Методите на ЛЕМС
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
На пръстена имаше дракон в хоризонтално положение и 3-4 знака подобни на рунически, които не запомних. Отгоре няма символ, а множество радиални резки леко под ъгъл. А посредата май имаше малко камъче.
Да правилно ...ей сега се сещам къде съм виждал подобно нещо.В Пловдив едно приятелче се беше забъркало в некви неприятности и един човек ,който тогава се представи като ченге имаше подобен пръстен.Значи може и да е бил същия или подобен пръстен,щото имаше нещо като змия поне на мен така ми се видя и три знаци подобни на руните.Севар писа: Пръстена бил правен от т.нар. "Водач", който тя не иска да разкрие. Питам се къде я води тоя водач, към какво?
На пръстена имаше дракон в хоризонтално положение и 3-4 знака подобни на рунически, които не запомних. Отгоре няма символ, а множество радиални резки леко под ъгъл. А посредата май имаше малко камъче.
Ами кристала по принцип е доста плътен и си тежи. А по това, което е написал като описание Елтимир, той предполага, че е кух и че има нещо вътре. Ако това нещо е кристал не би било толкова по-леко (освен ако не е много мъничък кристал и останалото пространство вътре да е празно).Севар писа: Най-вероятно вътре има кристал, който я предпазва на ниво аура.
"Беше в началото на май 2006 година, точната дата не помня. Само съм записал, че е било неделя. Случи се нещо, което не мога да обясня. Срещнахме се със Силвия и говорихме дълго в едно кафе. Изпратих я на трамвайната спирка и си тръгнах. След като се разделихме, реших да мина до проф. Алтънков. Не можах да намеря кооперацията, всичко беше различно. А съм ходил там доста пъти и имам добро чувство за ориентация. После потърсих художника Лудколев, но не видях къщата му. Той живее на "Пат-риарха", там са все кооперации, само неговата е къща и е доста навътре в градината. Не можах да видя къщата! Потърсих д-р Иван Георгиев. Не успях да намеря вратата. А толкова пъти съм му гостувал, толкова събрания сме провеждали в неговото жилище, даже съм спал там. Накрая се обърках в тролея, през прозореца виждах не-познати места и слязох на предишната спирка. Помислих да не съм я пропуснал, а по този маршрут съм минавал стотици пъти. Сякаш се намирах в някакво друго измерение и още не разбирам какво се случи тоя ден. Помня, че по улиците имаше твърде малко хора, което не е характерно за София. Не бях и пиян, пихме по една наливна бира само. Случва се нещо, което не разбирам. А това вече прекалено ми напомня "Матрицата"."
Сякаш измеренията на Земята са безброй...но най-вероятно е човешкият ум просто да не може да го възприе.Единственото общо нещо между тях е мястото,то е едно и също.Всичко друго е различно - време,материя,закони...Елтимир писа: Хайде сега нещо по-трудно обяснимо. Отново е откъс от книгата:
"Беше в началото на май 2006 година, точната дата не помня. Само съм записал, че е било неделя. Случи се нещо, което не мога да обясня. Срещнахме се със Силвия и говорихме дълго в едно кафе. Изпратих я на трамвайната спирка и си тръгнах. След като се разделихме, реших да мина до проф. Алтънков. Не можах да намеря кооперацията, всичко беше различно. А съм ходил там доста пъти и имам добро чувство за ориентация. После потърсих художника Лудколев, но не видях къщата му. Той живее на "Пат-риарха", там са все кооперации, само неговата е къща и е доста навътре в градината. Не можах да видя къщата! Потърсих д-р Иван Георгиев. Не успях да намеря вратата. А толкова пъти съм му гостувал, толкова събрания сме провеждали в неговото жилище, даже съм спал там. Накрая се обърках в тролея, през прозореца виждах не-познати места и слязох на предишната спирка. Помислих да не съм я пропуснал, а по този маршрут съм минавал стотици пъти. Сякаш се намирах в някакво друго измерение и още не разбирам какво се случи тоя ден. Помня, че по улиците имаше твърде малко хора, което не е характерно за София. Не бях и пиян, пихме по една наливна бира само. Случва се нещо, което не разбирам. А това вече прекалено ми напомня "Матрицата"."
Когато древните строят храм,те не изграждат просто постройка.Всяка промяна в едно измерение влияе на всички останали.Това е наречено "закон на Огледалото" в Алтомъ.Когато при нас се събира топка кал,в измерението на калта възниква държава.Когато бетонът стигне своето единство,в измерението на пясъка и водата възникват империи.Замисляме ли се какво означава действието на отсичане на дърво?А на геноцид?Тези действия ще предизвикат и промяна в другите Земни измерения.По-важното е,че тази промяна ще предизвика ответна промяна у нас,законът на Огледалото е двупосочен.
Дори едно дейсвие дава началото на вечно динамична верига на промени.Твърде еднотипни станаха действията на човеците...и скоро промените ще се отласнат в обратна посока.И дано Земята издържи обратната вълна.
После, ако на групата ЛЕМС им стиска да се появят, мога да разкажа още интересни случки. А сега ще напомня, че тече третият ден. Остават още седем.
Това е само една хипотеза, разбира се....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.