината. А че тя не ви изнася и не се вписва "мисловни" модел на параноичните пихтии дето се плискат в черепите ви, това си е ваша грижа!

Колкото до "губенето" на време: твой си избор, ваш де. Мога да го напиша и в пощата, като отговарям на поредните плюнки на Елтимир. Спестявам времето му - той така или иначе ще го изнесе в нета...

8-)

П.П.Ако не си схванал, пояснявам: цитатчето е ЛС от Идола ти, което можеш да провериш. :plamp:

преди 19 години 4 месеца #16195
Още съм жив, за ме превръщат в идол. Лидер също не съм. От горното са мои единствено думите: "Защо трябва да коментирам? Ще коментирам и ще пиша каквото си искам."
Да, нямам намерение да коментирам всичко, което Силвия напише. Сега ми е написала ЛС, че съм се издънил. Не, издъни се тя. Нейният замисъл се провали, провали се замисъла на нейните шефове. Нека да публикува отговора на Дришков и ще стане ясно как са навързани като свинки черва. Сега в задачата се пита коя е голямата Свиня. Защо ли ми се струва, че някои я наричат мадам Йехова? Вижте темата за ЕС и поясненията на anti666.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.