Волен урежда роднини
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това е един отдушник, където всеки може да оплюва другите на воля без никаква отговорност.
Наистина АТАКА започва да се превръща в роднинска партия, но нищо не може да се направи срещу това, защото вождът вече се обожествява.
Може би има нещо верно в това, че който се докосне до ПОЛИТИКАТА се променя, но не в положителна насока.
P.S.
Имам въпроси относно ВОЙНИ НА ТАНГРА.
Къде и към кого да ги задавам?
Мога и лично, но предпочитам да са всеобщодостъпни, понеже подобни въпроси ще вълнуват и други като мен, отскоро попаднали в този сайт и откриващи много нови неща.
Стига да не ви се отговаря на елементарни въпроси от ваша гледна точка.
Ще си позволя да ти отговоря по принцип.infomar писа: Имам въпроси относно ВОЙНИ НА ТАНГРА.
Мога и лично, но предпочитам да са всеобщодостъпни, понеже подобни въпроси ще вълнуват и други като мен, отскоро попаднали в този сайт и откриващи много нови неща.
Напиши въпросите си във форума. Той е именно за хора С ВЪПРОСИ: те ще четат материалите, ще мислят върху прочетеното и ако срещат нещо неясно -питат. Щом търсят отговор, значи ... заслужават да го получат.
КАК да ги оформиш - си избираш ТИ:
1. Като самостоятелно питане по конкретна тема - в темата. Ако са по материали от Портала - пусни нова тема.
В стария форум на Движиние "Воини на Тангра" имаше СПЕЦИАЛЕН РАЗДЕЛ , в който се задаваха специфични въпроси.
Въпрос на време е Админа ни тук да оформи нещо подобно (това само предполагам).
2. Можеш да пишеш на мейла на сайта.
3. Можеш на ЛС тук.
4. Можеш и да потърсиш някого на личната му поща....
Няма нито глупави, нито елементарни въпроси. Има Различно тълкуване на въпросите - според собствения интелектуален `багаж` на човека.
Въпросът сам по себе си говори за Интерес и необходимост от ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ.
А кой ще ти отговори - КОЙТО Е НАЙ-КОМПЕТЕНТЕН ТУК. Или който има Повече инфо от Теб.
... или който е с повече свободно време
Питай, infomar.
Нещата с Атака са изключително сложни и най-големият проблем е, че тя събра надеждите на целия ни изстрадал народ. затова не бива да се работи срещу Атака. По-добре нека се опитаме да я променим. Макар да съзнавам колко трудно ще бъде това.infomar писа: Не се вълнувай от този форум. Там просто не могат да се генерират нови идей или обсъдят сериозни предложения.
Това е един отдушник, където всеки може да оплюва другите на воля без никаква отговорност.
Наистина АТАКА започва да се превръща в роднинска партия, но нищо не може да се направи срещу това, защото вождът вече се обожествява.
Може би има нещо верно в това, че който се докосне до ПОЛИТИКАТА се променя, но не в положителна насока.
P.S.
Имам въпроси относно ВОЙНИ НА ТАНГРА.
По отношение на въпросите, моето мнение е, че е желателно да има въпроси. пък всеки ще отговаря на тях в зависимост от своите знания.
Засега не вземам дейно участие във форума поради това, че работя над фотогалериите, а очите ми не издържат вече, налага се да ги щадя.
За подобни излияния ме спряха във форума на АТАКА, така, че може и тук да ме спрат.
Проблемът за мен е отстояване на принципна позиция, въпреки че не искам да звучи като инат на магаре.
1. Нагледах се на безпринципни вождове - няма смисъл да ги изреждам - всички ги познавате.
2. Искам и търся със свещ партия която да подкрепянм с цялото си зъзнание, че тя няма да ме измами, както ме измамиха всички досега. Все още търся.
3.Спомнете си какво стана по време на НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО когато беше революцията - едни се "биха" за спаведливост, а после други взеха да ни управляват и да крадат страната ни.
Имам чувството, че и кон да бяха посочили за депутат, народът щеше да гласува за него щом е от АТАКА. Защото АТАКА с обявяване на едни ПРИНЦИПИ събра в един фокус всички недоволни от страната. Сега е ред да се види дали тези принципи ще се спазят. Не си мислете, че хората харесват депутатите на АТАКА, те просто нямат избор за кого друг да гласуват и все още вярват на голите обещания.
Големият проблем ще бъде ако отново сме излъгане, защото се получава един вакум и народното недоволство няма къде да се излее. Ако я няма АТАКА тези които няма да гласуват ще бъдат двойно и тройно повече и тогава така както умишленно е направен законът дори с 10% гласували ще си имаме и парламент и министри и всичко. И тогава турците 100% ще ни управляват, защото българските политици ще се избият и изпокарат един друг кой да води бащина дружина.
Няма нищо сложно. Сложното го правят политиците за да скрият некадърността и опитите за иамама.
Затова от двете злини трябва да се избере по-малката - тоест да се подкрепя АТАКА докато не са се изложили напълно, а после ... после незнам...
Виждам, че спонтанно възникна идеята да се направят протести пред парламента утре - нека видим дали тези протести ще се поемат и организират от АТАКА, дали те ще станат движещата им сила. Ако това стане, полека лека ще започна да вярвам, че нещо ще се промени в тази домашна ПАРТИЯ. Но ако се направят, че няма нищо... тогава всеки да си мисли каквото ще.
Нямам нищо против това момче - добре изглежда, надявам се не е обратен. Нямам лично нищо против и всички останали роднини от листата. Но това, че е избран в депутатската листа още незавършил образованието си не го прави автоматично готов да представя БЪЛГАРИЯ в европейският парламент. Вие да не мислите, че там само се яде и пие и се държат речи против комунистите. Това, че някой на подобни места си чешат само главите и таша... не означава също, че на това място трябва да се изпрати един голобрадко, който да си взема изпитите от там.
Пак казвам - нищо лично. Нима няма други дипломати или подходящи хора с ОПИТ ? Нима един Ангел Грънчаров няма да се справи по-добре със защитаване на българските интереси?? Нима той не е показал със поведението си, че милее за тази страна мнгого повече от други?? Нима той не знае всички игрички които се въртят в политиката? Не е в парламента ли? Ами предложете го на новите избори и ще го изберем .Или предпочитате пред него БЕРОН, ВЪЛКАНОВ, ВОДЕНИЧАРОВ или друг?
Това е само един пример - пак нищо лично. Такива като него има с хиляди в България.
Хайде, че жената мърмори като партиен агитатор зад гърба ми.
А мен щяха да ме изгонят от форума на АТАКА (стария) защото бях с ето този аватар:За подобни излияния ме спряха във форума на АТАКА, така, че може и тук да ме спрат.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.