Относно "Waffen SS" и други чуждици...

преди 19 години 4 месеца #14970
Е как да го исползват като и от двете страни на барикадата в дълбокия тил стоят последователите на Йехова..?!!! Съгласен съм...!! Холокост няма в смисъла, който му придават чифутите! Всичко, просто е едно окрупняване на еврейския капитал, от самите еврей..!!! Друг е въпроса, че Хитлер се е заиграл със сили, от които е трябвало да бяга...!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #14971

PARADOX писа: Е как да го исползват като и от двете страни на барикадата в дълбокия тил стоят последователите на Йехова..?!!! Съгласен съм...!! Холокост няма в смисъла, който му придават чифутите! Всичко, просто е едно окрупняване на еврейския капитал, от самите еврей..!!! Друг е въпроса, че Хитлер се е заиграл със сили, от които е трябвало да бяга...!!

Въпроса за Холокауста прочети това интервю:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...php?act=ST&f=2&t=362
Трябва да приключим за днес спора, че ми се налага да излизам.
Приятно четене.

преди 19 години 4 месеца #14972

НСъпротива писа:

PARADOX писа: Е как да го исползват като и от двете страни на барикадата в дълбокия тил стоят последователите на Йехова..?!!! Съгласен съм...!! Холокост няма в смисъла, който му придават чифутите! Всичко, просто е едно окрупняване на еврейския капитал, от самите еврей..!!! Друг е въпроса, че Хитлер се е заиграл със сили, от които е трябвало да бяга...!!

Въпроса за Холокауста прочети това интервю:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...php?act=ST&f=2&t=362
Трябва да приключим за днес спора, че ми се налага да излизам.
Приятно четене.

На въпроса ти за българските евреи загинали за свободата на България:

1. Никога не можем да бъдем сигурни за какво точно са умрели! За свободта или дюкяните и манифактурите си..?!!!!

2. Евреинът по рождение не е лош...!!! Дефакто той не е и евреин, понеже е невинен в детското си невежие...!!! Евреинът става такъв, след като започне да посещава синагога и не бъдат извършени определени ритуали... Тогава евреинът буквално престава да бъде човек..!!! В него се вселява нещо друго, което не е от тук...

преди 19 години 4 месеца #14974

PARADOX писа:

samvoin писа: Тази тема за мен се изчерпи,понеже простака като няма какво да каже и започва да обижда,за това за мен спора приключи и аз се чувствам победител в него!
Повече спирам да пиша на нея и да я посещавам,тъй като на последните ми въпроси отговор не получих,а обидни квалификации,каквито между другото всички комуноиди с нечиста кръв започват да ръсат,когато безсмислиците им бъдат изобличени.
Дотук по-този въпрос,освен това спора много излезе от поставената тема според мен!!!
Тук Адолф Хитлер ли се обсъждаше или какво е Вафен СС?

1. Не ме засягай на кръв, защото ще ти пусна такава от места за които дори не подозираш, че може да ти тече...!!!!!

2. Темата бе за това, че бъркате национализма със националсоциализма и смятам, че ти го онагледих прилежно...!!!

3. След това ти се изцепи, че трабва да вземаме за пример Германия и аз ти обясних(и не само аз), че няма нужда,защото в действителност процеса е бил обратен...!!!!

4. После се наоложи да ти обясня и някои факти за нацистка германия, които на теб не ти харесаха с оглед на възгледите ти, но това е само твой проблем...!!!!

5. Ако не искаш да ти завра обръсната глава в задника, спазвай тона на благоприличие...!!! Не съм аз този, който влезе във вашия форум и започна да ви навива да приемете Тенгрианството или да изповядвате нашите виждания, напротив...

Не съм с бръсната глава,а с много дълга коса,комуноидна откачалко и не ме заплашвай,аз съм готов да ти кажа кой съм и местонахождението си,както и някои факти да ги потвърдя с името,ЕГН-то и подписа си,ако има пред кого и заради кого,ама и вие като ви гледам особено ти сте мишоци,почти като "БРЗО" и почна да обиждаш,като тях!
Ти пръв почна с обидните квалификации и това е лесно доказуемо,не спекулирай и не лъжи толкова нагло!
Не съмотрекъл това за взаимството ама ти или явно и не следиш точно мисълта ми какво пиша,или така ти изнася да лъжеш!
А що се отнася до еврейските"факти" които ми изнесе просто си ги наври отзад,защото ги опровергах почти всичките,а ти не можеш да ги подплатиш и докажеш с нищо,това са твърдения,което публикуваш и то пропагандни с присъщия на евреите патос на омраза и истерия!
То тяхната шизофрения няма край,те щом и в превъплъщения на"антисемити" взеха да влизат,само и само да прокарат нови лъжи...
Казах,че трябва да се следват фундаментите на националсоциализма,защото по-цял свят и в цялата история,всички управляващи националистически власти-успешни са се крепяли на тези фундаменти.
Можеш ли да ми покажеш националист по-света-известен или управляващ,който да отрича и оплюва Хитлер и да не е расовомислещ или поне расовоговорещ и боравещ с расови категории?
Това че тези фундаменти са вечните фундаменти на успешна и просперираща държава и ги е имал в Древна България е така и то много преди Хитлер,както арийските добродетели са много преди Християнството!
Обаче все пак Хитлер е един по-съвременен пример на прокарване на тези фундаменти и извел ги в написано учение и политическа доктрина в съвременен план,като е синтезирал съществуващия арийски исторически опит на държавността и националния просперитет,да от там е извел тези фундаменти,но това причина ли е да го плюем?
Да речем че също така освен че беше наш съюзник и будител на цяла Европа а и целия свят,просто е най-плют от тези които ни газят и само причината че споменавайки го с добро и че е ангел в сравнение с тях,възварвам червата на управляващите и техните господари е достатъчна да го споменавам с добро и така се откройваме от останалите!
Какво,нагаждачите към статуквото които плюят Хитлер,за да не ядоста властта или за да вървят накъдето духа вятъра,са по-патриоти и от нас?
Ами то утре могат да издадат закон да давам на еврите и задник,аз ще им дам ли?То утре могат да ни внушат и да почне прапаганда,че трябва пак чалмите да сложим,през петте века Българите сложиха ли чалмите?
Аргумент ли е дори това,ако е забранена истината със закон,да не се казва?
А да не говорим,че според неспазваната и нелигитимно наложена конституция,всеки има право ушким на"свободно мнение" и на "свобода на политическите възгледи",никъде не пише там че е забранено да си нацист и даже да регистрираш такава партия и се явиш на избори,но виждаме че в нарушение на закона се преследват хора заради убежденията им от дрипавата милиция,по-дрипава и от старата!
И то най-вече хора,хвалещи Хитлер се преследват и доникъде не са допускани,виждаме че "националистите"-рогатели на националсоциализма и Хитлер,са лансирани по-всички медии,не е ли съмнително че в Русия-"враг" на Хитлер има нацистка организация в парламента а у нас не?
И че в България 15 години"свободно слово" не видяхме никой който да говори хубаво за Хитлер в медиите,или пък не е говорил и 15 минути ако е допуснат/като отец Гелеменов/?
Кой е истински националист и истинска опозиция и от кой власта се страхува да допусне на светло-нацистите,или антинацистите,ненацистите,или нацистите?
От други "националисти" е изобилие,ама националсоциалист не съм чул в една кабеларка да се чуе,дори по-телефонни линии,камо ли в предаване или водещ на предаване да има.
Коя е истинската опозиция от която властта се плаши тогава?
Нека си направим извода,защо ако нацистите са удобни за властта не се допускат публично и са преследвани,а много опасните"националисти"-ненацисти и антинацисти,са пускани навсякъде,включително и до парламента?
Защо нацизма не е лансиран и толериран от властта,като другия"национализъм"/при който думите нация и българин са неясни/,като е еврйски и в услуга на комунистите според някои"антикомунисти",че дори и комунистически бил/макар че по-основи е противоположен единствено той на комунизма/?
На последните въпроси е много желателно да ми се отговори!!!

преди 19 години 4 месеца #14978

Научи се да пишеш,защото виждам че това вече не са технически грешки,това между другото.
И как ще се борим с тези"сили",ако са непобедими и трябва да бягаме от тях и вие ли които бягате и не се заяждате с тях,ще ги победите?
Е ние,няма да бягаме а ще излезем очи в очи,защото не вярваме в еврейското всесилие и"Богоизбраност",но смятаме че евреите са бич Божии за човечеството ,който трябва да бъде отстранен от националните държави и най-вече от властовите позиции,така че мислим да го направим,или поне да се борим в тази посока!
Ти явно ги смяташ че са "Богоизбрани" и високоинтелигиентни,щом нямало как да се победят!
А ние смятаме че са най-бастардния и нискоинтелектуален народ,оцелявал само с подлост и благодарение на наивността и търпимоста на нашата раса и най-вече на Българите,но мислим да променим това,отваряйки системно очите на хората и неотлъчно.

преди 19 години 4 месеца #14979

samvoin писа:

Научи се да пишеш,защото виждам че това вече не са технически грешки,това между другото.
И как ще се борим с тези"сили",ако са непобедими и трябва да бягаме от тях и вие ли които бягате и не се заяждате с тях,ще ги победите?
Е ние,няма да бягаме а ще излезем очи в очи,защото не вярваме в еврейското всесилие и"Богоизбраност",но смятаме че евреите са бич Божии за човечеството ,който трябва да бъде отстранен от националните държави и най-вече от властовите позиции,така че мислим да го направим,или поне да се борим в тази посока!
Ти явно ги смяташ че са "Богоизбрани" и високоинтелигиентни,щом нямало как да се победят!
А ние смятаме че са най-бастардния и нискоинтелектуален народ,оцелявал само с подлост и благодарение на наивността и търпимоста на нашата раса и най-вече на Българите,но мислим да променим това,отваряйки системно очите на хората и неотлъчно.

Виждам, че вече започваш да се запенваш и в яда си започваш да говориш още по-големи глупости...!!! Хайде да си говорим откровенно с тебе и малко по-спокойно, защото в противен случай наистина ще поискам от тебе да си обменим координатите не за да продължим историко-философския си спор, а физически да се саморазправя с тебе...!!!!

Давам ти за пример НСъпрорива, с който сте съмишленици и аз много уважам, и както виждаш нищо не ни пречи да спорим и да търсим истината...

Кажи ми, кое те самоопределя като националсоциалист лично теб..?!!!
Нямаме спорове относно евреите по-принцип...!!! Разминаванията ни са относно това, дали някои немци, не са били евреи или повлиани от такива...!!!
Забрави, какво съм ти писал аз! Виждам, че не го приемаш и за себе си сигурно си прав...!!! Както вече се уточнихме историята и истината са субективни понятия... Защо не поровиш сам и не потърсиш доказателства на моята теза, които не ти звучат еврейски..?!!
Ето аз в момента чета с интерес матеряли от НСъпротива и не съм получил сърдечен удар още...

преди 19 години 4 месеца #14981
Не ме плаши никаква разправа,нито да си дам координатите!
Обаче ти не оспори абективния факт,който ти посочих днес и ни е пред очите!
Защо хора оплювачи на Хитлер се допускат до медиите като "врагове на властта",а такива които имат положително отношение към него не сме чули 15 години вече?
Нали нацистите и Хитлер са били и са еврейски слуги,а останалите"националисти" не са?Както и днешните нацисти са.
Защо фактите показват друго и управляващата еврейска система я страх от симпатизантите на Хитлер,както и от ревизионистите изобщо по-този въпрос?
Нали са в техна услуга,или са лесноразобличими от тях и няма от какво да се плашат,защото нацистите или са"заблудени" или лъжци според теб?!
Канкретен въпрос и чакам конкретен отговор,преди да продължа с каквото и да било!

преди 19 години 4 месеца #14988

samvoin писа: Не ме плаши никаква разправа,нито да си дам координатите!
Обаче ти не оспори абективния факт,който ти посочих днес и ни е пред очите!
Защо хора оплювачи на Хитлер се допускат до медиите като "врагове на властта",а такива които имат положително отношение към него не сме чули 15 години вече?
Нали нацистите и Хитлер са били и са еврейски слуги,а останалите"националисти" не са?Както и днешните нацисти са.
Защо фактите показват друго и управляващата еврейска система я страх от симпатизантите на Хитлер,както и от ревизионистите изобщо по-този въпрос?
Нали са в техна услуга,или са лесноразобличими от тях и няма от какво да се плашат,защото нацистите или са"заблудени" или лъжци според теб?!
Канкретен въпрос и чакам конкретен отговор,преди да продължа с каквото и да било!

Защо да оспорвам факт...?!! Не усещаш ли, че говорим за едно и също само дето гледните ни точки за различни..?!!! Как ще допуснат да говори някой, който ще обяви на всеослушание, че холкост не съществува...?!! Че евреите са идеолозите на собственото си "гонение"..?!!! Че една от истинските и основни причини, за избухването и на двете световни войни е създавнето на еврейска държава точно там където е била преди 4000 хил. години, и окрупняване на юдейските капитали за целите на новия световен ред (глобализма, на който сме свидетели вече) и заличаването на последните останали древни арийски нации...?!!! Разбери приятелю, те са използвали немците, защото са корав и дисциплиниран народ и добри войници..!!! Подпалили са чергата им, за да създадат причинно-следствени връзки които (забележи) им "вързаха гащите" за 100 г. напред...!!! Не случайно в Оста членувахме и ние, и Японците...!!! Все народи доказали качествата си на войни в историята... Народи, които могат да устоят достатъчно време за да проработи плана им... Нека ти поднеса, събитията под малко по-различен ъгъл, ако нямаш нищо напротив..?!!

В Германия немците започват да "гонят" евреите, превръщайки ги в "мъченици"... Англия, като доказана чифутско-масонска бърлога, започва да надига вой, защото останалите държави малко не "ебават" в началото..!!! Проблема ескалира и става международен (в Копенхаген едни евреи, казват на други евреи, че търговията им, следователно и парите им вече няма да са съвсем техни)...!!! В отговор Англия обявява война на Германия... По една "чиста случайност" в същото време индустрията в масонските Съединени Чифутски Щати, заработва на незнам си колко хиляди процента (и пак абсолютно случайно излиза от голямата депресия), въоръжавайки цяла Европа, която вече е в пламъци в т.ч. и СССР, където пак по една случайност, комунистите също подкрават евреите (напомням, че първото име на Сталин е Йосиф - не станаха ли много..?) Втората война свършва...!!! Една от основните цели е посигната..!! Европа е в руини..!!! Десетки милиони не-евреи (арийци) са мъртви... Света е разделен на две от "желязната завеса"..!!! Започва втората фаза от "великия план за нов световен ред"...!!! Докато от двете страни на "Берлинската стена" държавите и нациите започват да се обезличават и размиват (Създава се НАТО/ОТАН и ОН, малко по късно СИФ, а още малко по-късно и Евросъюза)..!!! В тази суматоха, след кървав терор чифутите създават измислената държава Израел и поставят света пред свършен факт..!!! Региона силно се дистабилизира (близкия изток)..!!! Чифутските американски петролни компании започват инвазията си в арабските държави (създава се ОПЕК)...!!! Западна Европа е възтановена и стабилизирана (плана "Маршал" си е свършил работата. Създадени са необходимите структури)..!!! Време е за следващата фаза..!!! Тогава едни евреи се обаждат на едни други евреи... И Източния блок рухва...

Поръсаждавай малко над това, без да си преднамерен!!! Надявам се, че това не ти звучи прекалено чифутско...!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

преди 19 години 4 месеца #14989
Един от начините да преминеш към новото,е да постигнеш пълен хаос и от него да изградиш структурата на новото.

Друг похват е пълно резервиране на силите за външни изблици и съсредоточаването им във вътрешния постепенен прелом.Новото само ще измени старата форма.

По който и да се тръгне,винаги всички имат полза.Но ако едни се вкарат в пътя на първия начин,а другите се насочат към втория,ползата може да бъде контролирана.Хитро,нали?

Виждаш кои са вкарани в първия път,кои във втория и за кои в крайна сметка е ползата,нали samvoin?

преди 19 години 4 месеца #14992
Покойният Никола Маринов Николов ведннъж зададе интересен въпрос. Защо няма издадена присъда от Нюрнрбегския процес срещу Адолф Хитлер.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.