Спас Минков - Сабазий

преди 19 години 4 месеца #16079
От темата за провокаторите мисля да минем към по-висша тема. тази за политиците и политичките. Презди малко поставих в галерията една снимка, за която човекът, който ми я прати твърди, че има вероятност да е на г-жа Емел Етем ханъм. Не съм сигурен, затова ви моля да я погледнете по-внимателно. Също така си позволих да изрежа нещото, което се намираше в устата на дамата. Е, не съв сем цялото, за да е ясно за какво говорим. Моля за извинение, ако някой прецени, че снимката е прекалено неприлична. Тя беше още по-неприлична, та се наложи да я цензурирам.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16089
А онова дето изряза и сега не се вижда - имаше ли следи от предишно ритуално рязане или си беше с оригиналната кожа? Питам за да се разбере с какъв си имала работа - дали е бил мохамеданин.
:hammer:
А наистина тази може да е Етемката, но кога е била млада и хубава.
А как само гледа в лицето фотографа си и следи вероятно за усещанията му. Т.е. ползва обратна връзка и се опитва да се усавършенства. :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.