Разбира се,че няма такова нещо като доброволен екип от НЛП специалисти...или НЛП като професия.
Нима Золотов притежава самосъзнание? Отдавна не.Както и кой да е негов колега,служител,роб.
Единствен Врагът е този,който притежава воля.От всички врагове Врагът е този,който командва единствен.Един генерал и милиони предмети.
Никой не ми е разказвал за врага,нито съм дочувал,нито съм чел нещо ново за него.Но аз Знам какъв е той.Всеки го познава,всеки го е виждал и всеки го вижда,защото всеки има сърце.Всеки усеща действията му,защото вижда,че е навсякъде.Но и всеки Знае калко е безпомощен,защото е обречен.Нима не Знаете неговата ярост и безсилие,когато му се смеете?
Врагът е сляп,тесногръд и егоист.Упоритостта му удължава неговата агония.Той винаги е сам.В своя мрак той няма съюзници,той има единствено роби - безполезни,нисши,разочароващи го.Той им отмъщава заради собствените си грешки.
Знае,че крайният сблъсък ще е лице в лице,но срещу кого ще излезе той? Няма друг като него,той е сам.Една зла същност ще се изправи лице в лице с мнозина светли.Това е борба на същности,а не на роби.За неговата войска няма място на бойното поле.Врагът добре знае този абсурд в начинанието си.Яд го е,но продължава въпреки безсмислието,той е като дете.
Все пак защо го прави? Защото иначе не би съществувал.Ако за миг спре,той ще се саморазруши.Това е програмата на неговата материя.Той съществува,докато програмата му е в ход.Той не е самостоен,той е своята програма,той е вампир.Той не цели победа,тя ще бъде неговата гибел.Вампирът цели агония,динамично константно нарушение на равновесието.
Като кърлеж Врагът се храни постоянно и не може да бъде победен или да победи.Той е самотен скитник и го е страх от едно единствено нещо - да бъде отхвърлен и изгонен,да остане без жертва.
Той създава не воини,а роби,не за да ги използва срещу светлината,а за да ги използва за себе си.Човечеството изчезва,топи се.Стопява се неговият гостоприемник и гибелта му е близо.Вампирът трупа запаси за зимата,той създава свой нов гостоприемник - дегенерирали хора,роби.
Скоро няма да има повече хора.Те ще се разложат към земята и небето - роби и надхора.
Възможно ли е да се съберат запаси за една безкрайна зима? Врагът бърза,за да ни привлече към смукалата си.Независимо от резултата той скоро ще напусне нашия свят.
Врагът не се осъвършенства,той е мрак.Може ли мракът да стане по-тъмен от това,което е?Дали ще сме роби или надхора е избор,който засяга само нас,защото само Ние сме тези,които се развиват и вървят по път!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.