Методите на ЛЕМС

преди 19 години 5 месеца #14475
В днешно време електрониката и чиповете могат да бъдат невероятно малки. В пръстена може да са вградени устройства без никакъв проблем. Чувал съм, че от топината на тялото може да се добива електроенергия за такива малки устройства, които не изискват особен разход на енергия.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14476
Пръстена бил правен от т.нар. "Водач", който тя не иска да разкрие. Питам се къде я води тоя водач, към какво?
На пръстена имаше дракон в хоризонтално положение и 3-4 знака подобни на рунически, които не запомних. Отгоре няма символ, а множество радиални резки леко под ъгъл. А посредата май имаше малко камъче.

преди 19 години 5 месеца #14478
Най-вероятно вътре има кристал, който я предпазва на ниво аура.

преди 19 години 5 месеца #14479

Севар писа: Пръстена бил правен от т.нар. "Водач", който тя не иска да разкрие. Питам се къде я води тоя водач, към какво?
На пръстена имаше дракон в хоризонтално положение и 3-4 знака подобни на рунически, които не запомних. Отгоре няма символ, а множество радиални резки леко под ъгъл. А посредата май имаше малко камъче.

Да правилно ...ей сега се сещам къде съм виждал подобно нещо.В Пловдив едно приятелче се беше забъркало в некви неприятности и един човек ,който тогава се представи като ченге имаше подобен пръстен.Значи може и да е бил същия или подобен пръстен,щото имаше нещо като змия поне на мен така ми се видя и три знаци подобни на руните.

преди 19 години 5 месеца #14482

Севар писа: Най-вероятно вътре има кристал, който я предпазва на ниво аура.

Ами кристала по принцип е доста плътен и си тежи. А по това, което е написал като описание Елтимир, той предполага, че е кух и че има нещо вътре. Ако това нещо е кристал не би било толкова по-леко (освен ако не е много мъничък кристал и останалото пространство вътре да е празно).

преди 19 години 5 месеца #14488
Хайде сега нещо по-трудно обяснимо. Отново е откъс от книгата:
"Беше в началото на май 2006 година, точната дата не помня. Само съм записал, че е било неделя. Случи се нещо, което не мога да обясня. Срещнахме се със Силвия и говорихме дълго в едно кафе. Изпратих я на трамвайната спирка и си тръгнах. След като се разделихме, реших да мина до проф. Алтънков. Не можах да намеря кооперацията, всичко беше различно. А съм ходил там доста пъти и имам добро чувство за ориентация. После потърсих художника Лудколев, но не видях къщата му. Той живее на "Пат-риарха", там са все кооперации, само неговата е къща и е доста навътре в градината. Не можах да видя къщата! Потърсих д-р Иван Георгиев. Не успях да намеря вратата. А толкова пъти съм му гостувал, толкова събрания сме провеждали в неговото жилище, даже съм спал там. Накрая се обърках в тролея, през прозореца виждах не-познати места и слязох на предишната спирка. Помислих да не съм я пропуснал, а по този маршрут съм минавал стотици пъти. Сякаш се намирах в някакво друго измерение и още не разбирам какво се случи тоя ден. Помня, че по улиците имаше твърде малко хора, което не е характерно за София. Не бях и пиян, пихме по една наливна бира само. Случва се нещо, което не разбирам. А това вече прекалено ми напомня "Матрицата"."

преди 19 години 5 месеца #14489
Госпожо Мирчева, сега вярваш ли ми, че съм решил да разкажа ВСИЧКО?

преди 19 години 5 месеца #14490

Елтимир писа: Хайде сега нещо по-трудно обяснимо. Отново е откъс от книгата:
"Беше в началото на май 2006 година, точната дата не помня. Само съм записал, че е било неделя. Случи се нещо, което не мога да обясня. Срещнахме се със Силвия и говорихме дълго в едно кафе. Изпратих я на трамвайната спирка и си тръгнах. След като се разделихме, реших да мина до проф. Алтънков. Не можах да намеря кооперацията, всичко беше различно. А съм ходил там доста пъти и имам добро чувство за ориентация. После потърсих художника Лудколев, но не видях къщата му. Той живее на "Пат-риарха", там са все кооперации, само неговата е къща и е доста навътре в градината. Не можах да видя къщата! Потърсих д-р Иван Георгиев. Не успях да намеря вратата. А толкова пъти съм му гостувал, толкова събрания сме провеждали в неговото жилище, даже съм спал там. Накрая се обърках в тролея, през прозореца виждах не-познати места и слязох на предишната спирка. Помислих да не съм я пропуснал, а по този маршрут съм минавал стотици пъти. Сякаш се намирах в някакво друго измерение и още не разбирам какво се случи тоя ден. Помня, че по улиците имаше твърде малко хора, което не е характерно за София. Не бях и пиян, пихме по една наливна бира само. Случва се нещо, което не разбирам. А това вече прекалено ми напомня "Матрицата"."

Сякаш измеренията на Земята са безброй...но най-вероятно е човешкият ум просто да не може да го възприе.Единственото общо нещо между тях е мястото,то е едно и също.Всичко друго е различно - време,материя,закони...

Когато древните строят храм,те не изграждат просто постройка.Всяка промяна в едно измерение влияе на всички останали.Това е наречено "закон на Огледалото" в Алтомъ.Когато при нас се събира топка кал,в измерението на калта възниква държава.Когато бетонът стигне своето единство,в измерението на пясъка и водата възникват империи.Замисляме ли се какво означава действието на отсичане на дърво?А на геноцид?Тези действия ще предизвикат и промяна в другите Земни измерения.По-важното е,че тази промяна ще предизвика ответна промяна у нас,законът на Огледалото е двупосочен.

Дори едно дейсвие дава началото на вечно динамична верига на промени.Твърде еднотипни станаха действията на човеците...и скоро промените ще се отласнат в обратна посока.И дано Земята издържи обратната вълна.

преди 19 години 5 месеца #14491
Исках само да ви разкажа една случка, която показва какво може да върши съвременната техника. Ако някой си мисли, че техниката е само механика, която е останала на нивото на 19 век, много греши. И дали всичко е материя? Имам предвид дали всичко е материята, която е достъпна за нашето познание? Вижте нещо много любопитно за човешкия мозък тук: www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-18_02.html
После, ако на групата ЛЕМС им стиска да се появят, мога да разкажа още интересни случки. А сега ще напомня, че тече третият ден. Остават още седем.

преди 19 години 5 месеца #14504
Много модели на торсионни генератори, ползват кухини, за да променят моелкулните и енергийни връзки на работния матерял, и да предизвикат т.нар. завихряния... Не е необходимо да има крупен кристал или механизъм в този пръстен, за да работи... Достатъчно е сечението на кухините, и тяхната последователност да са точни, и това бижу може да се превърне в мощен усилвател за аурата на човека, който го носи... По този начин, ЛЕМС (собственика на въпросния пръстен) навлиза в "личното пространство" много по-рано и много по-силно от колкото обекта предполага..!!! Това засилва ефекта, на психологическите и похвати многократно..!!! Много е вероятно и тя самата да не е много наясно с устройството и принципа на работа на този пръстен, защото често бърка (нарочно или несъзнателно) в обясненията за свои деяния... Все пак пръстена и е направен от друг човек...

Това е само една хипотеза, разбира се....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.