Номадите на новото време Или циганите в акция

преди 19 години 5 месеца #14130
Братя българи от доста време, около 9-10 века вече, сме принудени да живеем със семейството на циганите, дошли от Индия. Те се разпръскват във всички посоки на света и Европа. Днес цигани има навсякъде. В България обаче, те са особено голям процент от населението. Защо? Нима България "предлага" най-добри условия за тези номади? Не искам "либералите" да ме обявят за ксенофоб, затова ше обесня, че това не е ксенофобия, а право на всички етнически българи. Ясна е каква е целта на българите след като синовете на Кубрат се разделят !!! Демокрацията обаче, независимо в коя степен на развитие се намира, дори в "сивата зона" като нас, представлява такава форма на управление, градяща се на морала. Морал ли казах? Морал и циганин... ах какви антиподи... Дали циганинут и моралът са антиподи ще видим тук? Дали циганинут е скаран с държавността и дали той не смуче кръвта на своите съграждани от български произход, които работят за него. Интересно защо всеки път:
- циганките от блока, в които живея ме гледат винаги в ръцете
- циганин, а не българин, моли шофьора на автобуса да спре на избрана от него спирка
- циганите се мучат да минават без билет в автобуса почти винаги
- всеки път се чуват на 5км, когато говорят (викат)
- всеки път гледат нещо да ти отмъкнат. Лично мен циганин ми е крал парите (40лв - парите ми за една седмица). Добре че полицаите се оказаха свестни българи и ми върнаха парите.
- всеки път гледат да те омотаят и да ти вземат нещо - циганска далаверка
- всеки път все цигани изпращат децата си в чужбина и вземат пари от продажбата им
- всеки път цигани стоят в полицията и спорят за неща, за които е явно, че са виновни
- всеки път, когато чужда полиция залови "български" гражданин, уличен в джепчийство се оказва циганин. Някои от тях крадат между 1000 и 5000 евро на ден в центровете на Виена, Париж, Лондон. Това братя българи е страхотен удар върху престижа и лицето на България в чужбина. Нищо чудно тогава, че честни българи, отишли да работят като роби за икономиката на друга държава, там на тях гледат като на хора трета ръка. Не ги виня западняците, ама просто се бъркат с циганите, а циганинут и българинът са АНТИПОДИ.
Извод: Българи и цигани ходят в чужбина. Първите работят, вторите крадат. Първите работят, вторите ги омаскаряват индиректно. От цялата тази работа какво печели България? - абсолютно нищо, трупаме само негативи !!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.