Относно "Waffen SS" и други чуждици...
Ми щом е да спорим, да започнем, само трябва да изтичам до магазин да си взема бира, че ще е доста дългоPARADOX писа: Обърнете внимание къде е роден чистия ариец Хес...!!!!
Започвам една поредица за нацистките лидери, понеже някой хора им е забавно да редактират постовете ми за да се "изложа"...!!!!!
Рудолф Хес
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Рудолф Хес
германски политик
Картинка:Rudolf Hess November 1945.jpg
Роден: 26 април 1894
Александрия, Египет
Починал: 17 август 1987
Берлин, Германия
Рудолф Хес (немски: Rudolf Heß) е роден на 26 април 1894 година в град Александрия, Египет.
Немски политик, член на Нацистката партия (номер на партийния билет: 16), близък сътрудник на Хитлер.
През 1941 година, пилотирайки самолет се отправя към Великобритания, както казва той с цел - Мирни преговори.
Веднага е задържан от британските военни като военопленник.
Берлин обявява че Хес не е с ума си. Обстоятелствата около плановете на Хес и до ден днешен са неясни.
През 1945 г. е изправен пред трибунала на Нюрнбергския процес като номер 2 в списъка, след Херман Гьоринг.
Адвокатите пледират невменяемост, но истината е, че Хес отговаря напълно смислено.
Осъден е на доживотен затвор (съветския съдия, заявява особенно мнение, настоява за смъртна присъда).
Затворен е в затвора „Шпандау“ в Берлин.
След освобождаването на друг обвиняем по процеса Алберт Шпеер през 1965 година, Хес остава единствения затворник в затвора.
На 17 август 1987, 93 годишния Хес е намерен в килията си мъртъв с електрически кабел на шията.
По официални данни се е самоубил, но семейството му твърди, че е убит.
Ежегодно в деня на смъртта му, неонацисти от цял свят правят пронацистки събрания
Първо за редактирането на постовете ти, ми единсвенно някой модератор може да го направи това, както виждаш аз съм със статус потребител.
Първо преди започнеш да цитираш някой источник провери какъв е той.Поне нас така ни учат в университета, да проверим преди да използваме литературата.
Самата "свободна енциклопедия" е анти-националистическа, опитай да публикуваш нещо в нея, което е "политически некоректно" и ще видим колко време ще остане статията?
Сами ти източници на какво се опират, където ги четеш тези неща за "свободата" и "истината" в демократичното ни общество?
Истеричната война, която се води против тези хора, дори толкова време след смърта им, не е ли малко странно това ?
Защо можем да спорим и да доказваме по математически модел, че бог не съществува, но нямаме право да разискваме това за холокауста?
Няма да говорим, че днешните "интелектуалци" са слуги на правителството, защото, ако правителстовто им нареди да напишат нещо, на пук ще направим друго.Просто това са взаймни интереси: икономически, политически и т.н.
П.С.
За Хес дори се твърди, че това не е той на процеса, има филм за това, ако искаш ще ти го дам, но преди да пастваш никому ненужни работи, прочети повече малко повече.
Отдавна са забранени тези демонстрацията за Хес, дето тези писачи реват и мрънкат за сбирка на нацистите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Точно в колективизма на хората за съпротива, да се бунтуват е реалното нещо, не само меренето на пишките.Спорт-Здраве писа:
Съвсем намясто,за хора,използващи много чуждици и неясни понятия,Парадокс грижливо е извел тълкувания на някои думи в началото на темата.Прочети ги като допълнителни сведения.А защо не и цялата тема...НСъпротива писа: И може би точно тия хорица, дето викаш ходят с опъната рачичка са единсвените хора, който реално са на улицата и показват, че все още има хора с национална идея.
Няма значение, дали някой ще с бръсната глава, ще ходи на мач или на парти някаде, когато стане дума за България, всички се бунтуват.
С клишетата на ВМРО някак си става смешно, да се говори, какво е български националист и какво не е.
НС идеологията е не да обичаш Германия, а да обичаш родното си.По-вашата логика, значи на всички НС активисти по света мечтата им е да отидат в Германия ?
А какво е фалшивия патриотизъм дето някой хора ни го тикат в носа постоянно, не е ли точно сляпа лоялности подчинение.
Не започнаха ли точно след втората световна война, контрола на умовете на хората по нов начин, защо стария не върви вече с терор и насилие.
Да контролираш мозъка на хората, най-добрия начин на подчинение, посредством вестници, реклами, телевизия, "свободни" и-нет страниците и т.н.
НСъпротива, хаиде да поспорим и с тебе..!!НСъпротива писа:
Точно в колективизма на хората за съпротива, да се бунтуват е реалното нещо, не само меренето на пишките.Спорт-Здраве писа:
Съвсем намясто,за хора,използващи много чуждици и неясни понятия,Парадокс грижливо е извел тълкувания на някои думи в началото на темата.Прочети ги като допълнителни сведения.А защо не и цялата тема...НСъпротива писа: И може би точно тия хорица, дето викаш ходят с опъната рачичка са единсвените хора, който реално са на улицата и показват, че все още има хора с национална идея.
Няма значение, дали някой ще с бръсната глава, ще ходи на мач или на парти някаде, когато стане дума за България, всички се бунтуват.
С клишетата на ВМРО някак си става смешно, да се говори, какво е български националист и какво не е.
НС идеологията е не да обичаш Германия, а да обичаш родното си.По-вашата логика, значи на всички НС активисти по света мечтата им е да отидат в Германия ?
Първо ми дифинирай термина "Истина"...
После се оптай да дефиниташ и "История"....
Ако успееш да ми дадеш обективни, а не субективни дефиниции ще продължа разговора си с теб...!!!
П.П. Относно достоверноста на Уикипедия, ще отговоря следното: Ползвах я като най-бърз за момента (в къщи) сайт.. Кажи какви езици позваш и ще ти дам линкове и към много по-серьозни источници, където ще прочетеш същото (и което пак няма да приемеш, защото не съвпада с твоето мнение)...!! Обърни внимание на поста на Иван, преди да се изложиш като samvoin
Истината ми драги парадокс е това, което ти вярваш да е така, да се базираш на факти на някой "интелектуалец", който може дори да не съществува.PARADOX писа:
НСъпротива, хаиде да поспорим и с тебе..!!НСъпротива писа:
Първо ми дифинирай термина "Истина"...
После се оптай да дефиниташ и "История"....
Ако успееш да ми дадеш обективни, а не субективни дефиниции ще продължа разговора си с теб...!!!
И да спорим и да не спорим, ти си си втълпил, че всички са евреи или турци, но помисли, къде е първоизточника и кой ги финансира тези хора.Потърси началото.
Истината за историята е написана от Оруел в едно негово изречение.
П.С.
Както и сега се опитват да ни убедат, че войната в Ирак е за добро някак си не върви, фактите са си факти.Това е истината фактите, но са манипулирани.
Истината за всяка война излизат след близо 100 години.
Не се тръшкай,ъъ момче. Когато идеолозите на Гвардията се преформулирали "равенство" са го извели като "социалност". Другото е ясно - "братството" се изразява в "национален", за "свободата" е ясно. Работата е ясна.samvoin писа:
При нас несъществуващото"равенство" обаче отсъства,защото го няма в Природата и между различните човешки подвидове също!Jordan_13 писа: НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОКАЗВА! Войната, която Адолфо поде за възстановяване на неправдата от Версайския договор, доведе до възкресяването на държавата Израел - факт. Факт е, това, че изначало той депортираше евреи, именно в услуга създаването на тази държава.
Националсоциализъм и Тенгрианство - това са две взаимоизключващи се понятия.
Забравих и едни други гвардейци, които викаха: "Свободни, национални, социални!"
Никой не се замисли, че това е преформулировка на юдеомасонското: Свобода, равенство, братство"
Аз не съм тенгрианин,а Кавхана също,той е езичник не точно тенгрианин,а езичник,той не е монотеист и смята че кланящите се на Тангра са монотеисти,а той е политеист.
Аз не съм приел езичеството все още и не съм се отказал от православието,макар че съм дълбокоразочарован от "църквата" ни и не съм надъхан православен,като някога.
Винаги съм уважавал нашата езическа древна култура и съм осъждал избиването на 30-те болярски родове,но това е друга тема...
Аз и Кавхана сме различни хора,но той е лидер на организацията в която членувам в момента и която ние създаваме.
Тя не е на верска основа,а на расова и нашия национализъм е единствено расов и никакъв друг,макар и да има езическо ядро и лидера ни да е езичник,не е задължителна езическата принадлежност за да се членува при нас.
Тенгрианството е изначалния монотеизъм на човечеството. Монотеизъм, не езичество! Впрочем юдаизма, исляма и християнството са доста повече "езичества", ако трябва да бъдем абсолютно точни.
Много поздрави на Кавхана, кажи му да си пие ракията, да е кротък и да не буйства. И да не ни занимава повече с глупости.
Истината и историята са субективни понятия, поне допреди 100 години (все пак фотографията, киното и телевизията донякъде промениха нещата, давайки възможност и за непреднамерено запечатване на факти)..!!!
Така, че сега ще ти задам следващия си въпрос.!!!
Как ще ме убедиш, че твоята истина (разбирай и като исторически извори и источници на информация) е по-малко субективна от моята..?!!!
Аз не мога да те убедя, ти сам трябва да се убедиш.Можем да поговорим за това и ти сам да прецениш, не желая никой да убеждавам в нещо, искам сам да го направи.PARADOX писа: Точно така НСъпротива..!!!
Истината и историята са субективни понятия, поне допреди 100 години (все пак фотографията, киното и телевизията донякъде промениха нещата, давайки възможност и за непреднамерено запечатване на факти)..!!!
Така, че сега ще ти задам следващия си въпрос.!!!
Как ще ме убедиш, че твоята истина (разбирай и като исторически извори и источници на информация) е по-малко субективна от моята..?!!!
Като приятел ще ти пожелая повече да не вярваш на "свободната и демократична" преса.
Не знам с какво мнение си останал от спора, но Германия си е Германия, България си е България, и не искам да се кланям на нищо чуждо.Глупаво е да говориш за някакъв интернационален национализъм.
За разните "Свободен,асоциален,национален" това си е просто пропаганда.
П.С.
Според теб, ако всички тия хора са били евреи,дали машината за пропаганда на страните участващи във войната не биха го използвали?
Отговори ти на този въпрос
П.П.С
И след като прилагаш едни стандарти за едните, значи трябва и за нас същите стандарти, който има чифутска кръв във вените си българин, борил се за освобождението на България, трябва да бъде заклеймен ли ?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.