Azerath писа: Аз предлагам да отпразнуваме един Ден на Зависимостта. Така и така сме почнали.
Стига бе! А кога ще работим? с твойто предложение ... май всеки ден ще е ппразник?
Зависими сме от държавния апарат ("мислителите- ТЪРТЕИ"), от държавните служители (мързеливите `пчелички`), Цар-отец ни `цака` поголовно, Царица си немаме, освен "пари`цата", Партии-хранилки на "обръчи" ни командват - пак ЗАВИСИМОСТ!!!
И на работещите - зависимост от КК(`капата и кефа` ) на шефа, после куп зависимости от всевъзможни пороци (пиене, пушене и изобщо тия "3" неща...

Зависим от хорското мнение - особено на "КС" (кварталната сигурност или "съвест" - по ваш избор)... че не им се връзваме на простотиите...
Зависим от природните стихии (дет сами си ги предизвикваме с безхаберието си)...
Зависим от кво ли не ... чак до Световната чифутска ШАЙКА !!!
СТИГА БЕ!!!!
Прав е Колобъра - Ден на траур по "Независимостта". И как ще го отбележим?
Четох `нещо` НЯКЪДЕ ТЪДЯВА по компа ми (в началото на сайта още не е качено май - "Алтомъ"):
"... Нищо не е загубено, ако знаеш как да търсиш. Но помислете и за инструментите, които ще използувате при своето търсене. Като начало признайте, че досегашните се оказаха негодни."
Е, някакви предложения? КАК ДА НИ ЧУЯТ?
Аз поразпращам темата на мои познати и особено на хора, които малко обичам.